Hogyan tölts fel egy könyvet a Kindle-ra

Nem sokkal ezelőtt, Slava Baransky feljegyzett egy megjegyzést a megvásárlására a Kindle az oldalakon egy életmentő. A vásárlás hat hónappal korábban történt. Úgy tűnik számomra, hogy az Amazon frissítésének hatása alatt az e-könyvek olvasóinak felállása még ennél is nagyobb lesz. Ezért úgy döntöttem, hogy a Kindle segítségével nem csak a Slava-val, hanem a webhely minden olvasójával is megosztom tapasztalataimat.
Rengeteg érdekes anyag van, ezért részekre osztható. Ma megfontoljuk, hogyan tölts fel könyveket a Kindle-on.

Könyvek kitöltése USB-vel

Az első és legegyszerűbb módja a könyv letöltése a számítógépről. Ehhez csatlakoztassa a Kindle-t a számítógéphez egy USB-microUSB kábellel. Ez a készlet nemcsak a Kindle-hoz, hanem a legújabb okostelefonokhoz is megy.

A csatlakoztatás után a Kindle flash meghajtóként fog megjelenni. Ő lesz ilyen mappák:

• auditálható – hangoskönyvek mappája
• dokumentumok – a könyvek fő mappája
• Zene – zenei mappa
• rendszer – rejtett rendszer mappát
• képek – a fotóalbumok mappája (erről többet a későbbi cikkekben)

Fel kell töltenie a könyvet a dokumentumok mappájába. Meg kell lennie az egyik megértett Kindle formátumban: TXT, PRC, PDF, MOBI és AZW. Az utolsó kettő közötti különbség a következő: A MOBI szabad, nyitott formátumú, az AZW pedig ugyanaz a formátum, de DRM védi. Ez a DRM jelentése a digitális jogkezelés – a szerzői jogi védelem technikai eszköze. Erre az Amazon keres és értékesít tartalmat. De az olvasókat áron adják el.

Könyvek vásárlása az Amazon-on

A könyvet olvasni kezdõ második útról biztos vagyok benne, hogy kitaláltad. Amazone-n vásárolják meg. Ehhez szükséges, hogy a Kindle legyen online és regisztrált.

Először is, WiFi-t csatlakoztatunk. Érdemes megtenni, még akkor is, ha van 3G modelled.

 1. Menjen a beállítási részhez (a Kindle billentyűzeten, kattintson a Menü a könyvválasztó képernyőn, és válassza a Beállítások lehetőséget).
 2. Válassza a Wi-Fi beállítások lehetőséget.
 3. Válassza ki a kívánt hálózatot, és adja meg a jelszót.

Most a Kindle online. Még regisztrálnia kell Amazone-ra. A beállítások ugyanazon részében, ahol aktiváltuk a Wi-Fi szolgáltatást, a fenti sorban a kívánt elem. Itt be kell írnia az e-mail címét és jelszavát az Amazon-fiókból.

Ezután lehetőséged van gyűjtemények készítésére, könyvek vásárlására mind a számítógépen, mind a Kindle-on. Az Amazon a lehetőséget, hogy letölt néhány néhány első oldal ingyenes, és teljesen ingyenes könyveket. Sajnos, az AppleStore-tól eltérően nincs külön fejezet a szabad könyvekért. Sőt, a legtöbb ingyenes vagy nagy kedvezményes könyvek / játékok, az Egyesült Államok nem szabad.

  6 utazás inspiráló könyv

 

Ha még mindig szüksége van egy freebie-re, annak ellenére, hogy angol nyelven van, akkor az Amazon-on és az állam címén kap egy fiókot az Amazónál. Szükséged lesz rá pénzre – töltsd ki az egyensúlyt ajándék kártyával. Figyelem, ez csak 3G nélküli modelleknél működik.

Könyvek küldése e-mailben

A készüléknek az Amazone-ra történő regisztrálásának másik fontos része egy postafiók fogadása. És a Kindel magával veszi a tartalmát és még kicsomagolja a zip archívumot.

 • Microsoft Word (.DOC, .DOCX) MOBI-ra konvertálják
 • HTML (.HTML, .HTM) MOBI-ra konvertálják
 • RTF (.RTF) MOBI-ra konvertálják
 • JPEG (.JPEG, .JPG)
 • Kindle formátum (.MOBI, .AZW)
 • GIF (.GIF)
 • PNG (.PNG)
 • BMP (.BMP)
 • PDF (.PDF) ha meg van adva az átalakítóban, akkor MOB-ba konvertálódikén

A cím a beállítások között, a második képernyőn, az Eszköz e-mailben látható. Felhívjuk figyelmét, hogy ha van 3G modellje, akkor a formanyomtatvány címét kell használnia [email protected] Ezt a levelet csak Wi-Fi-n keresztül kapja meg, és garantáltan nem garantált.

Kívánság szerint a cím Amazone fiókjához> A Kindle kezelése> Az eszközök kezelése.

Miért vagyok annyira szabadon megjeleníteni az e-mailemet a képen? A Kindle-ban nincsenek problémák a levélszemétre, mivel a levélküldés csak a fehér listán lehetséges. Ezt a Személyes dokumentum beállításai részben szerkesztették. Egyidejűleg hozzáadhat egy különálló e-mail címet és egy domaint. Például felveheti a @ domen.ru címet, ahol a domen.ru a cég webhelye.

Könyvek letöltése a WiFi segítségével
Az utolsó módszer a listán, de nem az utolsó a kényelem érdekében könyveket tölt fel a beépített böngésző segítségével. Először indítsa el a böngészőt (menu-> kísérleti-> böngészõ indítása). Ezután válassza ki a megfelelő oldalt. Azok a webhelyek, amelyek a mobi-ot a kívánt címsorokkal látják el, nem annyira. De ez idő kérdése. Azt javaslom, próbáld meg a m.gutenberg.org-ot.

A mobil változat tervezése tökéletesen a Kindle alá készül. Úgy gondolom, hogy idővel a legtöbb könyvtár ilyen mobil verziókkal fog rendelkezni. Sajnálatos módon szinte egyetlen orosz nyelvű irodalom sem létezik. De sok a filibust. Ezt gyakran másolják. Ilyen esetekben próbálkozzon az alternatív tartományban a proxy.flibusta.net címen.

  ÁTTEKINTÉS: “A szenvedély paradoxonája. Szereti őt, de nem, Dean Delis és Cassandra Phillips

 

Legközelebb elmondom, hogyan kell a Kindle-t orrodozni.

És honnan készítesz kész könyveket a Kindle alatt?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top