15 hienoa lahjaa kaveri 14. helmikuuta

1. Yleiskäyttöinen pidike

Lahjat kavereille 14. helmikuuta: Universal holder

Käytännöllinen lahja kaikille, joilla on auto. Tällä pidikkeellä on helppo kiinnittää älypuhelin tuulilasiin ja käyttää sitä navigaattorina, videonauhurina tai muina tarpeina. Universaalisella puristinpyyhkeellä voit asentaa kaikenkokoisen älypuhelimen ja säädettävällä saranalla voit säätää mukavan kulman.

Hinta: 390 ruplaa.

2. Kupin sydän

Lahjat kavereille 14. helmikuuta: Kupin sydän

Yksinkertainen, mutta mukava lahja, jolla voit osoittaa rakkautesi. Sydämen väri vaihtelee juomien lämpötilan mukaan. Musta todistaa, että tee on jäähtynyt. Mutta on tarpeen täyttää kuppi jotain kuumaa, ja kuvio muuttuu punaiseksi.

Hinta: 790 ruplaa.

3. Rock and roll -ruokapussi

Lahjat kavereille 14. helmikuuta: Rock and roll -ruokapussi

Toinen lahja, joka näyttää huolta. Rakastettu voi kuljettaa ruoan, jota olet valmis tässä lounaslaatikossa ja muistaa aina sinä illallisen aikana. Kitaravahvistimen Marshall-kannen tyylitelty kansi nostaa yksiselitteisesti tunnelman.

Hinta: 900 ruplaa.

4. Nahkavyö

Lahjat kavalle 14. helmikuuta: Nahkavyö

Todellinen klassikko, joka ei koskaan epäonnistu ja täydentää vaatekaappia. Tämä aitoa nahkaa valmistettu vyö on hyvä monipuolisuus. Kiinnitettyyn muotoiluun ja vähimmäisominaisuuksiin johtuen se soveltuu sekä tiukka housut että jokapäiväiset farkut.

Hinta: 990 ruplaa.

5. Automotive Thermal Mask

Mitä antaa kavalle 14. helmikuuta: Car thermo muki

Jos rakastasi viettää paljon aikaa autossa, kuumavedenlämmitin varmasti arvostaa sitä. Kuppi voi olla jopa 450 ml ja sen kaksinkertaisten seinien ja kannen ansiosta pystyy pitämään juoman lämpötilan jopa irrotettuna. Laite on powered by USB, joten sitä voi käyttää paitsi autossa, myös esimerkiksi työpaikalla.

Hinta: 990 ruplaa.

6. Lamzac

Mitä antaa kavalle 14. helmikuuta: Lamzac

Omalla puhallettava aurinkotuoli, jossa taskut älypuhelimelle ja tablet-laitteelle, sopii mukavasti aikuiselle, mutta se sopii helposti pussiin. Tällainen sohva avautuu muutamassa sekunnissa ilman työkaluja ja taitoja, kestää jopa 200 kg painoa ja sitä voidaan käyttää lumessa ja jopa vedessä.

Hinta: 1 488 ruplaa.

7. Vedä vaakasuora palkki

Mitä antaa kavalle 14. helmikuuta: Hanging horisontaalinen baari

Turner on yksi parhaista urheiluvälineistä: kaiken yksinkertaisuuden ansiosta voit suorittaa monia erilaisia ​​harjoituksia. Tämä malli on edistyksellinen muotoilu, joka sisältää useita vaihtoehtoja tarttumiselle. Sopivan kiinnityksen ansiosta palkki voidaan helposti asentaa mihin tahansa seinään ja sitä voidaan käyttää suoraan asunnossa.

  Windows 64-bit tai 32-bit: mikä on parasta tietokoneellesi

Hinta: 2 065 ruplaa.

8. Termos

Mitä antaa kavalle 14. helmikuuta: Thermos

Ja tämä lahja lämmittää rakkaasi, kun et ole lähellä. Kevyt ja pienikokoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämpö sisältää 0,5 litraa kuumaa teetä tai kahvia. Kaksoispullot seinät pitävät juoman lämpötilan pitkään.

Hinta: 2 299 ruplaa.

9. Mi Power Bank Pro 2

Mitä esität kavalle 14. helmikuuta: Mi Power Bank Pro 2
revmetech.com

Lahja, joka on hyödyllinen ennen kaikkea niille, joilla on paljon gadgeteja. Uusi versio suositusta mobiili akku Xiaomi tukee nopea lataus standardi pikalataus 3,0, on kehittynyt sisäänrakennettu suojaus ja voit ladata laitteita alhainen virrankulutus, kuten kuulokkeita ja kunto ranneketta.

Hinta: 2 599 ruplaa.

10. JBL Clip 2

Mitä antaa kavalle 14. helmikuuta: JBL Clip 2
thenextweb.com

Tällaisen miniatyyrin Bluetooth-sarakkeen avulla on helppo luoda romanttinen tunnelma miellyttävän musiikin kanssa tai järjestää juhla missä tahansa paikassa. JBL Clip 2 ei pelkää vettä, sillä se on melko vaatimattomasta koosta huolimatta erinomainen äänentoisto, ja sen avulla voit vastata puheluihin mikrofonin ansiosta, jolla on kohinanvaimennusjärjestelmä.

Hinta: 2 989 ruplaa.

11. Huawei SmartBand Honor 3

Mitä antaa kavalle 14. helmikuuta: Huawei SmartBand Honor 3

Liikuntalaite on erittäin hyödyllistä kaikille, jotka tulee saada kuntoon kesäksi tai vain yrittää ylläpitää sitä. Kiitos Huawei SmartBand Honor 3 kirkas OLED-näyttö onnistuneesti korvata kellon ja tietenkin voit seurata sykettä ja liikunnan aikana kävely, juoksu, uinti, voimaa ja muita harjoituksia.

Rannekoru on täysin suojattu vedestä ja pölystä, se voi ilmoittaa puheluista ja viesteistä, ja se on veloitettava vain kerran kuukaudessa.

Hinta: 2 990 ruplaa.

12. SJCAM SJ4000 Musta

Mitä antaa kavalle 14. helmikuuta: SJCAM SJ4000 Musta

Toimintakamera, jolla on hyvää vastinetta rahalle, on loistava lahja aktiivisen harrastuksen harrastajille. Mukana SJCAM SJ4000 on runsaasti erilaisia ​​lisävarusteita: erilaisia ​​kiinnikkeitä, saranat ja vedenalaisen rungon, joka on yrittää lähteä.

Hinta: 3 989 ruplaa.

13. Plaid kahdelle

Mitä esittää kavalle 14. helmikuuta: Plaid kahdelle

Erinomainen vaihtoehto käytännölliselle ja samanaikaisesti romanttiselle lahjalle. Valtava lämmin huopa antaa hiljaisuutta ja kirkastaa kylmät talvi-iltaisin. Matolla on kaksi paria hihoja, joten sen alapuolella voit makaa sohvalla yksin.

  Kuinka keittää kalmari niin, että liha on huono

Hinta: 3 999 ruplaa.

14. PocketBook 614 Plus

Mitä antaa kavalle 14. helmikuuta: PocketBook 614 Plus

Kirja on hieno lahja, ja e-kirja on vieläkin parempi. PocketBook-lukijan avulla suosikkihenkilösi on koko kirjasto taskussaan. Laite auttaa sinua helposti lukemaan minkä tahansa formaatin kirjoja ja käyttämään sanakirjoja. Kiitos laadukkaan E-ink Carta -näytön, jossa on suuri kontrasti, teksti näyttää paperilokerolta.

Hinta: 6 990 ruplaa.

15. Xiaomi Mi A1

Mitä antaa kavalle 14. helmikuuta: Xiaomi Mi A1
techadvisor.co.uk

Yksi viiteaseisiin älypuhelimiin. Mi A1: n tärkeimmät trumps ovat puhdas Android ja kaksoiskameramoduuli. Lisää täältä Xiaomin erinomainen muotoilu ja laatu, tehokas täyttö ja tyylikäs metallikotelo, ja saat melkein täydellisen älypuhelimen kaikin tavoin.

Hinta: 17 990 ruplaa.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤