Как бързо да намерите видеоклип в YouTube

Не всеки знае, че низът за търсене на услугата Ви позволява да прецизирате заявките си с помощта на специални параметри. Като използвате тези допълнителни условия, ще получите много по-подходящи резултати и ще спестите време. Заявката за търсене може да съдържа няколко параметъра, които са разделени със запетаи.

Търсене на филми

YouTube съдържа достатъчно юридически филми с пълна продължителност, но привличането им в резултатите от търсенето може да не е толкова лесно. Затова използвайте филм за бързото им откриване.

Търсене на филми

Намерете видеоклипове с времето

Понякога може да се наложи да намерите видеоклипове, които са били изтеглени наскоро. За да направите това, можете да използвате параметрите час, днес, седмица, месец, година, Ограничете резултатите от търсенето само до видеоклипове, качени през последния час, ден, седмица, месец и година.

Намерете нов видеоклип

Висококачествено видео търсене

Ако се интересувате от видеоклипове само в HD качество, след това добавете към заявката си за търсене HD.

Видео с високо качество

Търсене в плейлисти

Както знаете, YouTube ви позволява да създавате плейлисти, които много потребители успешно използват, като създавате тематични колекции от интересни видеоклипове. Понякога, вместо да търсите отделни клипове, е много по-удобно да намерите готов плейлист, съдържащ информация за темата, която ви интересува. За това използваме параметъра плейлист.

Търсене в плейлисти

Търсене по продължителност

Ако трябва да филтрирате твърде кратки или обратно дълги клипове, използваме параметрите дълго и кратко съответно. Първият показва филми с продължителност 20 минути или повече, а вторият – само тези видеоклипове, чиято продължителност не надвишава 4 минути.

Търсене по продължителност

Всички изброени параметри на заявките за търсене могат да бъдат активирани на страницата на услугата с помощта на бутона “Филтри”. Тя обаче се показва само на страницата с резултатите от търсенето и при всяка актуализация презарежда страницата. Ако веднага генерирате заявка с параметри, веднага ще получите точния резултат, който съответства на условията, които посочвате.