8 mest intelligente racer af katte

1. Abyssinian cat

kloge racer af katte: abyssinian
Abyssinian kat

Elegante katte fra Etiopien kendetegnes af en livlig karakter og legesyge. De er nemme at lære at bringe legetøj. De er meget nysgerrige, men de forstår reglerne for adfærd i huset. Sandt nok er det bedre at give en abyssinisk kat med en ridse, ellers bliver den til en dørklap eller et stativ.

Sådan en dialog om abessinske katte var i The Simpsons:

Clancy Wiggum: Jeg er klog som en kat, højre, Lou?

Lou: Hvilken race? Jeg har lige set en abyssinian kat, der vidste hvordan man skifter kanaler.

2. skotsk foldet kat

klog race af katte: skotsk fold
Skotsk fold

Særlige kendetegn ved disse katte – en særlig struktur af ørerne og evnen til at stå på deres bagben. På grund af dem anses den skotske lop-eared som en af ​​de mest underholdende racer af katte. Samtidig er de også en af ​​de mest intelligente racer, fordi de er veluddannede i tricks og som at flytte spil.

3. Cornish Rex

Smarte racer af katte: Cornish Rex
Cornish Rex

Cornish Rex – katte med store ører og krøllet hår. De er meget nysgerrige: det er vigtigt for dem at vide, hvad hver familiemedlem er involveret i. Hvis du ikke tillader dig selv at følge dig selv, vil Cornish Rex blive fornærmet. Og de har tendens til at være kede af kedsomhed, fordi de ofte lider af overskydende vægt.

Cornish Rex elsker at flytte spil, er velegnet til træning og har brug for et permanent samfund af et af familiemedlemmerne.

4. Thai kat

Smarte racer af katte: Thai
Thai kat

Aktive og meget kærlige katte. Toler ikke, når de ikke bliver bemærket, kræver opmærksomhed og fysisk kontakt. De behandler alle familiemedlemmer godt, men de vælger det kæledyr, som de er knyttet til mest. Thai katte ved hjælp af forskellige intonationer og timbre af stemme er i stand til at udtrykke en bred vifte af følelser. Selv i voksenalderen forbliver de legende.

5. burmesisk kat

intelligente racer af katte: burmesiske
Burmesisk kat

Burmesiske katte kan lide at “snakke”, men ikke så højt som siamesiske katte. De har brug for kærtegn og opmærksomhed samt regelmæssig mental træning. De er nemme at træne og vil med glæde arrangere en demonstration af deres færdigheder før gæsterne.

6. Den tyrkiske varevogn

smarte racer af katte: en tyrkisk varevogn
Tyrkisk varevogn

Et af de ældste racer af katte kommer fra stederne omkring den tyrkiske søvogn. De kan lide at lege med nye legetøj, i salater og endda med vand. Den tyrkiske wangs uld tørrer hurtigt, så de er ikke bange for vand.

Vælg altid en mester og brug for hans opmærksomhed. Følelser og behov er udtrykt gennem ansigtsudtryk og en melodisk stemme.

7. Bengal kat

kloge racer af katte: Bengal
Bengal kat

Modige og geniale Bengal katte er populære på grund af leopard farve. De er kloge, men uden ordentlig uddannelse er de skolede: de kan lide at lege med alt i huset, herunder elektronik. Det er kendt, at bengalske katte mærker, hvordan ejerne bruger skifter, og de kan ændre belysning i det mest ubelejlige øjeblik.

8. Singapore katten

smarte racer af katte: singaporeanske
Singapore kat

Singaporeanske katte er de mindste domesticerede repræsentanter for kattefamilien. De er meget opmærksomme, nysgerrige og altid i bevægelse. En sådan kat udforsker huset, så det vil kende det bedre end dig, og så hoppe fra det mest uventede sted direkte til dig på skuldrene og udtrykke din kærlighed.

  5 Berømte filosofiske paradokser og deres betydning for hver enkelt af os

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top