9 Временни имейл услуги

Доста често трябва да се регистрирате на някой сайт, който планирате да използвате само веднъж. Форуми, блогове, споделяне на файлове и дори някои общи Wi-Fi горещи точки са помолени да си имейл адрес. След това можете да откриете, че вашата пощенска кутия е пълна с спам, promosoobscheny и неща, които ви изпращаме, където и да са регистрирани.

Временните услуги за електронна поща са предназначени за решаване на този проблем. С еднократна употреба пощенски кутии, можете да си създадете профил, където искате, без да се притеснявате, че ще се дразниш нежелана поща.

Моля, имайте предвид, че някои сайтове и форуми не позволяват използването на временна електронна поща, когато се регистрирате. Можете да заобиколите това ограничение, като опитате да изберете различен домейн.

1. TrashMail

Временно имейл: TrashMail

Една популярна еднократна електронна поща. За да го използвате, трябва да посочите вашия истински пощенски адрес, където ще се изпращат съобщения. Броят на изпратените съобщения може да бъде коригиран. Освен това можете да изберете колко време ще функционира временната пощенска кутия.

Регистрацията в TrashMail е по избор, но регистрираните потребители могат да създават няколко временни адреса. Можете да изберете един от 16 имейл домейна.

Ако имате нужда от много еднократна имейл адреси, можете да се регистрирате TrashMail Plus сметка за 21.99 долара на година. Платен акаунт ви позволява да създадете до 5 000 временни имейл адреси с неограничен брой съобщения, изпратени.

TrashMail има разширения за Chrome и Firefox, които улесняват бързото регистриране.

Използвайте TrashMail →
Инсталирайте разширението TrashMail за Firefox →

2. Guerrilla Mail

Временна поща: Guerrilla Mail

Guerrilla Mail – един от най-старите доставчици на еднократна електронна поща, функциониращ от 2006 г. насам. За разлика от TrashMail, Guerrilla Mail не може да създаде няколко имейл адреса и не питам за недвижими електронната си поща.

  Защо снимките във Facebook изглеждат толкова ужасни и как да ги избегнете

Полученият адрес ще бъде валиден само за един час. Но Guerrilla Mail е много по-лесна за използване и абсолютно безплатна.

В допълнение към уеб интерфейса има приложение за Android.

Използвайте Guerrilla Mail →

3. Нада

Временна поща:

nada е еднократна пощенска услуга от създателите на AirMail, популярен имейл клиент за Mac и iPhone. nada не изисква регистрация или посочване на истински адрес. Освен това услугата е абсолютно безплатна.

nada ви позволява да създадете до 10 адреса наведнъж. Можете да използвате произволно генериран адрес или да създадете своя собствена, като изберете от десет пощенски домейна.

Получените съобщения за услугата се съхраняват за една седмица. Броят на прикачените файлове в входящите букви не е ограничен.

Мобилната версия на уеб интерфейса nada ви позволява да работите с услугата на всеки смартфон с Android и iOS.

Използвайте nada →

4. DropMail

Временен имейл: DropMail

Лесна за използване услуга за еднократна поща. Работното време на създадената пощенска кутия е неограничено, адресът е достъпен, докато не опресните страницата. Освен това можете да създадете безкраен брой пощенски кутии.

DropMail е оборудван с вградена функция за препращане, така че можете да направите временния си адрес постоянен, ако е необходимо. DropMail работи много бързо и не изисква регистрация.

Възползвайте се от DropMail →

5. Mailinator

Временна поща: Mailinator

Mailinator има една функция. Когато създавате еднократна пощенска кутия, можете да въведете който и да е адрес. Ако вече е заето, можете да го използвате. Можете да прочетете всички букви в кутии, създадени от други потребители. Те също могат да четат вашите писма. Така че Mailinator не трябва да се използва, когато се регистрирате на наистина важни сайтове и форуми.

  Какво е умна къща и защо е необходимо?

Ако е необходимо, можете да се регистрирате за Mailinator, правейки вашите временни кутии частни и недостъпни за други потребители. В допълнение, услугата предлага специални тарифни планове за разработчиците и бизнеса, но и за лична употреба, а безплатната версия е достатъчно.

Използвайте Mailinator →

6. Фалшив пощенски генератор

Временно имейл: Фалшив пощенски генератор

Това е популярен и безплатен еднократен доставчик на електронна поща. Фалшив пощенски генератор ви позволява да излезете с пощенския си адрес и да изберете един от десетте домейна. Продължителността на пощенската кутия е 24 часа.

Както Mailinator, Fake Mail Generator позволява на всички потребители да четат писмата във всички пощенски кутии за еднократна употреба, ако им адрес е неизвестен.

Използвайте фалшив пощенски генератор →

7. Темп. Поща

Временна поща: Temp Mail

Temp Mail е доста добре позната еднократна пощенска услуга. Тя е много проста и практически лишена от настройки. Просто го отворете и копирайте временния пощенски адрес. Вашата пощенска кутия е валидна, докато не я изтриете, но всички получени съобщения ще изчезнат в рамките на един час.

В допълнение към уеб интерфейса, можете да си взаимодействат с услугата чрез разширения за Chrome, Firefox и Opera, както и чрез приложения за Android и IOS.

Използвайте Темб. Поща →
Инсталирайте Temp Mail за Firefox →

8. Crazy Mailing

Временен имейл: Crazy Mailing

Crazy Mailing създава за вас случайно генериран адрес, който ще бъде изтрит след десет минути.

Регистрацията е задължителна, но тя предлага няколко допълнителни функции: разширяване на адресите на повече от десет минути, изпращане на имейли на недвижими вашата електронна поща, едновременното създаване на няколко еднократна адреси.

  Погледнете местоположението на всеки IP адрес в Google Карти

Можете да работите с услугата, като използвате уеб интерфейса или разширенията за Chrome и Firefox.

Използвайте Crazy Mailing →
Инсталирайте разширението Crazy Mailing за Firefox →

9. 10MinuteMail

Временен имейл: 10MinuteMail

10MinuteMail се различава от повечето подобни услуги, тъй като е възможно да се отговори на получените имейли. Освен това те могат да бъдат препратени на вашия истински пощенски адрес.

За да използвате 10MinuteMail, не е нужно да се регистрирате. Просто отворете услугата в браузъра и копирайте създадения адрес. За всеки потребител е уникален, така че никой друг няма да може да чете вашите писма.

Както името на услугата предполага, пощенските кутии живеят тук в продължение на десет минути. Но ако е необходимо, можете да удължите този период. Услугата е абсолютно безплатна.

Използвайте 10MinuteMail →

Прочетете още:

  • Как да намерите имейла на точния човек: инструменти, трикове, тактики →
  • Как да събираме букви от различни кутии на едно място →
  • MySignature – услуга за създаване на отличен подпис в имейл →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤