14 sex-stillinger til mænd, der kan lide at dominere

Doggy stil

Denne klassiske position er synonym med mandlige dominans i køn. Det er helt behageligt for begge parter. Desuden kan du i denne position også stimulere klitoris. På grund af alle disse fordele ved variationer på emnet.

trillebør

Stilling, ligner doggy stil, men giver manden endnu mere strøm på grund af at han holder benene på partneren. Du kan øve sig eller sidde.

stående

Af den måde, om den stående stilling. Normalt for mænd er det ikke den mest komfortable, fordi i mange sådanne stillinger er det nødvendigt at holde partneren på vægten. I dette tilfælde er alt meget nemmere og mere behageligt.

Sex stilling, hvor en mand dominerer stående
menshealth.com

saks

I denne stilling er penispositionen ved penetration ikke helt standard, så du kan få usædvanlige fornemmelser.

På tværs

Ligner den tidligere position med samme fordel.

Manden dominerer: Crisscross
menshealth.com

Drej 180 grader

Denne position kunne kaldes missionær tværtimod. Det er mere egnet til forsøg end for ren fornøjelse. Pas på: Denne situation, hvis rytmen er for rasende, er fyldt med skade.

Manden ovenfra: En 180-graders tur
menshealth.com

Oliehacker

Et andet køn udgør, at du ikke vil ringe sikkert. Hun møder ofte i porno, men i hendes liv er det nødvendigt at øve meget omhyggeligt for ikke at ødelægge partnerens hals. Følelser af mænd kan være mærkelige, men kontrol vil være helt i deres hænder.

mand dominerer: churn
menshealth.com

Poserer til oralsex

I nogle stillinger til blowjob får mannen en mere passiv rolle, men man kan ikke sige om det præcist. Selv om du ikke kan slappe af i en sådan situation.

Stille til blowjob
menshealth.com

Og den sidste pose er designet til cunnilingus. Nogen kan tænke på det som en handling af kvindelig dominans, men med den rigtige tilgang er det den partner, der er førende i processen.

  5 grunde til, at du skal snakke mindre og lytte mere

mand ovenfra: Stille til cunnilingus
menshealth.com

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤