Kuinka erottaa alkuperäiset kuulokkeet väärennöksistä

Mitä etsiä ostaessasi kuulokkeita

1. Paikka

Jos olet vakavissasi kuulokkeista, ota ne valmistajien, valtuutettujen jakelijoiden tai hyvämaineisten elektroniikkamyymälöiden virallisilla verkkosivuilla.

Tietenkin alkuperäistä tuotetta löytyy ilmoitustaulukoista, mutta tässä tapauksessa tapahtuva väärennösten riski kasvaa. Epäilyttävä hoitoon ja myyjiin AliExpressin kanssa: jotkut niistä tarjoavat todellisia kuulokkeita, mutta useimmat – väärennökset.

Tarkista sen tavaratalon maine, jossa tavaroita hoidetaan. Haitalliset asiakkaat jakavat usein tietoja epäonnistuneista ostoista. Jos myymälää pyydettiin myymään väärennöksiä tai arvioita siitä, ettei sitä löydy, on parempi kieltää osto.

2. Hinta

Jos löydetyt kuulokkeet ovat 70% halvempia kuin virallisessa myymälässä, todennäköisimmin ne eivät ole todellisia. Alkuperän korkea hinta johtuu pääsääntöisesti brändin suosion lisäksi myös laadukkaiden komponenttien käytöstä. Tällaisten kuulokkeiden myynti suurella alennuksella ei yksinkertaisesti ole käytännöllinen.

3. Pakkaus

Joskus ei ole vaikeata erottaa alkuperäistä väärennöstä. Väärennetyt valmistajat harvoin kopioivat suunnittelua, fontteja ja pakkausmateriaalia 100 prosentin tarkkuudella. Etsi kuva todellisista kuulokkeista laatikossa ja verrata niitä, mitä he myyvät sinulle.

4. Ulkonäkö ja materiaalien laatu

Näkyvät särmät ja epätasaiset saumat, jäljet ​​jäädytetystä liimasta, halpa muovi ja vaalea kaapelisignaali huonolaatuisia tavaroita. Luonnollisesti nämä merkit eivät voi olla todellisen valmistajan aito kuuloke.

Kuinka erottaa alkuperäiset kuulokkeet väärennöksiltä: katso ulkoasua
Alkuperäisen kuulokkeiden Audio-Technican kannen yläpuolella alhaalta – väärennöksestä. Fake tuottaa huonompaa tulostusta ja ompeleita / doctorhead.ru

5. Ääni

Jopa korkealaatuiset kuulokkeet ovat erilaisia ​​eri tavoin: ne erottuvat korostamalla tiettyjä taajuuksia, yksityiskohtaisia ​​vivahteita ja muita ominaisuuksia. Mutta jos ääni on tasainen, basso on lukukelvoton, ja korkeat taajuudet ovat liian kovaa, todennäköisimmin olet väärennetty.

6. Mallin suosio

Yleensä runsaasti väärennöksiä on paljon arvostettuja kuulokkeita. Jos ostat EarPodsia tai muita Beat-tuotteita ei ole virallisissa myymälöissä, todennäköisesti saat väärennöksen. Mutta jos keskityitte vähemmän suosittuihin malleihin, riski pienenee merkittävästi, vaikka ostatkin käsin.

Tosiasia on, että käynnissä olevien tavaroiden kopioiden tuotanto maksaa paljon nopeammin. Mikä ei ole niin suosittu, ei ole mitään väärennettävää. Olet esimerkiksi lähes varma Beyerdynamic DT 770 Pro: n tai Grado SR80E: n aitoudesta.

Mitkä kuulokkeet ovat useimmiten väärennettyjä

1. EarPods

EarPods Alkuperäiset kuulokkeet
Alkuperäinen EarPods / walmart.com

EarPods – kuulokkeet, jotka sisältyvät iPhonen ja iPodin perusasetuksiin. Käyttäjien on vaikea luopua tavallisista kuulokkeistaan, kun he ovat kadonneet tai rikkoutuneet. Siksi EarPods on jatkuvaa kysyntää.

On olemassa kymmeniä väärennöksiä kopioimalla Applen kuulokkeita eri tarkkuusasteilla. Jotkut valmistajat unohtavat laittaa yrityksen logon ruutuun, muut antavat itsensä pois lähtöalueiksi kuulokeliitoksissa.

Kuinka erottaa alkuperäiset kuulokkeet EarPodsilta väärennöksiltä: katso kokoonpanon laatua
Alkuperäisen EarPodsin avulla muovielementtien välinen rako on lähes näkymätön. Näkyvä kuilu, kuten yläpuolella oleva malli, on merkki väärentämisestä / macster.ru

Luotettavin tapa tunnistaa väärennös on tuoda esiin epäilyttävä hyödyke verrattuna alkuperäiseen EarPodiin.

2. AirPods

Alkuperäiset AirPod-kuulokkeet
Alkuperäinen AirPods / apple.com

AirPods – langattomat kuulokkeet Appleilta. Myynnissä viime vuoden lopulla, gagit herätti käyttäjien huomion tuotemerkin laakonisella muotoilulla, kompaktilla ja mukavalla. Mutta nämä kuulokkeet ovat huomattava haitta – korkea hinta.

Se aiheutti budjetin vaihtoehtojen kysynnän. Yleensä valmistajat eivät yritä myydä pseudo-AirPod-laitteita alkuperäisen, mutta avoimesti soittamaan heille jäljennöksiä. On olemassa useita tällaisia ​​kuulokkeita. Jotkut niistä osoittautuvat varsin hyviksi, toiset ovat normaalia kiinalainen avioliitto.

Tärkein tekijä AirPodsin ostamisessa on hinta: edes käytetty alkuperäinen ei todennäköisesti maksa 50 dollaria.

3. Sennheiser-kuulokkeet

Alkuperäiset Sennheiser HD 650 -kuulokkeet
Alkuperäinen Sennheiser HD 650 / majorhifi.com

Sennheiser on saksalainen yritys, joka on tehnyt laadukkaita laitteita yli 70 vuoden ajan. Viime vuosikymmenen aikana hän on tuottanut kymmeniä kuulokemallia, joista monet ovat suosittuja ja ovat tuhansia väärennöksiä.

Saksalaisten pistokkeiden monien väärennösten yhteistä piirrettä voidaan kutsua riittämättömäksi joustavaksi ja liian paksuiseksi kaapeliksi. Loppuosa on tarpeen luottaa tunneihisi ja tavaroiden vertailuun alkuperäisen kanssa.

Täysikokoisilla kuulokkeilla se on vähemmän ilmeinen, joten yritä noudattaa yleisiä sääntöjä.

Sennheiser kamppailee väärennösten kanssa. Yhtiön virallinen verkkosivusto sisältää luettelon malleista, jotka on poistettu tuotannosta, eikä niitä voi myydä myymälöissä. Myös valmistaja suosittelee kiinnittämään huomiota QR-koodin ja tarrojen pakkaukseen, mikä osoittaa, että maahantuoja on LLC Sennheiser Audio.

Kuinka erottaa alkuperäiset Sennheiser-kuulokkeet väärennöksistä: katso QR-koodia
QR-koodi alkuperäiskuulokkeiden paketti Sennheiser / old.sennheiser.ru

4. Kuulokkeet Beats Electronics

Alkuperäiset Beats Solo 2 -kuulokkeet
Alkuperäinen Beats Solo 2 / apple.com

Monet riehuvat taajuusvasteen Beats Electronicsin puolueettomille äänille, toiset pitävät kuulokkeita kohtuuttoman kalliina. Korkea hinta ja suosio ovat tärkeimmät syyt siihen, että väärennökset ovat myynnissä yhtä harvemmin kuin alkuperäiset kuulokkeet.

Monet väärennökset kopioivat alkuperäiset hyvin luotettavasti. Mutta Beatsin ostamista koskevat perussäännöt voidaan vielä tehdä.

  Seksilelut: miksi tarvitset niitä ja miten valita ne

Huomaa pakkauksen alareunassa oleva sarjanumero: se on painettava tarraan, ei itse laatikkoon. Liian monta hieroglyfiaa ovat merkki väärennöksistä. Väärennettyjen kuulokkeiden sisällä ei voi olla välilehtiä, jonka avulla lokero vedetään laatikosta (todellinen Beats-malleissa, joissa on irrotettava lokero). Itse lokeron on oltava valmistettu teksturoidusta materiaalista eikä kiiltävästä muovista.

Alkuperäinen Beats Studio. Sarjanumero sijaitsee tarrassa
Alkuperäinen Beats Studio. Sarjanumero löytyy tarrasta / snapguide.com

5. Bluedio-kuulokkeet

Alkuperäiset Bluedio T2 -kuulokkeet
Alkuperäinen Bluedio T2 / megaelectronics.com

Bluedio ilmestyi äskettäin Bluetooth-kuulokkeiden markkinoilla, mutta juuri nyt voit kompastella erilaisten mallien väärennösten varalta.

Bluedio-kuulokkeilla on hologrammi. Alkuperäisessä tuotteessa on sininen huomaamaton ylivuoto, sillä väärennökset – sininen, ylivuoto on vähäpätöinen.

Hologrammi alkuperäisessä Bluedio-pakkauksessa
Hologrammi alkuperäispakkauksessa Bluedio / expert-auto.com.ua

Jos puhumme kuulokeliitännöistä, kiinnitä huomiota korvatyynyihin: niiden tulisi olla joustavia ja pitävät muodon pakkauksen jälkeen.

Entä jos ostit väärän

Jos huomaat, että olet ostanut väärentämisen kädestäsi, ota yhteyttä myyjään. Ehkä hän ei tiennyt myyvänsä väärennystä, ja hän suostui palauttamaan rahat. Jos olet ostanut tavarat myymälässä, ota yhteyttä heidän johdolle. Mahdollisuudet tilanteen ratkaisemiseen puolestasi ovat pienet, mutta ehkä väärennösten myynti johtui väärinkäsityksestä.

Äläkä yritä myydä satunnaisesti ostettua väärennöstä alkuperäiskappaleen alla. Parempi auttaa toisia: levittää tietoja häikäilemättömästä myymälästä, kerro kommentit epäonnistuneesta kokemuksesta.


Lue myös:

  • Miten erotan todellinen iPhone fake →
  • Kuinka erottaa alkuperäiset merkkituotteet lenkkitöistä →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top