Hvordan man lærer ikke at være syg

Vinteren nærmer sig, hvilket betyder at folk snart vil begynde at klippe influenza og forkølelse i folkemængderne. Det ser ud til, at mange år gentog den samme historie: manden ved hvad de skal gøre for at ikke blive syg, kjole varmt, profylaktisk drikke varm te med citron, men nej, nej ja og “springet” i kulden.

Og det er okay, hvis der opstår problemer her om vinteren, men når sygdommen overhaler dig et eller andet sted om sommeren, på ferie – denne voldsomme tvivl. Mange har allerede helt sikkert vænnet sig til tanken om, at de mindst et par gange om året skal ligge med feber og forkølelse. Jeg var en af ​​dem, indtil jeg lærte, hvordan jeg ikke skulle blive syg.

Ved ordet “sygdom” mener jeg en forkølelse eller influenza, der ikke giver dig mulighed for at arbejde / lære normalt. Sidste gang jeg var syg den 20. januar 2012, er det næsten 2,5 år siden. Den dag tog jeg en stærk vilje beslutning om ikke at blive syg mere. Varet et år, så en anden, og næste år forbereder jeg mig på det tredje år uden forkølelse og influenza.

For at forstå, hvordan man bekæmper sygdom, skal man først overveje årsagerne til deres forekomst.

Hvorfor er vi syge

 1. Stress. Ifølge statistikker er de fleste hospitaldage på en stressende mandag. Den sidste er fredag. På fredag ​​føler en person en følelsesmæssig opblussen i løbet af den kommende weekend, men på mandag føles han i den kommende arbejdsuge – det er på nuværende tidspunkt øger sandsynligheden for at blive syg. Før eller senere vil konstant stress tvinge en person til at tage en sygefravær.
 2. Intern protest. Er du træt af at arbejde eller blive uudholdelig at gå til par om morgenen? Eller måske vil du endelig hvile, men før du går på ferie? Der er en vej ud: Det underbevidste sind vil automatisk aktivere de nødvendige mekanismer, så du ofte erstattes af vind-, kold- og klimaanlæg og dermed kan blive syge.
 3. Manglende opmærksomhed. Du vil have folkene omkring dig for at begynde at give dig appelsiner, at drikke boghvede, til skam og til at klare det daglige med dit helbred. Det er godt for alle, men det er ikke mere end en metode til manipulation.
 4. Stærk forkølelse Denne form for kulde er svært at ikke bemærke, fordi den tydeligt mærkes af alle celler i kroppen. Det første ønske, når du føler en stærk forkølelse, er at varme dig hurtigt.
 5. Let koldt. Et slående eksempel er et ufatteligt udkast eller en forræderisk luftkonditioneringsdyse, der rolig og støt, minut for minut fjerner din varme – dette er en af ​​de farligste typer af kulde.

  Nootropics: Hvad er det, hvordan de virker, og om det er værd at drikke dem

Hvordan man håndterer de ovennævnte årsager til sygdom

 1. Med stress på arbejdspladsen kan du kæmpe enten ved at revidere din holdning til arbejde (være nemmere, ikke tage alt til hjertet) eller skifte job.
 2. I tilfælde af intern protest giver det mening at pumpe dig selv med gode grunde til at gå på arbejde (motivation) eller igen, skifte job og gøre noget mere behageligt. Derudover kan det være, at du keder dig med rutinen. I dette tilfælde er det fornuftigt at bevidst tage en ferie i et par dage og følelsesmæssigt juble op med en lille tur og kommunikation med interessante mennesker.
 3. Hvis du ikke har nok opmærksomhed, så vær ikke en martyr. Det er meget mere produktivt at sally med venner til en begivenhed: du vil bruge meget mindre tid og få din dosis af social kapital. Jo oftere du går ud i folk, desto mindre vil du være syg. Og hvis du bliver forelsket – så meget.
 4. Stærk og let kulde kræver forskellige tilgange. Det er lettere at forberede sig på en stærk forkølelse end for en lys, fordi den er mere synlig og mærkbar. Det er umuligt at springe forbi ham, når du bliver nødt til at smide i en gysen og dine tænder vil frastøde hanen til dig, eller du vil hurtigt finde en måde at holde varmen, eller tage en forsætlig beslutning om at tolerere. Dette er hemmeligheden i kampen mod en stærk forkølelse.
 5. Let kold – det er som en frø, der er roligt kogt på en langsom ild. For ikke at blive fanget i denne mest kedelige form for koldhed, kræves der et højt bevidsthedsniveau. Du skal lære at føle din krop og bemærke de mindste ubehagelige manifestationer omkring dig. Vær ikke en helt og udhold et let udkast eller ikke et varmt nok tæppe. Let kulde kan tage dig overrasket, når du sover, og du har ingen måde at kontrollere dine søvnvilkår. Derfor er det fornuftigt at forberede på forhånd til mulige scenarier af en pludselig kold snap og forberede et ekstra tæppe eller tage en ekstra trøje med dig. Det er bedre at svede end zamorznut.Chtoby forbedre deres chancer i lyset af et koldt lys, er det nødvendigt ikke kun at gøre “hjemmearbejde” på opvarmning tæpper, trøjer, men også at tilføje i “cache” af hans hoved notat, som vinden blæser, og kan ikke slappe af. Det vil sige, selv når du sidder et eller andet sted på kontoret på et vigtigt møde, skal du “bog” ideen om kulden i dit hoved. Når du husker kulden og indser, at det er der, og hvad det påvirker dig, er du allerede 50% højere dine chancer for at blive syg.

  Fødevarer til tarmhygiejne

Forebyggelse vil redde verden

Det er meget lettere at ikke blive syg, hvis du regelmæssigt udfører enkle, men effektive handlinger:

 • Temperament. Selv et par minutter koldt vand i slutningen af ​​den daglige morgenbadning er allerede i stand til at gøre vidundere.
 • Kjole op Risici, der kræver opmærksomhed i første omgang: ryg, bryst og nakke.
 • Sleep. Dette er et meget vigtigt punkt, da manglende søvn fører til dårlig sundhed og nedsat immunitet.
 • Drikke varme drikke. Det er ligegyldigt, om det er kaffe, te eller bare kogende vand. En overflødig kop noget varmt vil ikke kun minde din krop om, at den bliver taget hånd om, men det vil også give os mulighed for mere præcist at bestemme kilderne i kold i modsætning.
 • Tag et varmt brusebad. Selvom du ikke er kold. Det er aldrig overflødigt at varme din ryg og nakke.

Stødforanstaltninger: hæv på kulden

Det sker, at du falder i en frodig frost, mens du er opmærksom på faren for at blive syg, men ved siden af, som held og lykke, ville du ikke have varme. I sådanne tilfælde kan selv et glas varmt te ikke dække “skaden” forårsaget af forkølelsen. I en sådan situation er det nødvendigt som før at holde tanken om kold i tankerne. Det er ligegyldigt, at han vandt kampen, for du kan stadig vinde krigen!

Revenge hård vinter, få en god damp i brusebadet, samtidig hælde i halsen af ​​varm te med citron. Kjole i alt, hvad du har, dække med alle tæpper, der er tilgængelige for dig, og gå i seng. Og sov så meget som du vil, uden at komme op på lyden af ​​et vækkeur. Det er bedre at overlappe arbejdet, men at være sundt end at være heroisk på kontoret til tiden, men med sygdommens begyndelse.

  Hvad skal man gøre med madforgiftning

Og til en snack – en opskrift på sundhed fra guru af den integrerede yoga af Sri Aurobindo

“Den eneste sygdom er bevidsthedens utilstrækkelighed. I de senere stadier, når vi har et veletableret indre stilhed, og vi vil være i stand til at opfatte de mentale og vitale vibrationer selv i periferien af ​​vores okolosoznatelnogo, vi kan bare føle vibrationen af ​​sygdommen og tage dem ud, før de kan træde i os. Hvis du er opmærksom på dine omgivelser, er “I” – Sri Aurobindo skrev til en discipel -. Så vil du være i stand til at fange den tanke, lidenskab, forslag eller kraft af sygdom og forhindre invasion af jer “

Og hvad kender du de måder, der hjælper med at ikke blive syge?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top