Sådan vasker du dit hår sjældnere (+ tør shampoo opskrifter)

shampoo

Første tip: Anvend shampooen ikke til alt hår, men kun til rødderne.

Denne metode hjælper med at redde shampoo og vaske hårets rødder ud, som normalt får en fedtet glans først. Resten af ​​håret får stadig en lille dosis shampoo, når du vasker det af.

Aircondition

Balsamet er kun påført hårets spidser. For at gøre dette skal du indsamle håret i hestehale og kun anvende balsamet på det uden at røre hårets og hovedbundens rødder. Desuden er det værd at gøre dette ikke kun til dem, der har fedt hår, men til alle andre, da det vil være meget svært at vaske klimaanlægget helt.

En anden god mulighed – at skylle dit hår er ikke kun vand, men vand med tilsætning af en lille mængde æble eller vineddike. Eddike fjerner overskydende fedt fra håret og hovedbunden og gør håret mere glat og skinnende.

Børste til hår

Et andet skridt, der bringer dig tættere på mindre hyppigt hårvask, er det rigtige valg af hårpensel. Vi anbefaler at købe børster fra børster. Disse børster koger hårdere og forsyner olien langs hele længden af ​​håret, og det tillader ikke at akkumulere kun på rødderne. Resultatet er, at håret ser længere ud og bliver ikke fast i iskander.

kam
Mehmet Cetin / Shutterstock.com

pude

Forsøg at ændre pudebetrækningen oftere (især i varmen), da dette også påvirker hastigheden af ​​hårforurening og tilstanden af ​​hovedbunden.

frisure

Hvis længden af ​​dit hår giver dig mulighed for at samle dem i en høj hale, skal du gøre det så ofte som muligt. Håret i halen eller bundtet vil være mindre tilbøjelige til at røre ved hovedbunden og følgelig mindre snavset. Husk også, at håret er forurenet, også fordi vi berører dem med vores hænder, og når de samles i håret, gør vi det meget sjældnere.

  Jeg beklager, hvis din IQ er mindre end 150?

Opskrifter af tør shampoo

Ingredienser til tør shampoo (blondt hår):

• ¼ kop majs eller kartoffelstivelse
• 1 spiseskefulde sodavand.

Ingredienser til tør shampoo (mørkt hår):

• ¼ kop majs eller kartoffelstivelse
• 1 spsk bagepulver
• 2 spiseskefulde kakaopulver uden sukker.

ansøgning

1. Bland alle ingredienserne i en glasburk eller plastikbeholder.

2. Sæt en kvart eller en halv teskefuld af blandingen ind i din håndflade (afhængig af hårets længde), gnid dine hænder.

3. Påfør blandingen på rødderne.

4. Kryd dit hår med en børste.

Vær særlig opmærksom på de steder, der bliver fede i første omgang.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top