15 könyv, amely az Ön hatékonyságához nukleáris üzemanyaggá lesz

1. “Ébredjen fel az óriás”, Anthony Robbins

- Ébredj fel magadban az óriást - Anthony Robbins

Az amerikai író, színész és vállalkozó Anthony Robbins biztos, hogy mindannyiunkban lapul egy igazi mindenható óriás, amely szerint a hatalom és a hegyeket mozgat, és eléri a hold.

A legtöbb ember makacsul nem veszi észre ennek a hatalomnak a megnyilvánulását, és megpróbálja elfojtani az óriás hangját minden rendelkezésre álló eszközzel – a rossz szokásoktól a televízió előtt elgondolatlanul ülve. Ennek eredményeképpen a megtisztelő tisztelet és tisztelet helyett az emberek megbetegednek, szenvednek és elégedetlenek a saját életével.

Anthony Robbins az olvasók számára egy lépésről-lépésre tanuló tanulmányt tartalmaz, amely segít a megfelelő célok elérésében és a lehető leghatékonyabban elérni azokat. A munka nagy része befolyásolja a belső változásokat, amelyek nélkül lehetetlenné válik az élet kívülről történő megváltoztatása. Meg fogod tanulni, hogyan lehet felemelni saját normáit, új horizontokat nyitni, megszabadulni az élet elavult nézeteitől, amelyek gátolják a fejlődést.

Vegyen egy könyvet

2. “Hogyan dolgozhatunk heti 4 órában”, Timothy Ferris

Hetente csak három-négy órát dolgozzon, legyen sikeres és gazdag – hangzik csábító. Az ilyen élet valósággá vált néhány modern vállalkozó számára, amelyhez tartozik Timothy Ferris, a könyv szerzője, a befektető, a hangszóró is. Meg van győződve arról, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy évekig törekedjen arra, hogy valami jobbat várjon az irodában.

A siker a személyes és munkaidő megfelelő tervezésével, a feladatok közötti váltás és a helyes rangsorolás révén valósítható meg.

A könyvben nem fog találni a varázslat vagy a Tanács, amely lehetővé teszi, hogy dobja a dolgokat, hogy feküdjön a kanapén, és várni, amikor az álmaid valóra magukat. Ez a könyv arról, hogyan kell dolgozni egy kicsit, de a leghatásosabb hozzászoktatni magukat delegálni kevésbé fontos dolgokat, és nem csinál valamit, még kellemes, de teljesen felesleges. A célok elérése rövid idő alatt újra meg kell fontolnunk prioritásaikat, és fejlesztenünk kell a változó valóság rugalmas válaszának készségét.

Vegyen egy könyvet

3. “A válasz. Bizonyított módja a elérhetetlen “, Allan Pease, Barbara Pease

A boldogság, a siker és a jólét titka a fejünkben van. A RAS egy retikuláris aktiváló rendszer – az agy olyan területe, amely felelős egy személy sikeréért vagy abszolút kudarcáért. A jó hír az, hogy mindent meg kell tudnunk követni a RAS-t, és alárendelni az igényeinknek. A könyv szerzői segítenek nekünk, és egyszerűen boldog emberek, Allan és Barbara Pease. Egy nagyon egyszerű útmutatót írtunk a célok kitűzéséhez és eléréséhez.

Minden fejezetnek egyértelmű címe van, amely konkrét cselekvésre vonatkozó ajánlást tartalmaz. Például a szerzők azt tanácsolják, hogy a célok sok listáját készítsék, kézzel írhassanak, és általában több különböző célt szolgálnak. Ezeket a listákat szigorú határidőnek kell kísérnie, kívánatos, hogy szó szerint körülvettek mindenütt.

Számos fejezet foglalkozik a sikeres és sikertelen emberek szokásaival. Egy külön fejezet foglalkozik a saját RAS programozásának módjával és a sikerhez.

Vegyen egy könyvet

4. “akaraterő. Hogyan fejleszthetjük és erősíthetjük “, Kelly McGonigal

„Akaraterő. Hogyan fejleszthetjük és erősíthetjük

Pszichológus és Ph.D. Kelly McGonigal az első tanár, aki úgy döntött, hogy a Stanford Egyetemen tanítja a akaraterőt. A szokatlan tanfolyam gondolatává vált a könyv alapja, amelyet kivétel nélkül minden felnőttre el kell olvasni.

Meg fogod tanulni, hogy az akaraterő olyan eszköz, amely képes és kell képzett, mint például a hát vagy lábak izmai.

Az akarattal kapcsolatos munka fő elve az eredeti megállapodást nevezheti önmagával: 10 percig fogok foglalkozni ezzel a kérdéssel, majd elmegyek. A legérdekesebb dolog az, hogy ezzel a megközelítéssel a “verejték” soha nem jön.

Az erős alvás és a megfelelő pihenés hozzájárul az akaraterőhöz. De a stressz, amelyet Kelly McGonigal már évek óta tanul, komolyan érinti a cél elérésének képességét és vágyát, és általában valami hasznosat. A könyvben a szerző olyan ajánlásokat is ad, amelyek segítenek lazítani és lazítani, hogy a belső konfliktus ne zavarja magát a boldogság felé vezető úton.

  Hogyan tölts fel egy könyvet a Kindle-ra

Vegyen egy könyvet

5. “A szokás elérése”, Bernard Ros

Bernard Ros professzor Engineering, szakértő robotika, az alapító a tekintélyes Stanford Graduate School of Design című könyvében leírja, hogy hogyan kell alkalmazni a gyakorlatban az alapvető eszközöket a tervezési gondolkodás a célok eléréséhez.

A tervezési gondolkodás módja a problémák megoldására, elsősorban a felhasználók igényeire összpontosítva. A módszer minden szféra számára korlátozás nélkül alkalmazható – a gyermekek felkarolásától az üzleti folyamatok tervezéséig. A bestseller szerzője elmagyarázza és megmutatja az érthető példákon, hogyan lehet pozitív változásokat elérni az életben.

A könyv segít megérteni, mi akadályozza meg a célok elérésének útját. Meg fogod tanulni, hogyan kezded el az akadályok figyelmen kívül hagyását, és hogyan hangosíthatod meg a belső hangot, amely ürügyeket és kifogásokat súg. Bernard Ros meggyőzni arról, hogy mielőtt minden ember megnyitja a határtalan lehetőségek, és az egyetlen dolog, ami megakadályozza, hogy halad előre – a képtelen tanulni a hibáikból, és a szokott látni a dolgokat, egyfajta egyrészt az úgynevezett funkcionális merevségét.

Vegyen egy könyvet

6. “12 hét egy év”, Brian Moran, Michael Lennington

A naptári évben hozzászoktunk ahhoz, hogy gondolkodjunk: a legtöbb ember szándékait hónapokig óvatosan elkenik. Legtöbben pontosan tudják, hogyan kell lefogyni, gazdagodni és boldoggá válni. És szinte senki sem kaphat egyharmad ígéretüket.

A legtöbb tervnek továbbra is tervei vannak: a nyáron a testsúlycsökkenés nem működött, a javítás a kezdeti szakaszban ragadt, az érdekes munka keresése szörfözött a neten. Miért történik ez, és mit kell tenni, hogy kiszálljanak az ördögi körből, tudják a könyv szerzői, ami segít a személyes hatékonyság növelésében.

Mindössze 12 hét alatt, a vállalkozó Brian Moran és az üzleti szakértő Michael Lennington vezetésével, megváltoztathatja életét. Ehhez minden nap dolgoznia kell magadon, de az eredmény megéri. Ön helyesen rangsorolja, növeli üzleti jövedelmezőségét, és megszabadul a stressztől az Ön személyes életében.

Néhány ajánlás szokatlannak tűnik számodra. Például: a cél elérése a lehető legkevesebb taktikai lépést jelenti. Minél több lépést választ el a sikertől, annál kevesebb esély van a cél elérésére.

Vegyen egy könyvet

7. “A boldogság stratégiája. Hogyan határozhat meg egy cél az életben, és jobbá válhat az úton? “- mondta Jim Loire

Jim Loer, a könyv szerzője és a pszichológus szakembere ismerte, hogy gyakran csak azért érjük el célunkat, mert a társadalom ránk kényszerít. Valójában néha nem akarunk gazdag, sikeres és hatékonynak lenni. Gyakran előfordul, hogy a karrierlétrán a verseny ellentétes az elvekkel, ami belső konfliktust okoz. Ennek eredményeként nem kapunk boldogságot, hanem mélyen elégedetlenség érzését.

Jim Loer biztos: Először is fontos, hogy megértsd magad és megértsd, mit akarsz.

A szerző azt javasolja, hogy hozzon létre saját értékrendjét, és az eredmény nem az eredménye, hanem mi leszünk hosszú utat követve. Loher azt is javasolja, hogy használja ki az általa kifejlesztett eszközöket, ami segíteni fog abban, hogy új karaktert alakítson ki annak érdekében, hogy az életét életképessé tegye.

A szerző általános optimista hozzáállása nagyon motiváló, és hisz benne. A könyvet meggyőző történetek egészítik ki az életből és egyszerű gyakorlatokból, hogy megszilárdítsák az eredményt.

Vegyen egy könyvet

8. “52 hétfő. Ami az év elérését célozza, “Vic Johnson

A hétfő egy nagyszerű lehetőség arra, hogy elkezdhesse azt, amit mindig is álmodott, de nem találta meg időben. Például zenélést tanulhat vagy írjon emlékek könyvét. A 52. hétfőn ötvenkettő sikeres esély van, amelyet nekünk adott az élet. Vick Johnson könyve egy lépésről-lépésre útmutató az év minden hétéig. Minden új héten új kis célt állítasz be, amely közelebb hoz egy álomhoz vagy egy globális célhoz.

  8 könyvet a személyes pénzügyekről, melyeket érdemes olvasni

A könyv egyszerű feladatokat is tartalmaz, amelyek segítenek a közbülső eredmények megszilárdításában. Például, ha megpróbálnál lefogyni, tegye meg szokásként egy alacsony kalóriatartalmú zöldséget egy ebédben. Ha a cél az üzleti életben, minden nap legalább 15 percet ad az üzleti terv kidolgozásához és finomításához.

A szerzõ által adott, világos és érthetõ nyelvû tanácsok, nagylelkûen ízesítik õket életük történetével. A könyv hasznos lehet valakinek, aki nem várja meg az új évet, hogy megkezdje a cél elérését és elérését.

Vegyen egy könyvet

9. “Nagy sárgarépa módszere”, Roman Tarasenko

A műszaki tudomány kandidátusa, a vállalkozó és az üzleti szónok, Roman Tarasenko úgy véli, hogy mihelyt elérjük célunkat, nem örülünk. Mi motiváltunk és arra ösztönözzük magunkat, hogy előre haladjunk a folyamatnak és a boldogság és a siker elvárásainak. De az a tény, hogy nem mindenki képes hatékonyan kezelni a belső erőforrásokat. A boldogság felé vezető utat egyre bonyolultabbá válik, és ez kiüti a rutából.

A szerző az olvasók számára bizonyított módszertant kínál nagy célok elérésére kis lépésekben, amelyek a neurobiológia szempontjából a legmegfelelőbb módja annak, hogy megkapják a kívántakat.

A könyv segít megérteni az agy munkájának sajátosságait, újragondolni vágyait és lehetőségeit, figyelembe véve ezeket a sajátosságokat, és hatékonyan terjeszteni és növelni a belső erőforrásokat. A szerző tanácsának segítségével könnyedén és örömmel elérheti céljait, a legkevésbé ellenállók útját követve. A könyv segítségével megváltoztatod magad, hagyd abba a perkrastinirovatot, és tapasztald a bûntudatot a lustaság miatt.

Vegyen egy könyvet

10. “Teljes rend. Egy heti terv a káosz leküzdésére a munkahelyen, otthon és a fejében, “Regina Leeds

A Regina Leeds az elmúlt 20 évben foglalkozik azzal, ami az ügyfelek elméjéhez, irodáihoz és elméjéhez vezet. Tudja, hogy az asztalról az összes környező térre milyen érzéketlenül és gyorsan káosz változik.

Minden nap hasonló az előzőhöz: kihagyott hívások, késői érkezések, sértett rokonok, akiket ismét kudarcot vallottál. Az év tervére nincs kérdés: a káosz körülményei között nem csak a cél elérése, hanem éppen csak formálása és hangja is lehet. A szerző felajánlja az olvasókat, hogy véget vessenek ennek az őrültségnek azáltal, hogy kihasználják az általa létrehozott tér és élet egyedülálló rendszert.

Az éves terv fokozatosan megváltoztatja Önt, és az áldozat-vesztesből egy sikeres emberré válik, aki mindent irányít. A könyv segíteni fog az asztalon, a naplóban, a számítógépben és a személyes életben. Nemcsak megtanulod elérni a célt, de megszabadulhat a halogatástól és még az evés kezdetétől is megszabadulhat.

Vegyen egy könyvet

11. “Gyors eredmények”, Andrey Parabellum, Nikolay Mrochkovsky

Hogyan tudod megváltoztatni az életed mindössze 10 nap alatt, hogy megtanulod a lehető leghatékonyabban elérni és elérni a célt? Az üzleti tanácsadó Andrei Parabellum és az üzletember Nikolai Mrachkovsky tanácsára segít.

A könyvben, egyszerű nyelven, bizonyos szabályok, törvények és készségek kezelése önmagát és a személyes idő részletesen le van írva. A gyakorlati ajánlások és feladatok segítenek a vizsgált anyag megszilárdításában.

A szerzõk egy 10 napos programot kínálnak, amellyel meg tudod változtatni magad és elkezdheted elérni a célt. Érdemes megjegyezni, hogy nem kell természetfeletti dolgokat csinálnunk, mert hatékonyságunkat kiderül, a leginkább banális dolgok, például a TV vagy a mozgás hiánya befolyásolják. Ezek a dolgok gátolják a fejlődést, de egy pohár víz kétóránként segít az agyban, és összességében sikeresebbé tesz minket.

  174 ingyenes könyv a programozásról, a tervezésről és az üzleti életről

A könyv felkéri azokat, akik rövid idő alatt gyors eredményre vágynak.

Vegyen egy könyvet

12. “Steel Will”. Hogyan éreztem a karakteredet? “Tom Karp

- Steel lesz. Hogyan éreztem a karakteredet?

Tom Karp, az Észak-Norvég Egyetem írója és professzora a munka évek során felismerte, hogy a célok elérését gyakran nem akadályozhatják meg bizonyos akadályok, hanem az akaraterő banális hiánya. Kezdetben teljesen elszántan vagyunk, de nem érünk el a célvonalon, mert elveszítjük a referenciapontokat az úton és helyezzük a célokat mások számára, gyakran csökkentve a sávot.

Sokan közülünk nevezhetjük tehetségesnek és ígéretesnek, de a lustaság, a letargia és az önsajnálat megakadályozza, hogy felismerjük képességeink egyharmadát.

Ebben a tekintetben az akaraterő a személyes növekedés legfontosabb tényezője.

A szerző meg van győződve arról, hogy szivattyúztathatja az akaratát. A könyv konkrét technikákat mutat be az akaraterő mozgósítására olyan célok elérése érdekében, amelyek egyszerűek lehetnek (nem késik a munka), vagy nehéz (komoly előrelépés a karrierlétrán).

A legkevesebb víz és a maximális gyakorlat – a bestseller lesz referenciakönyv mindenki számára, aki nem akar lustálkodni, és elkezdi elérni a célokat.

Vegyen egy könyvet

13. “A célok elérése. Step-by-step rendszer », Marilyn Atkinson, Ray Choice

A könyv segít felfedni magadat, megérteni a sikeres munkád törekvéseit, vágyait és motivációit. A szerzők osztják a Nemzetközi Erikson Egyetemen kifejlesztett technikákat és technikákat, amelyek segítenek hatékonyan megváltoztatni magukat és elérni céljaikat.

Meg fogod tanulni, hogy megértsd magad és másokat, hogy összpontosíts a fontosakra, és eltöröld azokat a akadályokat, amelyek a sikerhez vezető úton vannak. A szerzők sok gyakorlati gyakorlatot kínálnak, amellyel egyértelműen felvázolhatja jövőjét, és felvázolhatja a lépéseket.

Vegyen egy könyvet

14. “Öt kiválósági szabály”, Corey Kogon, Adam Merrill, Lina Rinne

A könyv szerzői, időgazdálkodási szakemberek biztosak abban, hogy a magas foglalkoztatás egyáltalán nem jelzi a magas hatékonyságot.

Úgy érzitek, hogy magabiztosan haladnak a céljai felé, mert az idő minden egyes percében valamilyen üzlet foglalkozik. Megragadsz olyan dolgok miatt, amelyek sürgősnek tűnnek, de a valóságban gyakran túlbecsülik az ügy sürgősségét és fontosságát. A termelékenység szenvedhet – ha munkát adsz, gyakran nincs idő a személyes ügyekre. Ez nem így van, és a szerzők által kifejlesztett hatékony időkezelési mátrix segítséget fog kapni.

Meg fog tanulni megbirkózni az ügyek áramlásával, oly módon osztja el az időt és az energiát, hogy az élet egyetlen aspektusa sem szenved. Öt egyszerű szabály segít abban, hogy a dolgok rendben legyenek, hogy minden feladat örömet okozzon és nagyon boldog.

Vegyen egy könyvet

15. “Nyerj el a halogatás! Hogyan állítsd le a holnapi dolgokat “- Petr Ludwig

Holnap megcsinálom. Hétfőről indulok sportágak. A növekedésről a hétvége után beszélni fogok. Fogadja el, hányszor később elhalasztotta a fontosakat? Hányszor gondolja a befejezetlen üzletet, hogy szomorú és szomorú lett? Itt az ideje, hogy véget vessünk ennek, és tegyük azt egy bestseller egy jól ismert Európában szakember a személyes fejlődés. Segítségével később elhalasztja a fontosakat, és itt és most élni kezd.

A könyv szerzője a lustaság okairól és az élet gyengeséges égőiről szól, és megosztja a hatékony és egyszerű módszertant, amely segít a termelékenység növelésében, a célok elérésében és általában boldogabbá válik. A munka magadon kezdődik a bestseller első oldalain. A Ludwig Péter által javasolt eszközöket több ezer olvasó ellenőrzi a szerző hazájában, Csehországban. De ami a legfontosabb, mindent, amit a szerző ír, magára ébred.

Vegyen egy könyvet

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤