Størrelse betyder ikke noget: alt om penis

Ifølge statistikker er 85-90% af de unge, der vender sig til læger for forebyggelse eller med spørgsmål om pubertet, hygiejne og sundhed, piger.

Drenge, og så vender mænd til urologer og andrologister som regel allerede i kritiske situationer og spørger næppe spørgsmål om strukturen af ​​deres egen krop. Yderst sjældneRosen D. S., Rich M., redaktører. Den unge mand. Adolescent Medicine: State of the Art Anmeldelser. Philadelphia: Hanley Belfus; 2003. s. 3 eksperter anser det for nødvendigt at fortælle det selv og endnu mindre ofte har det takt.

Derfor, før vi dvæler mere om penis, er der her et lille uddannelsesprogram om mænds seksuelle modning.

Hvordan finder puberteten sted for drenge

Seksuel modning sker i et forholdsvis konsekvent og forudsigeligt scenario, på trods af at dets udbrud og varighed afhænger af genetik, ernæring, sundhedstilstand og psykologiske faktorerTanner J. M. Sequence, tempo og individuel variation i vækst og udvikling af drenge og piger i alderen fra tolv til seksten. I: Kagan J, Coles R, redaktører. Tolv til seksten: Tidlig adolescent. New York: Norton; 1972. pp. 1-24 .

De gennemsnitlige tal er som følger: I 98% af de nordamerikanske drenge begynder puberteten mellem 9 og 14 år, i gennemsnit 11-12 år (ca. to år senere end i piger).

Processen er opdelt i fem faserTanner J. M. Vækst ved adolescens. Oxford: Blackwell Scientific; 1962 , som foregår omtrent som dette:

  1. Ægstigning (op til 4 ml eller mere) og længde (2,5 cm eller mere).
  2. Penisens størrelse øges. Først i længden, så i diameter. Begynd at vokse skamhår.
  3. Ca. et år efter, at testiklerne stiger i volumen, forekommer den første bestøvning.
  4. Væksthastigheden stiger (topphastighed – fra 5,8 cm om året til 13,1 cm år), stemmen bryder. Gynækomasti kan begynde – en fortykkelse af brystkirtlerne, ofte smertefulde. Passerer uafhængigt i 1-2 år, sker i 70% af drenge.
  5. Vok hår på ansigtet og under armene.

Processen afsluttes med endelig transformerede testikler – fra 15 til 25 ml i volumen og fra 4 til 6 cm i længden.

Efter starten af ​​første fase er der normalt fire år før puberteten er afsluttetTanner J. M. Fetus i mennesket: Fysisk vækst fra opfattelse til modenhed. Cambridge: Harvard University Press; 1989 .

Forsinket puberteten er fraværet af tegn på en stigning i testikler i et volumen eller en længde på op til 15 år. Dette er en undskyldning for at se en læge, men rolig. Hos drenge forekommer forsinkelsen i puberteten otte gange oftere end hos piger og er ofte forbundet med en forfatning eller arvelighed.

Trods det faktum, at problemet ofte løses af sig selv, er der stadig risiko for sygdommen, og forskere konstaterer en direkte sammenhæng mellem ungdommens følelsesmæssige ustabilitet, læringsproblemer og forsinket puberteten.

  Hvordan fremskynde helingen af ​​blå mærker og slid

Trigger er ikke forsinkelsen i sig selv, men manglen på tilstrækkelig information om den unge mænds, hans egne forstyrrende konklusioner og bekymringerForsinket pubertet .

Tidlig seksuel modning er ofte en mere tung grund til bekymring. For at bære øget testikler til 8 og en halv år og forekomsten af ​​pubic hår indtil 9 årPræcis pubertet . Det kræver altid konsultation med en læge, og risikoen for patologi her er større end den af ​​piger med tidlig udvikling.

Psykologiske konsekvenser er også signifikante. Forskere bemærker, at fordi sådanne drenge virker ældre end deres jævnaldrende, står de over for øget socialt pres og forsøger at matche “voksen” norm. Deres kognitive og sociale udvikling kan meget ligge bagudGarn S. M. Fysisk vækst og udvikling. I: Friedman SB, Fisher M, Schonberg SK, redaktører. Omfattende ungdomsuddannelse. St. Louis: Quality Medical Publishing; 1992 fra udseende. Det er også kendt, at sådanne drenge tidligere begynder seksuel aktivitet og er tilbøjelige til risikabel adfærd.

Hvad er penis og hvad er det for?

Penis er en muskel dannet i moderens livmoder fra samme væv som klitoris. Fuldt vokser under pubertet.

Den består af flere dele:

  • Hovedet af penis (glanspenis). Det uomskårne hoved er dækket med en lyserød, fugtig klud kaldet slimhinden. Over hende er forhuden. I omskåret fjernes forhuden, og slimhinden bliver til tør hud.
  • Twin corpus cavernosum (corpus cavernosum) er vævet langs siderne af penis. Det er dem der fylder blodet for at forårsage erektion.
  • Unpaired svampet krop (corpus spongiosum) – svampet væv mellem de kavlende kroppe, ender i hovedet. Også fyldt med blod under en erektion, der holder urinrøret, som passerer gennem det, åbnes.
  • Penisrot (radix penis) – penisens dæmpede ryggen er fastgjort til den forreste overflade af pubicbenene.
  • Urethra – fjerner urin fra kroppen, såvel som sædvæske under ejakulation.
medpedia.framar.bg

Funktioner af mandlige kønsorganer – produktion og transport af sæd, ejakulation og produktion af testosteron og andre kønshormoner, der er ansvarlige for at opretholde det mandlige reproduktive system.

Hvordan penis størrelse påvirker dets funktionalitet

Ingen måde. Undtagelsen er micro penis: den er 2,5 gange mindre end standard en (op til 7 cm i erektionsstilstanden). Mikropeniasis forekommer hos 0,6% af mændeneKirurger klemmer mere end en tomme fra armen til genopbygning af en mikropenis . Det er vigtigt at huske at dette ikke er en norm, men en patologisk tilstand, en konsekvens af en sygdom, som normalt opdages kort efter fødslen. Oftest kan denne sygdom helbredes.

Pornografi skabte indtryk af, at peniserne kun er små og store. Men det er helt forkert. Med hensyn til form og størrelse er peniserne så forskellige som klitoris.

Gennemsnitslængden neeregirovannogo medlem – fra 8 til 10 cm, selv om hele området er meget bredere – fra 5 til 15,5 cm i gennemsnitlig længde af penis erektion -. 15.1 cm interval – fra 11,4 til 19 cm.

  Er det sandt, at mættede fedtstoffer dræber os?

Der er et bredt område, som omfatter enkeltvis kendt størrelse af deres penis, så prøveudtagning hele verden, er disse tal ikke særligt anvendelige, men om oplysninger: fra 4 til 24 cm i hvile, mellem 9 og 34 cm i erektion.

I Rusland ifølge Yevgeny Grekov, androlog, urolog, Leder af Institut of Urology Clinic professor Kalinchenko, de gennemsnitlige tal afviger lidt: fra 11 til 21 cm i erektion, et gennemsnit på omkring 14 cm.

Der er intet forhold mellem penis størrelse i hvile og oprejst.

Enhver penis, hvis dens ejer ikke er foretaget nogen diagnose, der påvirker kroppens arbejde, er i stand til at udføre alle sine funktioner.

Hvordan penis størrelse påvirker evnen til at levere og opleve orgasme

Ingen måde. Lad os først bevise evnen til at opleve orgasme og ejakulation.

Dette er ikke kun processer, der ikke er afhængige af hinanden, de er fysiologisk forskellige. Orgasmen er ansvarlig for hjernen, for ejakulation – det autonome nervesystemLevin R. Fysiologi af orgasme. I: Mulhall, J.P., Incocci L., Goldstein I., Rosen R., redaktører. Kræft og seksuel sundhed. Springer Science; New York: 2011. pp. 35-48 .

Mænds evne til at få orgasme afhænger af de samme ting som kvinder: fra komfort i følelse afslappet, klar til en begivenhed, selvtillid og din krop, og mange andre parametre, der kræves til en bestemt person til at få en orgasme.

Undersøgelser viser også, at orgasme fra dyb prostata massage er mere intens og længere end fra stimulering af penis: 12Perry J.F. Har mænd en G-spot? Aust Forum. 1988; pp. 37-41 bækken muskel sammentrækninger vs. 4-8Hite S. Hite-rapporten om mandlig seksualitet. Ballantinbøger; New York: 1981 .

Da mænd kan ejakulere uden orgasme, opstår spørgsmålet, hvad udløser ejakulation? Og selv forskere kan ikke svare på det. Men de fandt nysgerrige detaljer.

Det er for eksempel kendt, at dopamin er af stor betydning for ejakulation. Forskere lavede en systemisk injektion af dopamin til rotter i sindet og bedøvet, og i begge tilfælde forekom ejakulation. Det samme arbejdede med andre pattedyr.

Det viser sig, at ejakulation ikke engang kræver stimulation og speciel indblanding af personen: Det er en kompleks proces, der involverer adskillige anatomiske strukturer med omfattende neurokemisk og hormonel regulering.

Så hvis din penis er sund, det vil ejakulere. Måske, selv uden dit samtykke.

Orgasmen er også kompleks, men en anden fysiologisk proces, der afhænger af dit humør, ønske og komfort. Og her kan det påvirke din utilfredshed med din krop.

  Cheat meal (citmile): Hvordan man spiser noget og holder sig i form?

Dette skal huskes og taler om muligheden for at bringe til partnerens orgasme. Hans orgasme afhænger også af psykologiske faktorer – det er det første.

For det andet er de fleste af nerveenderne i en afstand på 1-3 cm fra indgangen til vagina, så mange kvinder har i princippet ikke en dyb penetration. En af komponenterne i glæde i penetration er en følelse af fylde, og det opnås, hvis nerveender er involveret. Det viser sig, at der ikke er nogen mening at påvirke zoner, hvor der er meget få nerveender.

Og om at forsøge at udfylde hele vagina pladsen med sin penis, skød Dr. Lindsay Doe en af ​​sine videoer: “Derfra kommer børn ud, du kan ikke konkurrere med det i størrelse.”

Urologen Eugene Grekov bekræfter også disse oplysninger: “Længden af ​​penis påvirker ikke kvaliteten af ​​køn. Men dens fasthed og gensidigt samtykke fra deltagerne i processen – indflydelse. Til orgasme er der brug for friktion ved indgangen til vagina, og det kræver kun penis hårdhed. “

På trods heraf viser undersøgelsesresultaterne, at kun 55%Penis størrelse. mænd er tilfredse med deres penis længde og omkreds (interessant er 85% af kvinderne helt tilfredse med størrelsen af ​​partnerens penis).

Imidlertid er individuelle ejere af kønsorganerne længere end 19 cm sværere end du måske tror.

Ikke alle partnere er enige om at tage et stort medlem, de kan bogstaveligt talt blive såret selv med nøjagtigt sex. Med et stort medlem bliver det vanskeligere, og undertiden udelukkes helt oralsex. Og endnu mere: Kroppen selv er sværere at “løfte” den, det vil sige at fylde med blod og føre til erektion. Desuden, hvis dit sexliv er begrænset til at bruge penis, er det kedeligt.

Bare husk på, at heteroseksuelle piger får orgasmer mindreForskelle i orgasme Frekvens Blandt Bøsser, lesbiske, biseksuelle og heteroseksuelle mænd og kvinder i en USA Nationalprøve , end alle andre kategorier af mennesker. Og dette er direkte henført til mindre oralsex i sådanne par.

I mange fora eller under samme Dr. Doe-video siger folk noget som dette:

“Jeg foretrækker at bruge mere tid med en velkontrolleret lille sportsvogn end med en bus.”

“Dude, jeg var 23 år gammel i alderen 19 og 7 cm bred. Jeg når kun et stadium i sex: “Jeg var nysgerrig.” Nu er jeg 30 … Kvinder vil virkelig ikke have sådan en stor pik. “

“Guys med små medlemmer, er du seriøs? Du har også den ideelle mulighed for oralsex. Uanset hvad porno viser, er der ikke meget at blive knust af et medlem, men næsten alle har en gagreflex. “

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top