Hvordan forbedrer du visionen ved hjælp af afslapningsteknikker?

Myopi bliver en reel gnage af kontorarbejdere, og de fleste foretrækker briller, kontaktlinser eller kirurgi. Der er dog andre måder at genskabe syn på, og hvis du har et mål at se verden klart uden “krykker til øjnene”, kan du prøve Bates teknik.

Denne metode er baseret på fuldstændig afslapning af øjne, ikke anerkendes af officielle videnskab, men mange tilhængere, skoler og kurser, der er baseret på teknikken Bates, såvel som reelle tilfælde af hurtig vision forbedring, da metoden til retten til at eksistere, og svagtseende – en chance for at glemme alt om briller og kontaktlinser.

I 1920 udviklede den berømte amerikanske øjenlæge William Horatio Bates sin egen teori om årsagerne til synsvanskeligheder. Efter hans opfattelse er hovedårsagen til dårlig syn i mental stress, når en person stammer sine øjne i et forsøg på at se noget.

William Horatio Bates

Bates hævdede, at et normalt øje aldrig stammer for at se et bestemt punkt i rummet, og hvis det ikke kan se det, flytter det blot til et andet.

Som andre sanser skal øjet arbejde uden problemer.

Hvis en person har brug for at overveje noget nær eller langt væk, spænder øjets muskler spontant og ændrer eyeballets form. Samtidig er indsatsen, der anvendes på øjets muskler, ikke en belastning for dem, i modsætning til de øjeblikke, hvor en person stammer til at se noget. I dette tilfælde begynder øjnene at blive trætte, og synet forværres.

Ingen spænding – intet problem

Baseret på Bates ‘teori er den naturlige måde at fjerne øjenproblemer på at slappe af i øjnene. Det er nødvendigt at forcere dig selv for at trække dine øjne og lade de ydre muskler arbejde på maskinen. Bates og hans tilhængere et par teknikker og øvelser er udviklet til at hjælpe med at håndtere den gradvise øje fejl brydning (nærsynethed, langsynethed), og forbedre synet.

Fysisk afslapning

Fysisk og psykisk stress er nært beslægtet, så det er umuligt at slappe af mentalt, ikke være opmærksom på kroppen og omvendt. Leder af Chicago School of Psychosomatics F. Alexander hævdede, at de fleste sygdomme er forårsaget af stress. Denne læge brugte en interessant måde at slappe af på: udtale sig om sine ønsker.

  Hvordan lindrer spændinger i nakken og forhindrer udseende af smerte

En mand sidder på en stol eller ligger ned, som det er praktisk, og begyndte at gentage: “Jeg ønsker at nakkemusklerne er helt afslappet,” og andre sætninger rettet mod fuldstændig afslapning.

Bortset fra denne metode er der mange afslapningsteknikker, som for eksempel at repræsentere varm energi, der langsomt fylder kroppen fra hoved til fod og lignende meditative metoder.

At lære at slappe af din krop er meget vigtigt, men når det kommer til øjnene, er alt ikke så simpelt. Bates troede det Øjemusklerne kan kun slappe af i totalt mørke, så han kom op med en særlig teknik – palming.

Palming Teknik

Essensen af ​​metoden er, at en person folder sine hænder i en skål, hvorefter de ligger over øjnene og blokerer adgangen til lys.

palming

Det vigtigste er, at personen på dette tidspunkt følte sig komfortabel – palmerne ikke lægge pres på øjnene, hans albuer og skuldre blev ikke trætte, hans nakke blev ikke belastet.

palming

Denne øvelse Bates lånt fra kanaler på Yoga, fra sektioner om meditation og afslapning.

Regelmæssig udførelse af denne øvelse hjælper til at slappe øjenmusklerne til at lindre spændinger, fjerne ubehag efter en dag ved computeren, og at vænne sine øjne til den naturlige måde at arbejde.

Imidlertid involverer palming ikke kun den fysiske side, men også mentale måder, for eksempel, erindring.

Minder som en måde at slappe af

Hvad du synes om i afslapningsprocessen er af stor betydning, fordi psyken og den fysiske krop er uløseligt forbundet.

Ideelt set skal man i palmeringen se en fløjlsagtig, dyb sort farve under øjenlågene, men folk med brudt brydning kan næsten ikke opnå dette. De ser farvede cirkler, striber og skyer – virkningerne af spændinger.

  Nootropics: Hvad er det, hvordan de virker, og om det er værd at drikke dem

En måde at se den dybe sorte farve, som betyder helt at slappe af dine øjne og lindre mental stress, er en hukommelse. Under øvelserne kan du huske noget, der har en rig sort farve, for eksempel trækul eller et stykke sort fløjl.

Koncentrere sig om at huske den sorte baggrund, man kan sige, du mediterer, hvilket betyder – du slapper af ikke blot kroppen, men også psyken.

Bates hævder, at der er en direkte forbindelse mellem hjerneaktivitet og øjenstamme.

Hvis psyken er afslappet, kan ingenting trætte øjnene.

Hvis en person f.eks. Læser en interessant, spændende bog, bliver hans øjne træt meget mindre, end hvis han studerer noget kedeligt eller svært at forstå. På denne måde afslappet mentalt, vil du hvile dine øjne, i hvilken situation du ikke er – på naturen eller bag skærmen på din computer.

Hvordan man ikke spænder under læsning?

En af grundene til, at folks øjne forkæles, er den kunstige øjenbelastning, når de læser. Øjet bevæger sig over linjerne i den horisontale retning temmelig hurtigt, konstant gentage stien fra venstre til højre og i lodret retning det bevæger sig langt mindre hyppigt og med en lille amplitude. Som følge heraf bliver musklerne trætte af det monotone arbejde, og øjnene bliver trætte.

Der er dog flere måder at ikke spænde under læsning og holde godt syn:

  1. Tag jævnligt øjnene fra bogen eller computerskærmen, og kig på emnet i afstanden i ca. 1-2 sekunder.
  2. Flyt bogen eller hovedet let, så afstanden mellem siden og øjnene ændres periodisk.
  3. Skift vinklen under hvilken siden holdes. I stedet for at vende fra side til side vil øjnene bevæge sig diagonalt.
  4. At se ikke på bogstaver, og på hvide strimler skillelinjer. Hvis man ser på de hvide linjer under læsning, kan man også se bogstaver perfekt, men dine øjne forringes ikke og bliver ikke trætte.

  20 Super effektive øvelser med Fitbol til arbejde derhjemme

Enkel øvelse for hver dag

Der er endnu en øvelse, der kan udføres mange gange om dagen, og tildeler ikke en separat tid til det.

Hvis du rejser i transporten, som passager, skal du se de bevægelige genstande på begge sider af vejen. Denne øvelse hjælper ikke kun med at slappe af øjnene, som ikke fokuserer på en enkelt genstand, men som om at dække hele rummet, men også for at stoppe tankerne.

Det vigtigste er ikke at miste begge sider af vejen, ikke at skifte opmærksomhed fra den ene til den anden, nemlig “at se alt”.

Du kan gentage denne øvelse under vandreture, især hvis du går gennem mængden, og folk der kommer imod dig, repræsenterer en kontinuerlig strøm.

I bogen, Bates “Forbedring vision uden briller”, kan du finde mange tips og øvelser, der er værd at prøve i det mindste på grund af interesse. I sidste ende, teknikker baseret på afslapning og endda til en vis grad, vil meditationspraksis være nyttigt ikke kun for visningen, men også for den mentale komfort.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top