Hvor farlige er lamperne til manicure

Fra store doser af ultraviolet hud lider det kun, og solen har vi brug for i små mængder. Og hvis skadet af soldæk har længe været bevist, betyder det at du også skal være mere forsigtig med manicure? Når alt kommer til alt bruger salonerne lamper med ultraviolet stråling til at tørre gelvaren så hurtigt som muligt, hvilket vil vare i lang tid på neglene.

Faktisk er der noget at frygte: Lampene til manicure udsender hovedsagelig ultraviolet stråling type A, hvilket forårsager hurtig aldring af huden og i store doser fører til kræft. Selvom mesteren af ​​manicure fortæller dig, at lampen er LED, betyder det ikke noget – UV-A-stråler i det vil stadig være.

Den gode nyhed er, at der er så få skadelige stråling fra neglelamper, at det næppe kan ødelægge dit helbred.

Det amerikanske institut for bekæmpelse af hudkræft mener, at intensiteten og tiden for udsættelse for en lampe til manicure og en lampe til et solarium ikke bør sammenlignes: ved tørring af negle er risikoen minimalSkin Cancer Foundation Officiel position på UV lys og manicure sikkerhed. .

Men bare i tilfælde af at anvende solcreme på dine hænder i 20 minutter, før du kommer til salonen for at male dine negle.

Og husk at hudkræft slet ikke er, hvad manicure er farligt. Der er en højere risiko for at få hepatitis gennem ikke-sterile instrumenter. Om hvordan man ikke kan afhente noget overflødigt i skønhedssalonen, skrev Layfhaker allerede. Læs og glem ikke om sundhed i forfølgelsen af ​​skønheden.

  9 tegn på, at du er underernæret

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top