6 respiratoriske teknikker, der hjælper med at slappe af om 10 minutter

Korrekt vejrtrækning hjælper til at slappe af, slappe af, de-stress og sender lederen af ​​de dumme og negative tanker. Ikke underligt de smarte folk rådes i stedet for at besvare uhøflighed til uhøflighed eller dumhed på dumhed (eller råbe på uartigt barn), er det bedre at stoppe, tage en dyb indånding, tælle til sig selv til 10 … og tie.

Vritti selv eller “Lige Breath”

Hvordan udfører man? Sæt i en behagelig position, ryggen skal være lige. Begynd at indånde i 4 konti og ånde ud i 4 konti. Åndedræt sker gennem næsen – det øger den naturlige modstandsdygtighed over for vejrtrækning. Mere avanceret kan udføre denne teknik på 6-8 konti. Dette øger opmærksomheden, beroliger nervesystemet og reducerer stress.

Hvornår er det bedst at udføre det? Øv denne vejrtrækning kan være overalt og når som helst, men det er bedst at gøre dette før sengetid. Det er noget i retning af en slags tælle får ved sengetid, fordi hun Vrittis hjælper slippe af tanker om arbejdet eller problemer, som ikke giver dig ro i sindet i løbet af dagen.

Sværhedsgrad. For begyndere.

Abdominal vejrtrækningsteknik

Hvordan udfører man? Tag dyb vejrtrækning gennem næsen, udvidelsen af ​​membranen (ikke brystet) giver det nødvendige lufttryk for at strække lungerne. Hvis du vil mærke et mærkbart fald i blodtrykket og en nedsat hjertefrekvens, skal du udføre 6 til 10 dybe vejrtrækninger i 10 minutter hver dag. Hold på i mindst 6 uger, og du vil føle de positive virkninger af dette åndedrætsværn i lang tid.

Hvornår er det bedst at udføre det? Denne teknik bruges bedst inden eksamen eller foran enhver stressende situation. Den eneste “men” – i stressfulde situationer styrer en person meget dårligt hans vejrtrækning, så du skal øve lidt.

  Størrelse betyder ikke noget: alt om penis

Sværhedsgrad. For begyndere.

Nadi Shodhana eller “Alternativ vejrtrækning gennem næseborene”

Hvordan udfører man? Denne vejrtrækningsteknik giver en følelse af balance og ro, og forener også højre og venstre halvkugler i hjernen. Sæt i en meditativ holdning, der passer dig, med din højre tommelfinger, tryk på højre næsebor og tag et dybt åndedræt gennem venstre. På toppen af ​​inspirationen lukker venstre næsebor med en ringfinger og ånder ud gennem højre næse. Så gør det samme med en indånding gennem højre næse og indånder gennem venstre.

Hvorfor virker det bedst? Det er bedst at gøre dette, når der er lidt tid, eller du skal koncentrere dig hurtigt. Bare prøv ikke at gøre dette før du går i seng, da denne teknik “renser kanaler” og fungerer ligesom en kop kaffe.

Sværhedsgrad. Gennemsnitlige.

Kapalabhati eller “Shining Skull Breath”

Hvordan udfører man? Er du klar til at lyse i dag? Så prøv kapalabhati – du tager et langt og langt åndedræt og ånder ud stærkt og kraftigt med en rystelse. I denne udånding bør underbukken være involveret. Det vil sige, at du reducerer musklerne i underlivet dramatisk og dermed gør en skarp udånding. Udfør 10 åndedrag i et behageligt tempo – indånding ind og ud i 1-2 sekunder. Åndedræt udføres udelukkende gennem næsen.

Hvorfor virker det bedst? Denne teknik er fantastisk til at vågne op og juble op. Da der i dette ånde er involveret i maven i maven, opvarmes den op i kroppen, hjælper med at slippe af med den gamle energi og aktiverer hjernen. Denne vejledningsteknologi er “espresso” blandt teknikker.

Sværhedsgrad. kompleks

Progressiv afslapning

Hvordan udfører man? For at vaske spændingen fra kroppen fra hoved til tå, lukk øjnene og fokus på spændingen og afslapningen af ​​hver muskelgruppe i din krop i 1-3 sekunder. Start med dine tæer, klatre over knæ, hofter, ryg, bryst, arme, nakke, kæbe og øjne. Under dette skal du trække vejret langsomt og dybt. Indånder gennem din næse, hold pusten i 5 tæller og skære i løbet af denne tid dine muskler. Udånder derefter gennem munden og slapper af.

  Hvad skal man gøre med madforgiftning

Hvorfor virker det bedst? Det er bedst at gøre dette på et sted, hvor du sikkert kan ligge. Hvis vejrtrækningen gør dig svimmel, behold ikke 5 konti, men 2-3.

Sværhedsgrad. For begyndere.

Administreret visualisering

Hvordan udfører man? Denne teknik skal udføres enten sammen med træner eller terapeut, eller under en melodi, der bliver din guide. Begynd at trække vejret dybt, med fokus på behagelige fornemmelser og billeder for at erstatte negative tanker. Du sender dig mentalt til det sted, hvor du er glad og rolig.

Hvorfor virker det bedst? Du kan øve denne vejrtrækningsteknik overalt, hvor du kan roligt lukke øjnene og ikke være bange for dit liv, sundhed og arbejde.

Sværhedsgrad. Gennemsnitlige.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top