Øvelser for at slippe af med smerter i nakke og skuldre

Alle er bekendt med de ubehagelige fornemmelser i halsen efter at sove i en ikke meget behagelig stilling, når ondt at henvende sig til den ene side (afhængigt af hvilken side faldt i søvn). Dette gælder især for søvn under rejsen – sæder i fly, busser og biler ikke rigtig beregnet til det. Nogle gange er der endnu ikke sparet særlige ortopædiske puder til rejser.

I stretching klasser i sports klubber, ryggen, nakke og håndled stretch er den mest populære. Du kan straks se, hvem de vigtigste kunder i klubben arbejder med ????

Hvis du ikke hurtigt slippe af med disse ubehagelige fornemmelser og ikke sætter alt på plads, passerer smerten i nakken nemt ind i hovedpine, og der sættes problemer op. Nogle gange en varm nok bruser. Men det er bedre at prøve et par øvelser af deres, der præsenteres nedenfor.

Øvelse # 1

Denne øvelse kan udføres både siddende i tyrkisk og stående.

Sæt palmen på højre hånd på venstre side af hovedet og tryk forsigtigt, vippe hovedet til højre. Den venstre hånd kan trækkes ned og lidt til siden. I løbet af denne øvelse bør skuldrene sænkes, ryggen fastgjort i den forreste position. Linger på den ene side i 30 sekunder, og derefter langsomt tilbage til startpositionen og gentag til den anden side.

strækker ryg og nakke

© foto

Øvelse # 2

Sid på dine knæ foran muren. Hvis der er problemer med knæene, skal du lægge et tæppe eller et håndklæde under dem. Knæene skal være lidt bredere end lårene. Træk dine arme over hovedet, læg dine underarme på væggen og lad tyngdekraft arbejde for dig.

  Hvad skal man gøre, hvis dine hænder brænder efter varm peber

Du kan tilføje en lille indsats og bøje endnu lavere. Hovedet skal sænkes ned. Hvis du ikke føler spændingen, skal du flytte væk fra væggen lidt længere.

strækøvelser

© foto

Øvelse 3

Sid dig komfortabelt på gulvet eller på en stol, ryggen er lige, din rygsøjle strækkes ud. Grib hovedet med dine hænder, hvile dine hænder på bagsiden af ​​dit hoved. Hefterne er draperet, albuerne peger ned til hofterne.

Start langsomt vippe dit hoved ned, gemme din hage i hakket på kravebenet. Sæt i denne position i 30 sekunder, fjern derefter dine hænder og langsomt hæve dit hoved.

morgenafgift for munterhed

© foto

Øvelse 4

Denne øvelse vil hjælpe med at slappe af nakke og skuldre, samt slippe af med hovedpine og døsighed.

Sid i barnets pose (benene under ham og læne sig fremad), hvile panden på gulvet og sidde i denne position et par vejrtrækninger. Sæt derefter dine hænder bag ryggen i låsen (hvis låsen ikke virker, bring palmerne sammen) og hæv hænderne så højt som muligt. Inhalér, river hofterne fra hæle og flyt vægten fremad. Rid hovedet på gulvet og forsøg at holde hænderne i låsen tilbage så vidt som muligt og forsøge at nå dem til gulvet. Hold denne position i 10 sekunder og vend tilbage til startpositionen.

Udfør mindst 5 tilgange og hvile i barnets pose, slappe af dine hænder og lade dem ligge på siderne.

hvordan man strækker nakken, ryggen og skuldrene

© foto

Øvelse 5

Denne øvelse kan udføres når som helst og hvor som helst. Det hjælper med at strække halsens laterale muskler godt.

Stå lige, fødder skulderbredde fra hinanden, arme på siderne. Tag dine hænder bag ryggen på niveauet af bækkenet og tag dit venstre håndled med din højre hånd. Så langsomt tag dine hænder lidt tilbage og fokusere på din venstre arm. For at øge spændingen skal vippe hovedet til højre skulder.

  Cheat meal (citmile): Hvordan man spiser noget og holder sig i form?

Bliv i denne position i 30 sekunder og gør det samme på den anden side.

© foto

Træningsnummer 6

Og denne øvelse hjælper perfekt til at strække rygfladen af ​​nakken og spændingens styrke, du kan styre højden af ​​at hæve hofterne.

Ligge på gulvet, hænder langs kroppen med palmerne nedad. Bøje dine knæ, fødder på gulvet. Prøv at lægge dine hæle så tæt som muligt på bækkenet. Sørg for, at dine fødder har skulderbredde fra hinanden og parallelt med hinanden. Læg dine hænder på gulvet og løft bækkenet op. Det viser sig en slags halvtegn. Der skal lægges vægt på dine fødder og skulderblade. Sæt derefter dine hænder i låsen bag ryggen.

Jo højere du bøjer, jo stærkere spændinger i nakke og ryg vil blive mærket.

hvordan man strækker sig ordentligt

© foto

Øvelse # 7

Denne øvelse slapper af og strækker den forreste overflade af nakke, skuldre og brystmuskler.

Sid på gulvet, fødder sammen under ham, hæle under bassinet. Læn dig tilbage og læg hænderne på gulvet med fingerspidserne fra dig selv en kort afstand fra bækkenet. Bøj og prøv at løfte brystet så højt som muligt, bøje ryggen og trykke dine hæle så tæt som muligt på dine hofter. For at øge spændingen skal vippe hovedet tilbage.

Bliv i denne position i 30 sekunder og igen langsomt tilbage til startpositionen.

morgen motion

© foto

Mens jeg forberedte denne artikel, havde jeg et stort ønske om i det mindste at strække lidt ud, da ryg og nakke allerede er trætte. Og nu vil jeg også blive forlovet. Glem ikke dit helbred og i det mindste lejlighedsvis udføre de mest enkle øvelser til afslapning af ryg og nakke. Husk at din rygs helbred afhænger af din krops generelle tilstand.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤