Miten pysyvästi päästä eroon selluliitista 5 vaiheessa

Selluliitti on termi kauneuden alalla. Se on kosmetologien parissa. Lääkärit (enemmistönä) eivät tunnista sitä, ei ainakaan ilmiötä itsessään pidetä taudina. Siitä huolimatta selluliittia vastaan ​​tarvitaan lääketieteellistä lähestymistapaa: ei ole hukutettava oireita, vaan etsittävä ja poistettava perimmäinen syy. Joten ensin on hyvä tietää, mikä on selluliitti ja miten se näyttää.

Mistä selluliitista tulee?

Selluliitti ei ole itse ongelma, vaan sen jälkivaikutus: ulkoinen ilmenemismuoto ihon ja ihon pohjan syvimmän kerroksen rakenteessa. Tämä on subkutaanisen rasvan kerros. Tässä syntyy rasvasoluja – adiposyyttejä. Ne palvelevat kehoa energiavarastoina: ne varastoivat energiaa, joka on muunnettu hiilihydraateista.

Tyypillisesti adiposyytit ovat pieniä jyviä, jotka siististi sopivat yhteen suuremmissa muodostelmissa – niitä kutsutaan rasva-lobuloiksi. Mutta nämä siivut alkaa muuttaa muotoaan (tulee vahvempi, entistä tilavuus), jos ihon alle on rasvan kertyminen väärän, epätasapainoinen ruokavalio.

Kapillaarit rasvakudoksen ympärillä eivät voi selviytyä tällaisesta kuormituksesta. On edemaa, ja sitten, jos et ryhdy toimenpiteisiin, lobulit muuttuvat kiinteiksi solmuiksi – ja ihonalaisia ​​tuberkuloita. Ja heidän kanssaan, ja vaikutus oranssi kuori.

Muut tekijät johtavat tällaiseen ongelmaan:

 1. Pieni fyysinen aktiivisuus istuvan elämäntavan taustalla.
 2. Haitalliset tavat (tupakointi, alkoholin käyttö).
 3. Hormonaaliset epäonnistumiset.
 4. Verenkierron käyttö verenkierrossa.
 5. Geneettinen alttius.

Kumpi näistä pisteistä valitset? Heidän on vain käsiteltävä, jos ryhdytte torjumaan selluliittia.

Mikä on selluliitti?

Mutta syiden takia on myös määritettävä ongelman laiminlyöntiaste.

Ensimmäinen vaihe ei ole täysin selluliittia. Kun hän on vasta alkanut, hän antaa kudosten turvotusta sen sijaan, että hänellä olisi epäsäännöllisyyksiä ja tuberkuloosia. Toinen vaihe on myös ulospäin vaaraton: iho muuttuu appelsiinikuoreksi vain, jos rasit lihastasi.

Kolmannessa vaiheessa selluliittia on havaittavissa oudon silmän kohdalla, voimakas turvotus tuntuu. Neljäs vaihe ei ole pelkästään ulkoinen vika, vaan terveysvaara: rasvaiset noduleet voivat jopa kärsiä tuskaisesti. Kierto voi olla hyvin vaikeaa, joten lääkärit eivät voi tehdä ilman apua.

Ja mitä voit tehdä itse, kun selluliitti on jo huolissaan, mutta tilanne ei ole vielä kriittinen?

  Kuinka äänittää puhelinkeskustelu iPhoneen ja Android-älypuhelimeen

Miten päästä eroon selluliitista

1. Muuta ruokavaliota

Ehkä tärkein sääntö on välttää nopeita hiilihydraatteja, jotka ennen kuin voit katsoa taaksepäin, muuttuvat rasvoiksi ja asetetaan sivuille. Ja makea, paahdettu, suolattu, savustettu on parempi pidättäytyä, paitsi torjunnassa selluliittia, mutta yleistä terveydentilaa.

Varmista, että juot tarpeeksi vettä. Ilman sitä ei voi olla tervettä aineenvaihduntaa, se myös auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta, joka muuten vain kerääntyä rasvasoluja.

Lisäksi, kuivatusta ihon selluliitista nähdään voimakkaammin, joten veden tasapainon ylläpitäminen tällaisella ongelmalla on pakollista.

Kiinnitä huomiota proteiinien niiden ruokavalioon, sillä ruumis on ensisijaisesti rakennusmateriaalit (tarvitaan lihakset), ei energialähde, niin että hän on syödä kertynyt rasva. Näin ihon alla oleva rasvakerros sulaa, mikä tekee selluliitista vähemmän havaittavissa.

On elintarvikkeita, jotka ravitsemusasiantuntijat soittaa todellinen taistelija vastaan ​​selluliittia: tämä hedelmä hapan maku (esim, kiivi) ja sitrushedelmien (varsinkin greippi), banaanit, kaali, vihreät, rasvainen kala, avokado, viljat, pähkinät, kuivatut hedelmät. Antakaa heille ruokavaliosi hieman enemmän.

Muista: syömiskäyttäytymisen muuttaminen on tärkeää varmistaa, että ruokavalio säilyy tasapainossa ja keho saa siis kaikki tarvittavat aineet oikeaan määrään.

2. Mene urheiluun

Fyysinen rasitus suojaa veren ja lymfien pysähtyneisyydestä, mikä on selluliitin ulkonäössä ja kehityksessä tärkeä rooli. Siksi tämä ongelma on niin yleistä niille, jotka johtavat istumajärjestelyjä.

Yritä istua vähemmän paikoillaan ja vielä paremmin – tottua säännölliseen harjoitteluun.

Voimaharjoittelua kuten kyykky ja keuhko auttaa taistelussa selluliittia suoraan ja aerobista toimintaa – polttaa kaloreita, menojen se rasvavarastoja.

Parhaimpia selluliittikoulutusta on muuten kutsuttu jumping trampoliinista ja aqua aerobicista.

3. Huolehdi terveydestasi

Koska selluliittia heijastuu kehon toimintahäiriöitä, on pyrittävä kaikin tavoin varmistamaan, että näitä toimintahäiriöitä ei tapahdu. Mikä vahingoittaa sinua:

 1. Tiukka vaatteet ja korkokengät. Liian kapea, tiukka vaatekappale pakkaa kudokset, niiden verenkierto häiriintyy. Raskas kuorma teräsastioissa syntyy korkokennoilla. Koska verenkiertoelimistön ja selluliitin ongelmat ovat läheisessä suhteessa toisiinsa, pukeudu paremmin terveydelle.
 2. Tupakointi. Nikotiini ei ole paras tapa vaikuttaa verenkiertoon, samoin kuin ihon kunto, joka voi lisätä selluliittia.
 3. Stressiä. He löysivät vakiintuneita mekanismeja työn eri kehon järjestelmien ja myös vaikuttavat hormonaaliseen taustaan.

  Kuinka poistaa gel-lakan omalta ja kynsien menettämisestä

4. Tee toimenpiteet

Ne eivät yksin pysty ratkaisemaan selluliittia. Voit kuitenkin tehdä appelsiininkuori vähemmän näkyväksi. Ja tehokas koti- ja salonikäytäntöihin, jotka edistävät nesteen poistumista kudoksista, parantavat verenkiertoa ja ihon tilaa:

 1. Kontrasti suihku.
 2. Kääreissä.
 3. Sähköstimulaatiota.
 4. Painehoito.
 5. Ultraääniterapia.
 6. Laserhoito.
 7. Mesoterapia.
 8. Hieronta.

5. Käytä kosmetiikkaa

Selluliitin estämiseksi näkökentästä ei ole tarpeetonta käyttää erityistä kosmetiikkaa. Ensinnäkin se pesee – työkalut hankaavia hiukkasia (esim, sokeria tai suolaa), joka kuorivien, ja jopa parantaa verenkiertoa ja sen myötä ihon sävy.

Toiseksi, tämä voiteet tällaisten aineiden koostumus kofeiini, muratti uute, puolukka, levät, Ginkgo biloba, karnitiini, nikotiinihappo. Totta, useimmat näistä voiteista eivät toimi, jos niiden käyttöä ei ole liitetty koulutukseen.


Usein kysyttyjä kysymyksiä: miksi selluliittia on vain naisille, ja onneksi ole sitä, vatsa, reidet ja pakarat? Asia on, että estrogeeni – naispuoliseen hormoneja – lähetetään rasvat juuri näillä alueilla elimistöön silmällä tulevaisuudessa, mahdolliseen raskauteen kehon rasvaa lämmin vauva.

Naaraan tarvitsee rasvaa. Tästä syystä on suositeltavaa jättää kiihkeä taistelu selluliittia vastaan ​​ensimmäisessä ja toisessa vaiheessa. Sen sijaan on parasta ohjata terveellistä elämäntyyliä: edut tulevat olemaan enemmän.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤