Et sæt øvelser til ryggen, som du kan gøre lige på jobbet

Vi søger konstant undskyldninger for ikke at lave sport. En af dem er, at vi ikke har tid til det på grund af arbejdet. Nu vil du have en mindre undskyldning, fordi det kompleks, som vi nu vil vise, kan du gøre selv på dit skrivebord!

Det omfatter 9 øvelser, der strækker musklerne, bringer dem i tone og undgå ubehagelige rygsmerter. Øvelser involverer hver del af ryggen, starter fra toppen og slutter med taljen. Til dette kompleks kan du også tilføje det samme sæt nakkeøvelser, som du kan finde her.

Shrugging skuldrene

01

Denne øvelse bruger toppen af ​​bagsiden. Sæt fladt og læg begge fødder på gulvet. Hænderne skal hænge langs bagagerummet. Løft dine skuldre til dine ører, mens du holder nakkeniveauet. Hold et øjeblik og sænk dine skuldre tilbage. Gentag flere gange.

Bladskæring

02

Sæt lige, sæt dine fødder på gulvet og hænder strækker sig langs bagagerummet. Flyt skulderbladene sammen uden at løfte skuldrene. Hold i et sekund og træk dine skuldre fremad. Dette vil strække din skulderbælte i den modsatte retning. Gentag øvelsen flere gange med et lavt tempo.

Skulderrotation

03

Sid dig fladt med dine fødder på gulvet. Sæt børsten på dine skuldre. Gør et par drejninger frem, som om du svømmer. Gentag flere gange og gør det samme i modsat retning.

Twist Backs

04

Sæt lige på kanten af ​​stolen og læg begge fødder på gulvet. Knæ bør være parallelle med hinanden. Sæt dine hænder bag hovedet og drej din krop til højre og derefter til venstre. Gentag flere gange.

Lumbal flexure

05

Sæt lige på kanten af ​​stolen, sæt dine fødder på gulvet og læg hænderne bag hovedet. Rul ryggen og se på loftet. Nakke, skuldre og hoved skal gå så langt tilbage som muligt og midt på ryggen – fremad. Gentag flere gange.

  6 respiratoriske teknikker, der hjælper med at slappe af om 10 minutter

Forefront bøjning

06

Sidde lige, læg begge fødder på gulvet. Bring dine knæ sammen og læn dig fremad, sæt din bryst på dem. Undgå fileterafrunding. Du kan hjælpe dig selv lidt ved at holde dine hænder med dine skind. Hold denne position så længe som muligt og vend tilbage til den oprindelige position. Gentag flere gange.

Skråninger til side

07
Sid på kanten af ​​stolen og læg begge fødder på gulvet. Hold dine knæ parallelt med hinanden. Sæt begge hænder bag hovedet og vipp kroppen til venstre. Gå tilbage til startpositionen og vipp den til højre. Vip ikke ryggen frem eller tilbage. Gentag flere gange.

Stå af kattekoen (Marjarianas-bililasana)

08

Sid på kanten af ​​stolen og læg begge fødder på gulvet. Knæ bør ikke røre ved, læg hænderne på knæene. Træk midten af ​​ryggen fremad, forsøger ikke at hjælpe dig med bækkenet og skuldrene. Derefter rulle ryggen og træk den tilbage. Gentag flere gange ved forskellige tempo.

Bøjning til sider

09

Sidde fladt på kanten af ​​stolen. Sæt dine hænder på dine knæ. Bøj ryggen til venstre, og gentag den samme på højre side. Hjælp dig ikke med dine skuldre og bækkenet. Gentag flere gange.

Du kan finde en beskrivelse af disse øvelser i original på webstedet.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤