Hvordan male dine læber korrekt

Hvordan man vælger en læbestift

I modsætning til folkelig tro bør læbestift ikke være i harmoni med manicuren og ikke med kjole, men først og fremmest med hudens tone. Efter mode, ikke farven, løber du risikoen for at understrege manglerne. Så, “Snehvide” bør ikke male læberne, kold lyserøde: det understreger kun den smertefulde hudfarve.

Hvordan man vælger en læbestift

Perfekt kontur

Hvis linjerne i din mund er lige, er dine læber symmetriske, lige i størrelse, mener du er heldig. Hvis ikke, vær ikke ked af det. Formen af ​​læberne kan justeres med en konturpenne i tone af læbestift.

Korrigér formen på læberne

Hvis du vil visuelt forstørre den øverste (eller nederste) læbe, tegner du en kontur halv millimeter over (eller under) naturlinjen.

Sådan forstørres læberne
Længde læberne

For at reducere, skal du lægge et tonalt grundlag på læberne (skjule læderets naturlige linje) og tegne en kontur halv millimeter højere (til underlæben) eller lavere (til den øverste).

Hvordan man reducerer læberne
Vi reducerer læber

Arbejde med en konturpenne er ikke let. Hånden rystede, og alt arbejdet svigtede. Men der er en lifhak, hvormed en pige, der er langt fra sminke, nøjagtigt kan lede sine læber.

Hvordan man laver en ideel kontur

Hvordan laver læberne klump

Mange som sexet voluminøse læber. Men ikke mange er givet af natur. For at rette op på situationen skal du bruge et par tricks.

Metode 1

Sæt en skygge i midten af ​​læberne med en lys glimmer eller en hvid blyant, som vist på billederne, og dækker læberne med en gennemsigtig glans.

Hvordan laver du dine læber klumpet: skimmeren
Lip størrelse
Hvordan laver du dine læber klumpet: en hvid blyant
Et andet trick for visuelt at øge læberne

Metode 2

Mal dine læber, understrege deres linje med en concealer. Så dit smil vil være mere udtryksfuldt, og dine læber vil fremstå mere visuelt.

Hvordan laver læberne klump: concealer

Så at læbestiftet ville vare lang tid …

Endnu billig, lidt pigmenteret læbestift kan bæres på læberne hele dagen. For at gøre dette er det nødvendigt at anvende det første lag, og påfør derefter et tyndt papirserviet til dine læber, pulver dine læber med løst pulver og påfør et andet lag læbestift.

  Sådan fjerner du en ubehagelig lugt fra en plastikbeholder

Vi løser læbestiftet
Vi løser læbestiftet

Marilyn Monroe (Marilyn Monroe) tilskrives sætningen, at pigen skal være smuk to ting: udseendet og læberne. Hun kan forelske sig i et blik og bevise med sine læber, at hun elsker. Tag på armene beskrevet liifkhaki – forelsk dig i mænd og elsk dig selv! ????

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top