Oral sex er farligt for oral sundhed

Vi er vant til at overveje oralsex som den sikreste, og her er der et rationelt korn. Han fører ikke til uønsket graviditet, og chancerne for at blive smittet i denne sag er meget lavere end med andre former for seksuel kontakt. Slimhinden i munden er en naturlig barriere, der ikke tillader infektion at komme ind i blodet, og spyt hjælper med at bekæmpe bakterier.

Og alligevel, uden at træffe forebyggende foranstaltninger, kan oralsex føre til en række sygdomme, som skal behandles langsomt og hårdt.

Julia Clowa fra Startsmile.ru vil fortælle dig, hvad du skal huske, for både mænd og kvinder at forblive sunde under sexet.

Mekanisk skade

Ofte med orogenital kontakt lider tøjets tøjløb. Det gnider sig mod de skarpe kanter af de forreste snesider, og der vises en lille abscess på den. I dette tilfælde er det meget vigtigt at tage en pause indtil fuldstændig heling, fordi der med gentagne traumer kan være en anden bakteriel infektion. Og det trækker selv alvorligere konsekvenser og kræver langsigtet behandling.

Sommetider kan fellatio forårsage skade på den bløde gane, der ledsages af udseende af rødme og pletter. I denne ubehagelige fornemmelse kan en person ikke føle sig. Pletterne passerer normalt inden for en uge, i hvilket tidsrum er det nødvendigt at afholde sig fra oral kontakt.

Smitsomme sygdomme

Mekanisk traume er desværre ikke den eneste negative konsekvens af oralsex. Hvis en partner lider af herpes, gonoré, klamydia og andre seksuelt overførte sygdomme, når ubeskyttet kontakt han kan udlevere dem til en anden partner.

Hvad er symptomerne? Oftest handler det om halsbetændelse og halsbetændelse – læsioner af slimhinden i svælget og mandler, ledsaget af feber, ondt i halsen, og endda dårlig ånde. I nogle tilfælde påvirkes gingivas, små sår vises på dem.

  De 5 mest beskidte steder i køkkenet, som du skal holde rent

Når disse symptomer vises, er det meget vigtigt ikke at engagere sig i selvmedicinering, fordi det kan komplicere diagnosen. Med venerale sygdomme kan du ikke joke, de kræver akut behandling.

candidiasis

Thrush eller candidiasis i mundhulen er en svampeinfektion, der normalt manifesterer sig med nedsat immunitet. Denne sygdom kan også optjenes under oralsex, hvis partneren lider af candidiasis af kønsorganerne.

Normalt kan du genkende spændingen ved en karakteristisk hvid belægning på ganen, kinderne, tungen nogle gange ledsaget af betændelse og ondt i halsen. I dette tilfælde skal du straks konsultere en læge. Han vil sende de nødvendige undersøgelser og skrive ud svampedræbende medicin.

Svære konsekvenser: halscancer, syfilis, aids

En af årsagerne til halscancer er den humane papillomvirus, som også overføres med orogenital kontakt.

De vigtigste symptomer – sved, hæshed, overdreven salivation – er sjældent forstyrret, så patienten gennemgår ikke tiden til tiden. I de sene stadier af smerte, hoste, tab af stemme, vejrtrækningsbesvær. Nogle gange kan en tumor påvirke tungen og mandlerne.

Med ubeskyttet oralsex kan du blive smittet med syfilis eller hiv. I dette tilfælde observeres læsioner af forskellig art på mundens slimhinde. For eksempel, når syfilis er ofte diagnosticeret udseende smertefri sår (som regel på læben), som efter nogen tid kan forsvinde på egen hånd, ind i patienten vildledende og forsinke diagnosen.

I AIDS på grund af svækkede immunitet flere mennesker ramt af infektioner, så munden kan forekomme betændelse, sår, betændt, pludselig blødning fra tandkødet og andre ubehagelige symptomer.

Sådan forebygger du sygdom

  1. Det vigtigste råd er at nægte ubeskyttet oralsex med uverificerede, afslappede partnere. En konventionel kondom eller latexservietter til kvinder vil negere chancerne for at fange.
  2. Det er nødvendigt at observere mundhygiejne, regelmæssigt børste tænderne og besøge tandlægen to gange om året. Enhver betændelse, sår, blødende tandkød øger sandsynligheden for infektion i blodet.
  3. Det er bedre at afholde sig fra oralsex, hvis partneren har rødme, udslæt eller plak på kønsorganerne. Udøv ikke også cunnilingus under menstruation.
  4. Læger anbefaler ikke at deltage i oralsex efter den nylige behandling af tænder og tandkød, og også i mindst en halv time efter børstning af tænderne. Efter afslutningen af ​​samleje er det nødvendigt at skylle munden grundigt med en antibakteriel opløsning.
  5. Det er selvfølgelig nødvendigt regelmæssigt at gennemgå en fysisk undersøgelse og søge lægehjælp ved de første mistænkelige symptomer. Dette er tilfældet, når årvågenhed ikke er overflødig.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top