Достойни алтернативи на торент клиент uTorrent

Torrent-client uTorrent се използва от десетки милиони потребители по целия свят. Това беше един от първите инструменти за изтегляне на торенти и стана най-популярен поради своята простота и удобство. Въпреки това с течение на времето имаше и други клиенти, които не са по-лоши, а в някои отношения дори по-добре от uTorrent. На фона на последните новини, доверието на потребителите в uTorrent е подкопано и са необходими алтернативи още повече, отколкото преди.

трансмисия

трансмисия
трансмисия

Предаването е един от най-популярните и най-удобните торенти клиенти за Mac и Ubuntu. Помощната програма е много лесна за използване и разполага с всичко необходимо за изтегляне и разпространение на торенти. Предаването е безплатно и разработчикът може да бъде възнаграден с помощта на дарение.

Неофициалната версия на Transmission for Windows може да бъде изтеглена тук.

трансмисия

qBittorrent

qBittorent
qBittorrent

Клиентът работи на всички настолни операционни системи: Linux, BSD, OS X и Windows. От необичайно: помощната програма може да се контролира дистанционно чрез уеб интерфейса, а също така да търси торенти на най-популярните тракери. Развитието на клиента продължава, последната актуализация е на 23 февруари.

qBittorrent

Vuze

Vuze
Vuze

Vuze е не само торент клиент, но и медиен процесор в едно приложение. С него можете да търсите и да се абонирате за торенти, да ги пускате директно в помощната програма и да ги изпращате до всички свързани устройства, включително устройства с iOS и Android, както и конзоли за игри на PlayStation и Xbox.

Помощната програма може да се изтегли безплатно или да се закупи платена версия без реклами и с вграден антивирус за $ 29.90.

  Сравнение между Microsoft Office 365 и Apple iWork. Какво да избера?

Vuze

потоп

потоп
потоп

Подобно на другите клиенти, Deluge изглежда ужасно. Това обаче не е така. Помощната програма е мултиплатформена (има версии за Linux, OS X, Windows и Unix) и е по-подходяща за напреднали потребители. Клиентът поддържа огромен брой приставки и ви позволява да зададете парола за влизане.

потоп

uTorrent 2.2.1

uTorrent 2.2.1
uTorrent 2.2.1

Старата версия на клиента, пусната преди четири години, е полезна за тези, които са свикнали да използват uTorrent и не искат да го променят с друга програма. uTorrent версия 2.2.1 не съдържа рекламни банери, има необходимата функционалност и, което е важно, не инсталира никакви програми на трети страни.

uTorrent 2.2.1