Необходими приложения и услуги за Instagram

1. Разпределение

Може би най-удобното и лесно за използване приложение за създаване на колажи. Интуитивен интерфейс, няколко шаблона и никакви предполагаеми забавни рамки. За колаж можете да изберете снимка от галерията или да използвате функцията “PhotoCabin”, за да правите снимки на място.

Оформление от Instagram →

2. Хипелапс

Друго полезно приложение от създателите на Instagram. Hyperlapse-video – това видео, записано със стабилизация на изображението и увеличена скорост. Звучи, може би, не е съвсем ясно, но дори със скромен поглед разликата е очевидна. Например разгледайте този видеоклип:

Приложението Hyperlapse ви позволява да записвате такива видеоклипове директно от вашия смартфон. Няколко кликвания и необичайна публикация за вашия Instagram са готови.

Хипелапс →

3. Хиперлакс

Продължаване на темата за хиперплайс-видео … Hyperlax услугата – перфектното време-убиец. В реално време той излъчва най-новите клипове с маркер #hyperlapse от касетата Instagram под приятна музика. Можете да се насладите на залези и изгреви от различни части на света, да разгледате процеса на създаване на рисунки, да видите десетки атракции и живи същества на непознати … Това е почти невъзможно да се отделите.

Hyperlax →

4. Бумеранг

Приложение за създаване на секунди от видеоклипове, които се възпроизвеждат назад и напред. В резултат на това получаваме нещо между снимката, видеоклипа и хифата. С бумеранга дори баналните снимки, например сами, изглеждат интересни и малко смешни.

Бумеранг от Instagram →

5. VSCO

Трябва да инсталирате VSCO на своя смартфон по три причини. Първо, комплекти от ефекти и филтри VSCO плюс удобен инструмент за обработка на изображения. Филтри в Instagram са много разпознаваеми и вече са станали скучни, и VSCO ще ви помогне да подчертаете вашите снимки в лентата. На второ място, удобна камера с много функции. Трето, общността на фотографите и много снимки за вдъхновение. Подробности за всички предимства и функции на VSCO можете да научите от нашия преглед, но повярвайте ми, това приложение наистина заслужава място в вашия смартфон.

VSCO →

6. Snapseed

Приложението от Google за професионална обработка на снимки директно в телефона. Широк набор от инструменти, филтри, поддръжка за различни фото формати. И отделен плюс – за способността да управлявате промените. Можете да деактивирате технологията на прилагането на филтъра в произволен ред, за да отмените без запазване на промените, поетапни промени виждане, или копиране на всички използвани филтри и ги прилага към друго изображение.

7. Над

В допълнение към обичайните инструменти за редактиране на снимки (преоразмеряване, яркост, филтриране на препокриване и т.н.), разработчиците на Over дават възможност на потребителите да “разговарят” със своите снимки. Избирате шрифт от колекцията и добавете надпис над снимката. Поздравете приятел на рождения му ден, споделете мотивационен цитат, опишете настроението – много опции. С Over, добавяте личност към публикациите си в Instagram. И бонус за потребителите на iOS: сега приложението може да бъде изтеглено безплатно.

Направено с над →

8. PicsArt

Творчеството не е просто фото филтър. Това е вярата на създателите на приложението PicsArt. Всъщност, като се използва PicsArt всяка снимка може да се превърне в малък произведение на изкуството: равенство на него четки за рисуване, да добавяте етикети и стикери, филтри, правят колажи и да ги рамкиране. Можете да кажете, че това е джобен Photoshop с много прост интерфейс.

PicsArt →

9. Девет

Девет предлагат да видят какви други потребители на Instagram живеят в игрална форма. Отиваш да си Instagram-сметка, приложението автоматично ще генерира картината, състояща се от девет от най-популярните си изображения през последната година, и може да продължи да гледа как други хора анонимно да оценяват своя удар. Сами можете да изучавате профилите на други потребители: навигирайте надясно, ако искате картината, и оставете, ако не.

Девет →

10. Грум

Услуга, която изтегля снимките директно от Instagram от компютъра. В същото време можете да публикувате снимки едновременно, или можете да планирате публикуването им известно време.

Гръм

Grum →

11. Huntgram

Huntgram е подходящ за тези, които искат да създадат панделка в своята Instagram, която съответства на техните интереси. Приложението ще ви помогне да намерите най-добрите акаунти по география или определена категория (животни, природа, изкуство, архитектура, мода – и това не е пълен списък). По принцип приложението ще ви помогне да разредете касетата си от приятели на самите себе си и техните ястия наистина страхотни снимки.

Хунтграм →

12. BestBuddies

Услугата ще ви помогне да разберете кой от вашите приятели е най-верният фен на вашия Instagram. Влезте в профила си и услугата моментално формира най-добрите 10 души, които най-често ви поставят така. Резултатът може да бъде споделен във Facebook, Twitter и, разбира се, Instagram.

BestBuddies

BestBuddies →

13. Instapan

Панорами в Instagram, нека да бъдем откровени, не изглеждайте много: тясна ивица на изображението, на която трудно можете да разберете нищо. Приложението Instapan решава този проблем: превръща панорамата на снимка във видеоклип, който бавно прелиства изображението и помага да се докаже всичко, което ви заобикаля.

Instapan →

  Достойни алтернативи на торент клиент uTorrent

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤