Fuld guide til alginatmasker

Hvad er alginater

For at forstå, hvad en alginatmaske er, skal du forstå selve definitionen af ​​”alginat”. Alginat er et plastikgummiagtigt stof, der ekstraheres fra brune alger. Det er grundlaget for maskerne med samme navn.

Alginatmasker er et professionelt kosmetisk produkt, som viser gode resultater. Under enhver form for hud og for ethvert problem kan du finde en unik sammensætning. Tja, fordi alle alginatmasker har en lys pull-up effekt, er damer for 30 at bruge dem simpelthen nødvendige.

I salonapplikationen af ​​alginatmaske kan der koste 1-2 tusinde rubler, og hvis du udfører proceduren derhjemme, vil en servering af et vidunderligt middel kun koste 200-300 rubler.

Typer af alginatmasker

Klassisk (grundlæggende) maske baseret på alginater

Det er den mest populære og meget udbredt af piger med hudproblemer, der spænder fra udvidede porer og slutter med øget fedt i huden. Til brug er det nødvendigt at blande to komponenter: alginat med et særligt serum, og nogle gange med et fælles mineralvand. Denne maske vil fugte, stramme, give huden fasthed og ungdom.

Foryngende alginatmaske

Hovedfunktionen er at stoppe hudens aldring og gøre den frisk. Det kollagen, der er inkluderet i sammensætningen, giver epidermiselasticiteten og elasticiteten, som følge af, at de lave rynker glattes. Et ekstra formål med denne maske er fugtgivende ansigtet og decollete hud samt løft.

Fugtgivende alginatmaske med tilsætning af chitosan

Chitosan er en aminosuger, som ekstraheres fra skaldyr. En sådan maske kan anvendes selv i de mest forsømte tilfælde med skrælning og tørhed. Det er i stand til at justere halsen, halsen, hagen, kinderne og også fugter huden.

Alginatmaske med ascorbinsyre

Denne maske er en ægte frelse i nærvær af pigmentpletter eller i tilfælde af at huden skal præciseres. Det vil give personen en ensartet farve og en behagelig rødme.

Alginatmasker på forskellige plantebaser

Tilføjede ekstrakter fra planter løser med succes forskellige problemer med huden. Kamille, ingefær, grøn te, mynte, aloe vil målrettet kæmpe med ufuldkommenheder.

  Hvad er pæreformet muskel syndrom og hvordan man kan slippe af med det

Forskelle mellem alginat og ikke-alginatmasker

Masker til ansigt
Kazmulka / Depositphotos.com

Er alginatmasker noget anderledes end nogen andre, eller er det bare et markedsføringsbevægelse?

Hvis vi snakker om de mest almindelige masker produceret af kosmetiske bekymringer, er de forenet. Udviklet – testet – på salg. Det betyder, at de vil blive købt af alle, de er billige, de er nemme at bruge, og hvis de hjælper eller ej, er det allerede tilfældigt, selvom de i testfasen viste nogle resultater med hensyn til det eksisterende problem.

Alginatmasker er ikke meget forskellige fra de mest almindelige, bortset fra at de skal være forberedt på de foreslåede ingredienser, og processen med påføring og fjernelse er vanskeligere. Derfor anses alginatmasker som professionel kosmetik, og i salonerne anvendes de i overensstemmelse med alle regler, så der er et virkelig håndgribeligt resultat. Disse masker virker bedre i systemisk anvendelse i større grad netop på grund af egenskaberne af alginater, som giver en foryngende effekt.

Derfor, hvis du planlægger at købe en alginatmaske og bruge det hjemme, er forholdet mellem pris og kvalitet ret rimeligt, og resultaterne vil være mere tilfredsstillende end at købe den enkleste ansigtsmaske til de samme penge.

Egenskaber af alginatmasker

1. Jo mindre pulveret er en tør maske, jo højere er dens kvalitet. Hvis pulveret er mere som sand, så vil en sådan maske ikke let ligge på huden og danne klumper.

2. Gel-alginatmasken forsvinder ikke som pulveriseret og vaskes væk med det sædvanlige varme vand. Det er bekvemt at tage det på vejen eller bruge det i tilfælde, hvor det ikke er muligt at fortynde pulveret.

3. På alginatmasker er der næsten ingen allergi. I dem er der et enkelt allergen – jod, ekstraheret fra alger. Derfor, hvis du er allergisk, men du ikke har allergier over for jod, så brug sikkert alginatmasker – alt går fint.

  Årsager til søvnforstyrrelser og måder at klare dem på

Sådan bruges alginatmasken korrekt

Hvis du har en pose gellignende indhold foran dig, har du købt en alginatmaske, der er klar til brug. Den har en kortere holdbarhed, og den skal påføres umiddelbart efter at pakken er åbnet, ellers bliver den mere som gummi i 5-7 minutter, og det virker ikke. Vær opmærksom på, at pakken var tæt forseglet, fordi hvis der kommer luft ind i det, lever sådan en maske ikke lang.

Anvend alginatmaske må ikke være mere end to gange om ugen, og for at opnå det bedste resultat anbefales det at afslutte kurset. Afhængigt af producenten og hudens individuelle egenskaber kan dette være fra 7 til 20 masker.

Forsøg ikke at fjerne masken fjernet fra ansigtet eller kroppen på toilettet eller i vasken. Det må kun smides væk i skraldespanden, ellers sikres blokering af dig.

Hvis du beslutter dig for ikke at gå i salonen og lave en maske hjemme, så køb en speciel skål med en kosmetisk spatel for at blande indholdet.

Før du fortynder alginatmasken, skal du forberede dit ansigt på forhånd, så massen ikke tørrer ud.

Sådan appliceres alginatmasker

Alginatmaske
HannaNes / Depositphotos.com

Rens ansigtet

Mælk til fjernelse af makeup, micellært vand eller andre midler, du bruger, hjælper dig her. Øjenbryn og øjenvipper behandler med vaseline eller den mest fede fløde, der kun er i dit arsenal. For at alginere masken trængte dybt ind i huden, kan ansigten dampes og emulgeres.

Påfør selve masken

Gør dette først efter emulsionen har absorberet. På dette stadium skal du tage alginatpulveret og serumet (hvis serumet ikke er medtaget og fortynd masken, skal du bruge et simpelt mineralvand – tag det i lige store mængder) og bland. Påfør sammensætningen, tage en vandret position, musklerne i dit ansigt og nakke bør ikke blive anstrengt. Gør det bedre med en spatel, ideelt – under hensyntagen til massagepunkterne. Forsøg ikke at anvende masken med dine hænder.

  Sådan plejer du din hud om vinteren

Alginatmasker har en stærk blødgørende effekt, så de fryser på ansigtet i 5-10 minutter.

Du vil føle følelsen af ​​stramhed på stederne, du kan mærke at gummiet er frosset på dit ansigt, men det er helt normalt.

Hold en halv time i den oprindelige position, hvorefter masken kan fjernes.

Fjern masken

Grib den frie kant af masken på din hage og hurtigt rykke den op til hårområdet. Denne proces kan medføre ubehag, men effekten er det værd.

Behandle huden

For at ansigtet skal reagere normalt på alginatmasken, skal du anvende den sædvanlige dagcreme, der passer til din hudtype, efter at du har fjernet den. Laget skal være meget tyndt.

Sådan laver du en alginatmaske hjemme

Hvis du virkelig ønsker at prøve noget som en alginatmaske, men du har ikke lavet din mening om at købe det endnu, så prøv at lave en maske alene hjemme.

Du skal bruge:

  • Pulver kosmetisk ler (sælges i et apotek);
  • kamille blomster (bare brug ikke kamille te poser);
  • kyllingæg;
  • fint havsalt.

Adskil proteinet fra æggeblommen. I proteinet anbringes 1 tsk kosmetisk ler og blandes godt. Giv kamilleblomster til at brygge i varmt vand i 20 minutter og tilsæt 3 teskefulde af infusion i ler. Der hældes ½ tsk havsalt. Kasha godt blande. For den bedste effekt kan den opvarmes i et vandbad til en behagelig varm temperatur.

Anvend derefter blandingen på ansigtet, undgå områderne omkring øjnene og læberne. Inden for en halv time størkner masken, og efterfølgende vil det ikke være svært for dig at vaske det af med rent vand. Under skylning skal du prøve at massere dit ansigt for at aktivere massagepunkterne.

Selvfølgelig vil en sådan maske fra første gang ikke vise alt hvad det er i stand til, men hvis du bruger det flere gange om ugen i 2-3 uger, vil resultaterne forbløffe dig.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤