Et sæt øvelser, der vil ændre dig om syv minutter

Ovennævnte artikel er baseret på en undersøgelse offentliggjort i American College of Sports Medicine’s Health Fitness Journal. Det beviser videnskabeligt, at specielt udvalgte øvelser med deres egen vægt, udført i HIIT-tilstand, kan helt erstatte lange løb og øvelser i gymnastiksalen.

Der er meget tegn på, at interintræningens høje intensitet giver de samme bonusser som den lange udholdenhedstræning, men tager meget mindre tid.

Chris Jordan

Undersøgelser af forskere ved McMaster University i Hamilton, Ontario og andre forskningscentre viser for eksempel, at selv et par minutters højintensiv træning frembringer molekylære ændringer i muskler, som kan sammenlignes med flere timers løb eller cykling.

Intervaltræning kræver, som navnet antyder, vekslende strækninger af ekstremt spændt aktivitet med korte genoprettelsesperioder. I komplekset, udviklet af Mr. Jordan og hans kolleger, sker dette på bekostning af 10 sekunders pauser for hvile mellem øvelser. Men herudover opnås dette ved at skifte belastninger til forskellige muskelgrupper, når følgende øvelser for musklerne i overkroppen følger benøvelserne og derefter for pressen eller bagsiden. Under arbejdet i en gruppe af muskler har den anden evnen, figurativt set, at tage lidt ånde, hvilket gør ordren til at lave øvelser vigtige.

Ifølge forskernes anbefalinger bør øvelserne udføres hurtigt, inden for 30 sekunder med en pause mellem dem i 10 sekunder. Belastningsniveauet skal være ca. 8, hvis man antager, at 1 er en fuldstændig afslappet, ikke-spændende bevægelse, og 10 er din maksimale intensitet.

Disse syv minutter bør ikke være den mest behagelige tid for dig, helt sikkert. Men du vil helt sikkert nyde at se dig selv i spejlet om nogle få måneder af sådan uddannelse.

  Nootropics: Hvad er det, hvordan de virker, og om det er værd at drikke dem

Og her er komplekset selv, som vi taler om. For nemheds skyld gav vi det med popup-tip, der viser, hvordan du udfører disse øvelser korrekt.

12_exercise_7-minute_workout

Men det er ikke alt. Komplekset er blevet så populært, at der på kort tid er blevet skabt flere mobile applikationer for sin komfortable implementering. For Android kan du vælge imellem 7 minutter fuld træning og 7-minutters træning, som vil fortælle rækkefølgen af ​​øvelser, vil følge udførelsestid og hvileintervaller.

Webapplikation

Vellykket træning!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top