5 grunde til at arbejde med at stå op

Ernest Hemingways liv blev kaldt en “løbende opstand”. Det manifesterede sig i alt: i det personlige liv, kreativitet og endda hverdagen. Hemingway sov på en hård seng og stående arbejde: sætte en skrivemaskine i vindueskarmen og timer skriver, skiftende fra fod til fod.

Men i midten af ​​det 20. århundrede var problemet med stillesiddende livsstil ikke så akut. I dag bruger de fleste mennesker det meste af tiden ved computeren i bilen foran tv’et. Manglende mobilitet er en plage af kontorarbejdere, som heldigvis kan bekæmpes.

Der er fem grunde til at du arbejder op med at stå op.

1. Overvægt

Sedentary stillesiddende livsstil fører uundgåeligt til overskydende kilo. Således seneste forskere fra Chester University (England), ledet af Dr. John Buckley (John Buckley) viste, at daglig stående i tre timer giver 144 kcal afbrænding. Således, hvis du ændrer din livsstil og bruger tre timer længere end normalt på dine fødder, kan du slippe af med tre til fire kilo om året. Det er bemærkelsesværdigt, at Dr. Buckley selv, som Hemingway, foretrækker at arbejde og stå op.

2. Hjerte og blodkar

Peter Kattsmazhik (Peter Katzmarzyk) sammen med kolleger fra Penningtonskogo Biomedical Research Center (USA) analyseret livsstil af mere end 17.000 amerikanere og kom til den konklusion, at dem, der sidder det meste af dagen, er risikoen for hjerteanfald og andre hjertesygdomme er højere med 54% . Desuden reducerer passiv tidsfordriv ifølge professor Katzmazhik gennemsnitlig levetid med gennemsnitligt to år.

3. Smerter i ryg og nakke

Stillesiddende livsstil fører også til osteochondrose og krænkelse af kropsholdning, smertefulde smerter i ryg og nakke. Lifkhaker har allerede fortalt, hvordan man skal håndtere dem med enkle fysiske øvelser. Men det viser sig, at du kan undgå problemer med muskuloskelet systemet, hvis du smider kontorstolen og begynder at arbejde op med at stå op. For eksempel tvang den ærede livhhacker Gina Trapani (Gina Trapani) til at bruge på computeren fra 45 til 50 timer om ugen.

  Øvelser for at slippe af med smerter i nakke og skuldre

4. Nyrer

Der er snesevis af undersøgelser, der viser, at mennesker, der tilbringer en masse tid i siddende stilling, udsat for risikoen for forskellige sygdomme (herunder diabetes og visse former for kræft).

I 2012 Thomas Yates (Thomas Yates) fra University of Leicester (England) fandt, at en stillesiddende livsstil er en af ​​årsagerne til nyresygdom. Således har videnskabsmand afsløret, at kvinder, der sidder mindre end tre timer om dagen, nyresygdomme er 30% mindre end hos kvinder, udførelse i en siddende stilling i otte timer eller mere.

5. Produktivitet

Socialpsykolog Amy Cuddy (Amy Cuddy) lærer kropssprog og hvordan gestus og udgør påvirker en persons personlighed. I “stærke holdninger” producerer kroppen mere testosteron og mindre cortisol (“dødshormonet”), som bidrager til mental og følelsesmæssig aktivitet. Stående er som regel en “stærk kropsholdning.” Derfor, hvis du opgiver stolen og genudruster arbejdspladsen, vil dit arbejde sandsynligvis blive langt mere produktivt.

Eksempler på job til arbejde står:

Prøvede du at stå op? Del din oplevelse i kommentarerne.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤