Sådan fjerner du tyggegummiet fra håret (smertefrit og uden tab)

Rådet ved første øjekast er fra kategorien “Gud forbyder det vil komme til nytte.” På den anden side er livet uforudsigeligt, og selv dumme ting ved første øjekast kan komme til nytte. Så i dag vil jeg gerne rejse et lidt sjovt spørgsmål: Sådan fjerner du tyggegummiet, hvis det pludselig dukkede op i dit hår (eller dit barn) og fast der. Og på samme tid at gøre det simpelthen, smertefrit, uden skader og tab.

  • En af de bedste måder at fjerne tyggegummi fra dit hår er olivenolie eller enhver vegetabilsk olie. Sug tyggegummiet med olie. Vent, indtil olien blødgør den, så du kan forsigtigt trække cud fra håret. Hvis du har ventet tilstrækkelig tid, bør tyggegummiet bare glide af håret. Efter denne procedure skal hovedet vaskes grundigt: Hold shampooet på dit hår i 2-3 minutter, skyll det derefter af og brug balsammen.
  • For at fjerne tyggegummi fra håret, kan du bruge næsten alt, hvor der er et højt indhold af naturlig olie. Det er med samme succes, at børns olie, jordnøddesmør og endda mayonnaise med højt fedtindhold vil klare opgaven. Efter blødgøring af tyggegummiet kan du fjerne det med en svamp, som du skal forsigtigt gå gennem håret, hvor tyggegummiet er afgjort.
  • Hvis der ikke er nogen olie til rådighed, så vil en almindelig vaselin eller håndfløde gøre. For at vaske dem med hår, kan du bruge mundskyl med tyggegummiet.
  • Et andet alternativ er mousse til hår. Det bør påføres tyggegummiet og efterlades i et minut eller to, så brug en kam til at kæme elastikbåndet fra strengen.
  • Du ved sikkert, at en af ​​de mest almindelige metoder til at fjerne tyggegummi fra tøj fryser. I tilfælde af hår er denne metode også anvendelig. Sæt dit hoved i fryseren, selvfølgelig, gør det ikke! Skal bare fylde på is og overlejre dem med låse af hår, hvor tyggegummi sidder fast. Hold tyggegummiet, indtil det hærder. Som følge af bedrageriet skal hun bare falde fra hendes hår.

  14 fælles myter om elevatoren, hvor det er tid til at stoppe med at tro

Endelig vil jeg gerne ønske dig, at sådanne hændelser, som fast i tyggegummiet i dit hår, ikke skete i dit liv. Men nu, selv om en sådan misforståelse sker, ved du, hvordan du klare det smertefrit uden skader og uden ofre ????

Billeder af Asim Bharwani s

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top