Cheat meal (citmile): Hvordan man spiser noget og holder sig i form?

Vi ønsker alle at være slanke, sunde og smukke. Og vores skønhed, krop og sundhed er altid afhængige af, hvad vi spiser. Og nu har du lavet en passende kost uden den søde, fede kalorieindhold. Og hvad er næste? Og så skal du gå med et trist ansigt ned i supermarkedet forbi tællerne med alt, hvad der står mellem dig og din ideelle krop: cupcakes, ruller, chokolade, du forstår. Her er en sund kost.

For at være ærlig valgte jeg denne provokerende titel af artiklen specifikt, så alle vil gerne læse den, men tro mig: Hvad der vil blive diskuteret i denne artikel, giver dig mulighed for lidt at bryde din kost uden at gå på kompromis med dine former.

Så jeg vil gerne tale om en praksis kaldet cheat meal. Der er ikke noget russisk ord til denne sætning, så jeg skriver mere simpelthen “citmile”. Så citmile er et bedragerisk måltid. Denne teknik praktiseres af mange professionelle bodybuilding atleter, men hvem sagde, at det ikke er egnet til folk engagerer i andre sportsgrene? Lad os blive dybere.

Chitmil påtager sig en planlagt overtrædelse af din kost. Og det er strengt 1 måltid om ugen (for personer med små% fedt) eller hver 2-3 uger (for personer med en stor% fedt). I dette måltid kan du spise noget. Hvad du drømmer om, drømmer og drømmer, har du råd til, og næsten i ubegrænset mængde, men naturligvis inden for det rimelige. Razozhravatsya til lovløshed og grøft alt, hvad du stræber efter, i princippet også, kan du.

Der er mange meninger på internettet om chetmile, han har mange tilhængere, men der er også mange modstandere. Det er værd at forstå, om du har brug for det. Jeg er tilbøjelig til at tro, at uden sådanne måltider, vil det ikke fungere ordentligt. Men jeg har mere end én gang overbevist om, at enhver mening kan udfordres, så der er de mennesker, der roligt spiser kun, hvad deres kroppe har brug for og er helt glade.

  13 øvelser fra yoga til korrekt scoliose

Det skal også bemærkes, at citmil forudsætter et fuldstændigt afslag fra alle mulige “aflytninger” af slik, cookies og alt det. Tro mig, selv fra sådanne små ting er meget store, og det bliver en hindring på din vej. Bare observere, hvor ofte du gør det uden tøven, og prøv at opgive det så meget som muligt.

Den vigtigste fordel ved citmile er, men det kan lyde absurt, hjælpe med at opretholde din kost. Enig at hvis du giver dig et legitimt måltid, hvor du kan spise helt alt, så vil du have mindre lyst til at bryde din kost hele ugen. En af fordelene er også overklockingen af ​​skjoldbruskkirtelfunktionen: Efter citruren sveder du mere i flere timer, det vil sige øge termogenese.

foodiesfeed.com_burger-cheddar-ost-bacon-fries

Men i citmil er en stor ulempe psykologisk afhængighed. Og så har du allerede brug for at beslutte, om du virkelig har brug for dette, da hvis du i flere måneder bliver “snydt” for at stoppe, så bliver det svært, men i betragtning af at citmil giver mere gavn end skade, kan det ikke være så slemt ?

Derfor kan du følge flere grundlæggende regler, så du kan styre chetml til din fordel. Jeg vil forsøge at bringe det mest grundlæggende:

  1. Prøv ikke at “snyde” foran et tv eller en computer. Dit mål er at slukke dit behov for “junk food”, og som du ved, spiser og samtidig procrastinerer ved hjælp af nogle serielle, vil du spise 2 gange mere.
  2. Spis ikke i stedet, spis sammen. Det er ikke nødvendigt at afvise denne dag din sædvanlige kost, spise nøjagtigt det samme som på almindelige dage og tilføj blot et ekstra måltid i form af citmil.
  3. Prøv at bruge din citmyl senest kl. 4-5, så længe kroppen er færdig med at behandle alle de hurtige kulhydrater og fedtstoffer, inden du går i seng.
  4. Må ikke blive båret væk. Lad dig ikke gøre mere end en chetml om ugen. I sidste ende er det en krænkelse af din kost, ikke en panacea.
  5. Spis efter en træning. Efter intensiv træning bliver din stofskifte spredt, og følgelig bliver fødevaren behandlet mere intensivt.
  6. Undgå alkohol. Chitmil omfatter ikke modtagelse af alkoholholdige drikkevarer. Jeg behøver ikke engang at forklare hvorfor.
  7. Start fra din livsstil. Jo mere intens din uddannelse og streng kost, jo mindre kan du begrænse dig selv på en clementine dag
  8. Og den sidste regel – vær ikke beskyld dig selv. Dette er din chance for at slappe af og lidt væk fra den sædvanlige kost. Undgå derfor at undertrykke dig selv efter chetml. Dette er en planlagt overtrædelse, der ikke giver dig en negativ effekt.

  10 fremragende Excel skabeloner til overvågning af sundhed, ernæring og fysisk aktivitet

Der er endnu en mening om chetmile, som også ikke kan overses. Hvis dit mål er at bevare kroppens proportioner, kan du lave et lille kalorieunderskud hver dag i ugen, for eksempel 150 kalorier om dagen, og i slutningen af ​​ugen vil du have 900 kalorier, som du kan bruge “rentabelt” for dig selv.

Nå, i sidste ende er det nok værd at fortælle lidt om personlig erfaring. Chitmyl en gang om ugen, ikke meget i 1500 kalorieområdet ud over den vigtigste diæt, i ca. 2 måneder. Der blev ikke fundet negative forskydninger på skalaerne eller i spejlet. Naturligvis er alt dette meget subjektivt og en person sandsynligvis ikke vil gøre det, men på trods af alt dette tror jeg, at du i det mindste bør prøve og prøve denne teknik på dig selv.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤