Top 10 mobilnih aplikacija za ljubitelje vina na iPhoneu i Androidu

Wine Spectator WineRatings +

Dakle, bili ste pozvani na večeru i zatražili da s vama donose bocu bijelog vina, kojeg biste izabrali? Ako ga ne pijete često, vjerojatno ne znate koja godina treba biti, kakav je ocjena i u kojem se regiji nalazi.

Wine Spectator WineRatings + će vam dati predodžbu o 55 regije u kojima se proizvodi vino i razne vrste grožđa. Osim toga, ako izvršite mjesečnu pretplatu, imat ćete pristup do 300.000 recenzija, što će vam omogućiti da budete potpuno sigurni da je ovo vino vrijedno novca potrošenog.

Sjajno vino

Ako nikad niste prisustvovali degustaciji vina, trebali biste znati da će među njima biti uvijek nekoliko varijanti, koje će vam se svidjeti. Nažalost, njihova imena brzo lete iz vaše glave, ali u budućnosti ove informacije mogu biti vrlo korisne. Sjajno vino omogućit će vam fotografiranje vinjete i odrediti godinu žetve, vinarija i naziv vina. U programu možete stvoriti virtualni vinski podrum, gdje ćete spremiti sve probate i volio pića.

Vivino Wine Scanner

Aplikacija je slična Sjajno vino, i omogućuje vam da saznate više o vinu koju ste testirali (berbu, vinarija i naziv vina). Osim toga, možete vidjeti razne recenzije od gotovo 4 milijuna korisnika i dodati vino na popis budućih kupnji.

Drync

Možda nemate vremena i novca za odlazak na degustaciju vina. Ali to ne znači da ne možete naučiti o svojim najboljim ocjenama. Drync omogućit će vam ne samo skeniranje naljepnice i dobivanje potrebnih podataka, već i naručivanje vina prema odabranim preporukama i dobivanje božanskog napitka koji će biti isporučen izravno na vrata vaše kuće.

  10 Exceli predložaka koji će biti korisni u svakodnevnom životu

Pozdrav Vino – pomoćnik vina

Kako dobar menadžer treba pomoćnik i ljubavnik vina – u gospodaru koji će vam reći koje će vino biti najbolje kvalitete. Pozdrav Vino – pomoćnik vina pomoći će vam da napravite popis preporuka na temelju vaših preferencija u okusu. Nećete gubiti vrijeme gledanja vrlo skupih vina, aplikacija će vam reći da ćete za dobru večer samo kupiti samo jednu bocu “Pinot Noir”. S takvim pomoćnikom, vi ćete, zapravo, moći kušati ukusna vina i spremiti prilično veliku količinu novca.

Plonk

Razumijevanje raznolikosti vina slično je razumijevanju kemije. Plonk sadrži tablicu sorti grožđa, koja nevjerojatno podsjeća na Mendelejevev stol. Saznajte viĹĄe o bijelim vinima po crveno, rasporedu po abecednom redu. Potražite dodatne informacije o svakoj vrsti vina i koje su proizvode najprikladniji. Osim toga, uvijek možete dobiti najnovije vijesti o vinu i naučiti ispravno izgovoriti njihove sorte.

WineClr

Prvi datum vjerojatno ne želite napraviti pogrešku naručivanja neprikladnog vina za večeru. Ali svatko od nas ima svoje sklonosti okusu. WineClr pokriva veliki broj savjeta za odabir vina. Budući da ste aktivni član zajednice, možete podijeliti s drugima svoje iskustvo i preferencije okusa. Akin na Facebook, samo za vino.

VNTG – Vinski podrum

Kada postanete pravi znalci, u nekom trenutku ćete naći podrum pun boca različitih vina koje ćete pokušati pohraniti s potrebnim režimom temperature. VNTG – Vinski podrum omogućit će vam da naručite svoju kolekciju i pratite vina koja su već spremna za upotrebu ili moraju leći još nekoliko mjeseci, pa čak i godina, na polici. Dovoljno je unijeti podatke o vinu koje ste kupili, kako biste dobili potrebne savjete. Pomoću ove aplikacije možete stvoriti najbolji vinski podrum u okrugu.

Pair It! – Pairing hrane i vina

Na prvom datumu ćete imati dovoljno znanja da crno vino bolje ide pod teškom hranom, a bijelo – ispod pluća. Ali ako želite organizirati istinsku veličanstvenu večeru, morate razumjeti kako se vina i razni proizvodi međusobno komuniciraju. Aplikacije Pocket Wine Pairing i WineMate – Food + Wine Pairing sadrže savjete i međusobne odnose sorti vina s raznim prehrambenim proizvodima.

Vino-Searcher

Postoji toliko mnogo informacija o vinu koje ljudi trebaju poduzeti dugo kolegij na fakultetu kako bi ga naučili. Ako nemate 4 slobodna mjeseca koje možete potrošiti na trening, trebat ćete barem potpunu referentnu knjigu s informacijama koje vas zanima. Vino-Searcher uz funkcije skeniranja naljepnice omogućuje pristup vlastitoj enciklopedini vina.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top