10 fremragende Excel skabeloner til overvågning af sundhed, ernæring og fysisk aktivitet

Selvfølgelig gør teknologien livet lettere, men det er helt muligt at undvære dem. Denne artikel præsenterer et dusin praktiske former for Excel, som du kan holde i elektronisk form eller udskrive med bøger og notesbøger. Selvfølgelig kan skabelonen skræddersys efter dine behov.

Power Monitoring

Uanset om du prøver at tabe sig, drømmer om at have en figur krop eller forsøger at spise sund mad – du skal registrere mængden af ​​kalorier og fedt forbruges. Og hvis du passer ind i hovedet er de grundlæggende metoder til at spise helt muligt, så tag i betragtning alle de boller, der er spist i løbet af dagen, chokolade og andre yummies – det er ikke let. Løsningen på dette problem er at bruge et lille notesblok, som altid vil være til stede. Download dagbogskalenderen og lav den samme notesbog fra den. Glem ikke at markere mængden af ​​flydende drukket!

Power regnskab med Excel

Vægttab Dagbog

Menneskens ondskab er i stigende grad synlig på sine individuelle repræsentanter. Gluttony vylazit på kinder, sider og hofter af et stigende antal mennesker. Du kan klemme din mave så længe du vil og blive en rentabel forkortelse foran spejlet, men du kan stadig ikke smide de ekstra pund. Kun fysiske aktiviteter er måder at give dig et godt kig på.

Og giver iver i kampen for en ideel krop dagbog vægttab succes. Efter linket, kan du hente PDF-trykt form, som ud over vægten af ​​kroppen målingerne foretages, og ud over at hente excel-ku med planen for dine sejre.

Træningsoptegnelser

Hver push-up eller squat forbedrer dine muskler og styrker ånden. Men det maksimale udbytte af træningen kommer kun med det rigtige program. Derfor holder mange sports fans rekord over deres aktivitet.

  Oral sex er farligt for oral sundhed

Ved ikke, hvordan man starter en dagbog? Prøv med en enkel form, som du kan forfine til at passe til dine behov.

Trykovervågning

Det er ingen hemmelighed, at afvigelsen af ​​blodtrykket fra normen påvirker funktionen af ​​alle kroppens mekanismer. En stigning eller et fald i trykket kan indikere tilstedeværelsen af ​​forskellige sygdomme, være en konsekvens af at tage en række forskellige lægemidler, forbliver i en stressende tilstand og afhængigt af tidspunktet på dagen. Desværre fører kardiovaskulære sygdomme i listen over årsager til menneskelig død, især statistikken ser deprimerende ud i det post-sovjetiske rum.

Derfor må hver af os regelmæssigt overvåge tonometerens indikationer, i tide for at genkende den forestående trussel. Som du gættede, er du også tilbudt et emne.

Aspiration for ideel vægt

Du er bekendt med ønsket om at tabe sig eller gå i vægt (ja, der er dem der drømmer om et dusin “overflødigt”)? Derefter holder du højst sandsynligt et ideelt referencepunkt. Men det vil kun være ideelt betinget, da vi ikke alle kender det optimale forhold mellem menneskets højde og vægt. For at finde ud af det nøjagtige samme mål, skal du udskrive og holde et korrekt vægtbord beregnet ud fra flere forskellige teknikker.

Kontoen for modtagelse af lægemidler

Jeg vil antage, at din førstehjælpskasse ikke ligner en kasse med beskedne dimensioner. Mest sandsynligt, i dit hjem, er der flere dusin navne på tabletter, kapsler, injektioner, spray og dåser bare usikre. Næppe de er alle på ét sted, så tænke over tilstedeværelsen af ​​de fleste af dem vil ikke fungere. Selv hvis du ønsker at genoplive oplysninger om mindet om hvornår, hvorfor og hvor meget blev forbrugt piller, vil du ikke være i stand til at gøre det i en uge efter helbredelse.

  Sådan korrigeres overdreven afbøjning i nedre ryg

Men denne information kan være nyttigt, hvis du er på de næste sæsonmæssige peak sygdomme er blevet syg og ønsker at gentage den passende behandlingsforløb, eller dit distrikt vil bede om dine metoder til selv-fiasko. I en sådan situation vil komme til hjælp i deres eget hjem sygesikringsbevis.

Hjemmesygepleje med Excel

Memorisering af vaccinationer

At rejse til eksotiske lande er først og fremmest et uforglemmeligt indtryk af nedsænkning i en helt anden verden. Men uforglemmelige indtryk kan blive og for ikke så behagelig grund – sygdom ved specifikke mucks. Derfor på en lang rejse er vandrere podet fra outlandish vira.

Og et livseksempel. De fleste af os med forskellig hyppighed af vaccinationer fra forfærdelig sygdom. Som barn bliver vi spottet af et anstændigt sæt vacciner, og i deres livstid gentager de efter mange år.

Hvis du ikke er blandt de ivrige modstandere af immunisering, vil vaccinationskortet være nyttigt for dig. Det kan injiceres med injektioner af alle familiemedlemmer og datoen for revaccination.

Beregning af BMI

BMI (body mass index) – en slags vartegn, hvorefter du kan bedømme tilstedeværelsen af ​​en person med vægtproblemer og dermed med sundhed. Baseret på BMI’s fortolkning bestemmes indikationerne for behovet for behandling. For hurtigt at bestemme dit BMI og sammenligne det med WHO anbefalinger, brug den simple Excel-regnemaskine.

Excel-kalkulator til beregning af kropsmasseindeks

Overvågning af blodsukkerniveauer

Forhåbentlig har du og din familie ikke ske at overvåge ændringer i blodsukkeret i løbet af dagen. Hvis skæbne vil give et lignende trick, foreslår vi, at du kontakter en bekvem form, hvori du vil være i stand til at gøre den aktuelle værdi, samt at markere fysisk aktivitet og kost, hvilket påvirkede resultatet. Ved zametochniku ​​vedlagte diagram viser de svingninger i niveauet baseret på dine indtastninger.

  Fødevarer til tarmhygiejne

Beregning af 1 PM

Ikke at være en person, der er involveret i bodybuilding og vægtløftning, er det svært nok at trænge ind i essensen og formålet med en sådan indikator som en gentagelse med maksimal vægt. Beregningen af ​​1 PM vil være nyttig til at bestemme den passende belastning til udførelse af gentagne øvelser. Alle startkraftudøvere skal opretholde en plan for individuelle tilgange og træning generelt og beregne også deres 1 PM ved hjælp af den relevante formular.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤