ÁTTEKINTÉS: “A szenvedély paradoxonája. Szereti őt, de nem, Dean Delis és Cassandra Phillips

Cassandra Phillips
Újságíró, író, kritikus és forgatókönyvíró.

Biztosan kapcsolhatja magát az alábbi három kategóriába:

  1. Romantikus kapcsolatban vagy.
  2. Életpartnert keres.
  3. Ön egy korábbi szerencsétlen tapasztalattal tér vissza.

Harmonikus kapcsolatok – ez egy boldog élet egyik legfontosabb összetevője. De csak a harmónia tűnik elérhetetlen célnak.

Elfogadható, hogy az élet tökéletlen, és a felmerülő problémákat a kapcsolat elkerülhetetlen összetevőjeként fogadja el. És számos lehetőség van:

  1. Győződjön meg arról, hogy a szeretet az öröm, amely csak a fiatalok számára elérhető.
  2. Menj dolgozni egy fejjel, és továbbra is büszke agglegény.
  3. Keressen egy új partnert, és kezdje újra.
  4. Legyen elégedetlen ingerlékeny típus és visszanyerje cikkünk megjegyzéseit.

És megpróbálhatod a szeretetet tudományként kezelni: tanulmányozni azokat a törvényeket, amelyekkel fejlődik, hogy tudatosan haladjon a harmonikus kapcsolatok felé.

Számos könyvet írnak a szerelemről, bár többnyire a boldogtalanságról. Sok pszichológus dolgozik azon, hogy segítsen mindazoknak, akik a szeretetből szenvedtek. De a legtöbben megtalálják az okot az illető személyében, vagy az oktatás hibáiban, ami csak egy további oka lesz a csalódásnak.

A szenvedély paradox
ikurukán / Depositphotos.com

Dean Delis és Cassandra Phillips másképpen viszonyulnak a problémához. Minden, még a legközelebb az ideális gőz előbb-utóbb beszorul egy – férfi vagy nő – kezdi szeretni a másik egy kicsit, és beleesik a „alárendelt helyzetben”. Van egyensúlyhiány.

A szenvedély paradoxuma hirtelen bármikor megjelenhet. Tönkretesz egy új romantikát és egy tartós kapcsolatot. Ez okozhatja egyensúlytalanság különböző forrásainak: nagyobb vonzereje az egyik partner, objektív körülmények „szerencsejáték szerepek” partnerek vagy összeférhetetlenség az egyes jellemzőit.

Dean Delis és Cassandra Phillips, “A szenvedély paradoxája”

Fontos, hogy, szemben a hasonló probléma, mindkét fél szenved: szolga – hiányzott a szeretet és figyelem, és az ólom – hiányzott a személyes tér és bűntudat.

A “The Passion Paradox” című könyv segít először meghatározni a kapcsolataidban betöltött szerepedet, majd javaslatokat tesz a problémák kiküszöbölésére. Ideális esetben természetesen mindkét partner részvételére van szükség. De a legcsodálatosabb dolog az, hogy még az egyoldalú munka segít abban, hogy a súlypontot a harmonikus kapcsolatok felé tolja át. A szeretetet és a harmóniát visszaállíthatja.

  Hogyan tölts fel egy könyvet a Kindle-ra

A könyv már elfogott a második fejezetben, ahol a szenvedély paradoxonának mechanizmusát tekintjük. A szerzők nem próbálják megtalálni az okot a gyermekkori traumákban, vagy indokolják az érzések elhalványulását a karakterek összeegyeztethetetlenségével. Ehelyett az egyensúlyhiányra mutatnak, és azzal érvelnek, hogy mindig van kiút.

A formátumról

A könyv meglehetősen nagy, de nem nehéz. Az első rész helyzeteket, amelyek előfordulnak az élet, és vezet a kiegyensúlyozatlanság (közeledés különbségek életmód férj és feleség között, a több műszakos munka vagy a társadalmi kör, gyermekvállalás). Példák valóságos történetekre.

A második rész a szeretet visszaküldésével és az egyenlő kapcsolat megteremtésével kapcsolatos utasításokat tartalmaz.

Layfak azok számára, akik nem szeretnek olvasni

Ha gyorsan el akar indulni, azonnal léphet a gyakorlati részre. De fontos, hogy helyesen definiáld a szerepedet a kapcsolatban. A 3. és az 5. fejezet segít Önnek.

“A szenvedély paradoxonája. Szereti őt, de nem, Dean Delis és Cassandra Phillips

Vásárlás Litre.ru Vásároljon az Amazon.com-on

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤