Kratki tijek kratkih hlača za muškarce: kako i sa što nositi kratke hlače

Mnogi muškarci ne oklijevaju nositi kratke hlače na ulici, čak iu toplini. I drugi nisu sramežljivi, ali izgledaju … dobro, ne jako. Razgovarajmo o kratkim hlačama u muškom ormaru, kako nositi, što nositi i što se može dogoditi ako je izbor pogrešno napravljen. Bit će to kratke hlačice poput elementa ulične odjeće, a ne sportova, plaže ili doma.


@photo


Zašto kratke hlače uzrokuju toliko sumnje? Uostalom, ne postoji ništa nepristojno o njima. Prikladni su i praktični, osim topline. Odgovor seže u drevna vremena, kada su ga kratke dječačke uniforme. Svaki je dječak spavao i vidio dan kad je konačno kupio normalne dugačke hlače i tako prepoznala kao odrasla osoba. To je više desetljeća od tada, ali još uvijek negdje u stražnjem dijelu muškog svijesti uspavan ideje da u kratkim hlačama, on izgleda kao dječak u kratkim hlačama, to nije muževno. I nema argumenata o vojnicima Drugog svjetskog rata, o velikim sportašima i slikama poput ove, neće vas uvjeriti do kraja:


@photo

Dodani su i moderni stereotipi o glamuroznim dječacima s upitnom orijentacijom u kratkim hlačama, te s njima i hipstersima, koji su svi tako žestoko mrzili.


@photo

Ali kratke hlače nisu toliko lukavi što se čini. Ako slijedite jednostavna pravila, neće samo oštetiti vašu muževnost, već će i jačati, dodati vašoj slici šarma i stila.

Nikada ne nosite kratke hlače ako planirate radne kontakte

Sadašnjost ispred kolega / klijenata u kratkim hlačama može se pružiti u slučaju da ste veliki šef i vaša vjerodostojnost je nepokolebljiva. Ili ako je događaj tako neformalan, što znači ovaj oblik odjeće (na primjer, Ulkamp, ​​o čemu smo nedavno pisali). Pa, ili ako “u našem uredu sve bude moguće i svi idu onako kako žele, čak i na plivačkim kolima”. U svim ostalim slučajevima, bolje se suzdržati od kratkih hlača na poslu. Negdje u prekomorskim zemljama, u Bermudama, primjerice, kratke hlače mogu se nositi bilo gdje i neutralno ih tretirati, ali u našoj stvarnosti to je malo drugačije.

  Što treba zapamtiti ako koristite samoljepljiv

Nikada nemojte nositi kratke hlače s čarapama

Formalno, to nije zabranjeno bilo tko, a ne u jednom zakonu je napisano. Ali to je tako. Cipele mogu biti vrlo različite: sandale, mokasine, cipele ili topsiders. Ali bez čarapa. U ekstremnim slučajevima možete koristiti kratke čarape ili pete koje nisu vidljive na cipelama. Nedavno je, međutim, došlo do moderne tendencije da svjesno krši ovo pravilo. Međutim, prekršitelji ne samo stavljaju na bilo čarape i njima bilo kratke hlače. Pažljivo odabiru svaki detalj, pili su pas u modnom svijetu. Ako niste hipster, a ne stilist, a vještina vašeg stila nije nadograđena na razinu 80 – jednostavno nemojte to raditi. Samo nemojte nositi kratke hlače s čarapama, to je sve. Iznimka: tenisice + kratke bijele sportske čarape (vidljive male trake na gležnju) + sportski stil. Usporedite ove fotografije i osjetite razliku:


@photo


@photo


@photo

Točna duljina

Klasična duljina kratkih hlača je upravo iznad koljena. Ne niži ni veći. Koljena bi trebala biti malo pokrivena, a ne do kraja. “Moda” kratke hlače dolaze u različitim duljinama i oblicima, a tu je izbor za vas. Ako niste nosili kratke hlače prije, pogledajte bliže modele jednostavnog klasičnog rezanja. Čak i ako je vaš lik savršen, a vaše noge su izuzetno vitke, nemojte kupovati previše kratke hlačice. Ako, naravno, vaš stil ne znači takve stvari:


@photo

Pa, sve što je znatno niže od koljena, to nisu kratke hlače, ali hlače ili kratke hlače.

Uzmite u obzir osobine vaše figure

Hlače vizualno povećavaju volumen gornjeg dijela nogu. Posebno široke kratke hlačice. Ako imate tanke teladi, ako su vaše noge prekomjerne tjelesne težine – budite oprezni s izborom. U ovom slučaju, bolje je kupiti klasične, ravne kratke hlače mirne boje bez uzorka: na primjer kaki, bež, maslina. Općenito, bolje je ne ponovno eksperimentirati s bojom ako niste sigurni u svoj stil osjećaja, čak i ako vas prodavač uvjerava da je ta boja sada u modi.

  Upišite svoje ime u različite stilove i jezike


@photo

S onim što nositi kratke hlače

Najpopularnije i neutralne opcije: košulje, polo, svjetlo dres i majice. Košulja (naravno, bez kravate) je poželjna s kratkim ili lakiranim rukavima. Više elegantna i rizična opcija – kratke hlače s jaknom ili jaknom.


@photo


@photo

I konačno, nemojte zaboraviti na pribor: sat, elegantan telefon, moderan gadget, dobra torba za muškarce. Sve to će vam pomoći da se osjećate u kratke hlače udobne i prezentirane.

Glavni izvor:

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top