Hvordan man spiser en lang pasta

Hvad gør du, når der er en lang pasta på din tallerken? Ofte smider folk det med en kniv og gaffel, og kun så sender de det til munden. “Det er faktisk en grov fejltagelse,” forklarer Chef Caesar Casella, “brug aldrig en kniv til en lang pasta.” Lang pasta skal afvikles. ” Hvordan kan man da klare denne pasta?

I Italien betragtes det som en dårlig form at bruge en kniv til pasta. Desuden kan italienerne dømme karakteren af ​​en person ved den måde, han spiser spaghetti.

En ske vil hjælpe

Så knive er en faux pas, og skeer synes ikke at passe overhovedet – hvordan kan de endda spise spaghetti? Men det viser sig, at en ske kan bruges og endda nødvendig. Casella forklarer, at med en ske kan du hjælpe dig med at vinde pastaen på gaffelen.

Borsch ikke med krydderier

Hvis du sprinkler pasta med krydderier, for eksempel rød peber eller vandsås, vil det hele være øverst på fadet, og røre bliver problematisk. Så overdriv det ikke med krydderier, kokke, som regel, tilføjer allerede alt hvad du behøver for en god smag til pastaen.

Afslut måltidet som en italiensk

Hvis du vil afslutte din pasta ved alle reglerne, skal du færdiggøre den sovs, der er på pladen, ved hjælp af billet la scarpetta, som på italiensk betyder “at lave sko.” Du laver af brød “Scapretta” – en lille tøfler og “slikker” dem en plade.

2749809982_b78e53f18b_b
Maria / Flickr.com

Det er alt sammen, nu ved du hvordan man spiser en lang pasta, og hvis man kommer til en italiensk restaurant, vil man kunne demonstrere gode manerer.

  Hvordan koffein påvirker vores krop

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤