20 produkter, der kan fryses

Fryseren kan fyldes ikke kun med kød, fisk og bær. Der er mange produkter, der kan fryses uden tab af smag. Frosset mad vil stille stille vente på sin tur, og du behøver ikke at smide ud eller hurtigt spise dem, så de ikke går dårlige. Her er 20 produkter, som du kan fryse, og måder at gøre det på.

1. Ost

Du kan fryse et stort stykke ost, og efter optøning vil det ikke smuldre. Hvis du foretrækker at skære ost inden frysning, skal du tilføje en teskefulde majsstivelse eller mel til beholderen, så skiverne ikke holder sammen under afrimningen.

Hvis du kan lide at tilføje revet ost til tallerkenen, kan du købe et stort stykke parmehse, hugge det i en fødevareprocessor og læg det i en fryser i specielle frostposer. Det kan opbevares i fryseren i flere måneder, og under madlavning er det nok at åbne en beholder eller en pose til frysning og få et par teskefulde ost.

2. Hjemmelavede pandekager, vafler og fransk toast

Hvis du gerne vil have morgenmad med hjemmelavede pandekager, vafler og toast oftere, kan du bare bage mere på fridagen, fryse på en kagebakke og opbevare den i fryseposer.

Når som helst kan du få dem fra fryseren, varme op i mikrobølgeovnen og spise morgenmad. Under alle omstændigheder vil det være billigere og bedre end at købe frosne kager i butikken.

3. Frugter

Frugter skal fryses på pergamentpapir og derefter anbringes i pakninger til frysning. Det er bedre at straks fryse hakket stykker for at få dem til desserter og smoothies efter behov.

Hvis du er fan af smoothies, kan du straks lave dig en frosset blanding af frugter. Frigør separat stykker æbler, pærer, ferskner, bananer og andre frugter, som du elsker. Når som helst kan du lave dig en ny smoothie, blande forskellige slags frugter.

  12 lækre retter af auberginer

Hvis du ikke kan lide at lave et stykke af optøede bananer, frys dem hele sammen med huden. Når du beslutter dig for at lave noget med en banan, skal du hente det fra fryseren, tø i mikrobølgeovnen, afskære toppen og klemme indholdet i blandingen til madlavning.

4. Ris

For ikke at vente længe, ​​indtil ris er kogt (især brun ris, som koges i ca. 50 minutter), kan du fryse det. For det første er risen frosset på en bakke eller pergament og derefter anbragt i en pose til frysning.

Afrimt ris kan steges, anvendes til suppe eller gryderetter. Tilberedningstiden reduceres med ca. en time (herunder ikke kun madlavning, men også vask og blødning).

5. tærter

Du kan gøre mere æbletærte og nyde det i flere måneder. Pak det i papiret til frysning, læg i en pose og i fryseren. Når du vil prøve en tærte, send den til en forvarmet ovn (ca. 150 grader) i 2 timer.

6. Corn

Den nemmeste måde at fryse majs på er at ikke få det fra bladene, men bare læg det i fryseren. Når du vil have majs, skal du bare få det og varme det op i mikrobølgeovnen i 5 minutter. Bladene beskytter kornkornet, så det smager frisk.

7. Tomatpasta

Stew tomat sorter “rum” på en lille brand med tilsætning af hvidløg, friske urter og olivenolie i ca. 4-5 timer. Når blandingen er afkølet, læg den i fryseposerne. Du kan bruge denne blanding til basen af ​​chili eller tomatsaucer.

8. Indsæt

Kog mere pasta og fryse små portioner i forskellige pakker – du kan bruge en lille pakke til supper og gryderetter.

Før frysning skal du sørge for at frigive luften fra posen – den skal være så flad som mulig. Til afrimning sænk den lukkede pose i varmt vand i flere minutter.

  8 fakta om kalorieindhold, som er værd at vide for alle

9. Mos kartofler

Brug en sked til is, tag en del kartoffelmos og læg bolden på pergament til bagning.

Frys, indtil kuglerne bliver faste, og opbevar dem derefter i fryseposer. Puree vil blive opbevaret i fryseren i mindst to måneder.

10. Dej til kiks

Dejen til kagen er frosset på pergament og opbevares i en pose til frysning. Du kan opdele det i individuelle portioner eller straks gøre det i den rigtige form.

Ved brug af denne dej kan du tilberede cookies i 1-2 minutter uden snavset skål og bord.

11. Kartoffelchips

Hvis du køber nok chips og fryser dem i samme pakke, hvor de blev solgt, vil du altid have en snack.

Derudover er frosne chips endnu mere lækre end de normale, så de behøver ikke at blive optøet før brug.

12. Mælk

Hvis mælken forbruges meget langsomt, og resterne er sure og udhældes, kan du helt fryse det indtil næste gang.

Bare hente flasken, hvor der vil være plads, da de frosne væsker udvides. Afrimt mælk skal blandes godt og kan bruges (må det ikke afrimes i mikrobølgeovn).

13. Juice

Det eneste kriterium for indefrysning af saften, såvel som for frysning af mælk, er en stor nok flaske til at lade den frosne drik udvides.

14. Brød

For ikke at smide tørt brød kan du klippe et par brød og fryse. Tag om nødvendigt de nødvendige stykker brød og tina dem i ovnen eller mikrobølgeovnen. Til brødet tørrer man ikke om morgenen, du kan lade det stå om natten i en lukket, tæt lukket mikrobølgeovn.

15. Stykker af grøntsager

Du kan fryse hakket løg, sød peber eller chili peber i fryseposer. Når de er tilstrækkeligt frosne, kan du markere på pakken “delelinjer” for at vide, hvor meget der skal tages ad gangen.

  Sådan opbevares et skåret æble, så det ikke mørkner

16. Citron og limejuice, citronskind

Klem citron og kalk i isform og læg i fryseren. Nu har du frisk citrusjuice til enhver tid. Zedra kan også fryses og bruges til madlavning af forskellige retter.

17. Urter

Du kan fryse duftende urter i isform med en lille mængde vand eller bouillon til brug for hele året til supper, gryder eller gryderetter.

18. Behandlet kød

Sæt kødet i en pose til frysning, hæld marinade og send det til fryseren. Når du får det, bliver det allerede marineret, og du kan straks forberede det.

19. Hjem gryderetter

Når du tilbereder en gryde, for eksempel lasagne, hvorfor ikke gøre mere og fryse halvdelen, så i løbet af arbejdsugen kan du spise hjemmelavet mad.

Du kan bruge flere muligheder for frysning:

  1. Frosset hel gryde i en skål, hvis bund er foret med papir til frysning. Når gryden er tilstrækkeligt frosset, skal du fjerne skålen, ompakke gryden i frysepapiret og sende det tilbage til fryseren. Derudover kan du bruge skålen, mens gryden er opbevaret i fryseren. Når du har brug for det igen, skal du sætte det i samme skål og koge det.
  2. Frys i dele. Forbered gryderet, lad det køle af, skæres i stykker og fryses. Du kan varme op i mikrobølgeovnen.

20. Fiskestænger

Halvfabrikata, der sælges i butikker, er det svært at ringe velsmagende, så hvorfor ikke lave hjemmelavede fiskestokke?

For at gøre dette skal du købe frisk fisk, skære den i små stykker, rulle i æg, mel eller brødsmuler, læg på en bakke og fryse.

Derefter kan du opbevare husets fiskestokke i pakningerne til frysning – de er meget smagere end butikken, indenfor hvilket er uforståeligt kødkød i stedet for fisk.

Har du forsøgt at fryse nogen mad?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤