Koko ei ole väliä: kaikki penikseistä

Tilastojen mukaan 85-90 prosenttia nuorista, jotka ovat lääkäreitä ehkäisevän tai murrosikäisiä, hygieniaa ja terveyttä koskevia kysymyksiä varten, ovat tyttöjä.

Pojat ja sitten miehet kääntyvät urologisteihin ja andrologisteihin yleensä jo kriittisissä tilanteissa ja eivätkä juuri anna kysymyksiä oman ruumiinsa rakenteesta. Erittäin harvinainenRosen D. S., Rich M., toimittajat. Nuori mies. Nuorten lääketiede: state of the art arvioita. Philadelphia: Hanley Belfus; S. 3 Asiantuntijat pitävät sitä välttämättömänä kertoa itsestään ja vielä vähemmän tahtoa tähän.

Siksi ennen kuin pidämme peniksejä tarkemmin, tässä on pieni koulutusohjelma miesten sukupuolisen kypsymisen suhteen.

Kuinka nuoruusiässä tapahtuu poikia

Seksuaalinen kypsyminen tapahtuu melko johdonmukaisesti ja ennustettavissa olevassa skenaariossa huolimatta siitä, että sen alkaminen ja kesto riippuvat genetiikasta, ravitsemuksesta, terveydentilasta ja psykologisista tekijöistäTanner J. M. Seikka, timantti ja yksilölliset vaihtelut 12- ja 16-vuotiaiden poikien ja tyttöjen kasvusta ja kehityksestä. In: Kagan J, Coles R, toimittajat. Kaksitoista kuudentoista: varhainen murrosikä. New York: Norton; 1972. s. 1-24 .

Keskimääräiset luvut ovat seuraavat: 98% Pohjois-Amerikan poikien puberteista alkaa 9-14 vuotta, keskimäärin 11-12 vuotta (noin kaksi vuotta myöhemmin kuin tytöillä).

Prosessi on jaettu viiteen vaiheeseenTanner J. M. Kasvu nuoruusiässä. Oxford: Blackwell Scientific; 1962 , jotka tapahtuvat suunnilleen näin:

  1. Munat lisäävät tilavuutta (enintään 4 ml tai enemmän) ja pituus (2,5 cm tai enemmän).
  2. Peniksen koko kasvaa. Ensimmäinen pituus, sitten halkaisija. Aloita kasvattamaan karvatupoja.
  3. Noin vuosi siitä, kun kivesten määrä lisääntyy, ensimmäinen pölytys tapahtuu.
  4. Kasvunopeus kasvaa (huippunopeus – 5,8 cm vuodessa 13,1 cm vuodessa), ääni katkeaa. Gynekomastia voi alkaa – paksusuolto maitorauhasista, usein kivulias. Se kulkee itsenäisesti 1-2 vuotta, 70% pojista tapahtuu.
  5. Kasvavat kasvot ja karvat.

Prosessi täydentää lopulta muunnetut kivekset – 15 – 25 ml tilavuudella ja 4-6 cm pituiset.

Ensimmäisen vaiheen alkamisen jälkeen yleensä neljä vuotta ennen puberttia valmistuuTanner J. M. Fetus ihmiseen: fyysinen kasvu käsityksestä kypsyyteen. Cambridge: Harvard University Press; 1989 .

Viivästynyt murrosikä on merkkejä kivesten lisääntymisestä, joiden määrä tai pituus on enintään 15 vuotta. Tämä on tekosyy nähdä lääkäri, mutta älä huoli. Poikien keskuudessa murrosiän viivästyminen tapahtuu kahdeksan kertaa useammin kuin tytöillä, ja se liittyy usein perustuslakiin tai perinnöllisyyteen.

Huolimatta siitä, että ongelma on usein ratkaista itse, on vielä sairastumisriskiä, ​​sekä tutkijat huomauttavat välillä on suora yhteys nuoren emotionaalinen epävakaus, ongelmat tutkimukset ja viivästynyt murrosikä.

Trigger ei ole itse viivästys, mutta riittävän tiedon puuttuminen nuoren miehen tapahtumista, omat häiritsevät johtopäätöksensä ja huolensaViivästynyt murrosikä .

Varhainen seksuaalinen kypsyminen on usein painava syy huoleen. Siihen kuuluu kivesten lisääntyminen 8 ja puoleen vuoteen ja pubikarhan esiintyminen 9 vuoteen astiEnnenaikainen murrosikä . Se vaatii aina neuvontaa lääkäriin ja patologian riski on suurempi kuin tyttöjen varhaisen kehityksen.

Psykologiset seuraukset ovat myös merkittäviä. Tutkijat huomauttavat, että koska tällaiset pojat näyttävät vanhempilta kuin heidän ikäisensä, he kohtaavat lisääntynyttä sosiaalista painostusta yrittäen sovittaa yhteen “aikuisen” normin. Heidän kognitiivinen ja sosiaalinen kehitys voivat huomattavasti jäljessäGarn S. M. Fyysinen kasvu ja kehitys. In: Friedman SB, Fisher M, Schonberg SK, toimittajat. St Louis: Laadukkaat lääketieteelliset julkaisut; 1992 ulkonäöstä. Tiedetään myös, että tällaiset pojat aiemmin alkavat seksuaalisesta toiminnasta ja ovat alttiita riskialttiille käyttäytymiselle.

Mikä on penis ja mikä se on?

Penis on lihasta, joka on muodostunut äidin kohdussa samasta kudoksesta kuin klitoris. Täysin kasvaa murrosiän aikana.

Se koostuu useista osista:

  • Peniksen pää (glans penis). Ympärileikkaamaton pää on peitetty vaaleanpunaisella kostealla liinalla, jota kutsutaan limakalvoksi. Yläpuolella on esinahka. Koritettu, esinahka poistetaan ja limakalvo muuttuu kuivaksi iholla.
  • Twin corpus cavernosum (corpus cavernosum) on kudos peniksen sivuilla. Ne täyttävät veren erektiota.
  • Unpaired spongy body (corpus spongiosum) – spongiivinen kudos kavereiden välillä, päättyy päähän. Myös täytetty veressä erektion aikana pitämällä virtsaputkea, joka kulkee sen läpi, avautuu.
  • Penisjuuri (radix penis) – peniksen paksusuolipäällysteinen kiinteä takaosa on kiinnitetty pubiksen luiden etuosaan.
  • Virtsaputki – poistaa virtsan elimistöstä sekä siemensyöjä ejakulaation aikana.
medpedia.framar.bg

Miehen sukuelinten tehtävät – siemennesteen, siemensyöksyjen tuotanto ja kuljetus sekä testosteronin ja muiden sukupuolihormonien tuotanto, jotka ovat vastuussa miesten lisääntymisjärjestelmän ylläpidosta.

Miten peniksen koko vaikuttaa sen toimintaan

Ei mitään. Poikkeus on mikro-penis: se on 2,5 kertaa pienempi kuin standardi (enintään 7 cm pystyssä). Micropenasiasta esiintyy 0,6% miehistäKirurgit puristavat enemmän kuin tuumaa kädestä jälleenrakentamaan Micropenis . On tärkeää muistaa, että tämä ei ole normaali vaan patologinen sairaus, joka johtuu taudista, joka tavallisesti havaitaan pian synnytyksen jälkeen. Useimmiten tämä sairaus voidaan parantaa.

Pornografia loi vaikutelman, että penikset ovat vain pieniä ja suuria. Mutta tämä on täysin väärä. Muotojen ja koon mukaan penikset ovat yhtä erilaisia ​​kuin klitoris.

Keskeneräisen osan keskimääräinen pituus on 8 – 10 cm, vaikka koko alue on paljon laajempi – 5-15,5 cm. Keskimääräinen peniksen pituus pystytilassa on 15,1 cm, alue on 11,4 – 19 cm.

On olemassa vieläkin laajempi valikoima, jossa on yksi peniksen koko, joten näyte kaikkialla maailmassa ei ole erityisen hyödyllinen, mutta tietoa: 4 – 24 cm levossa, 9 – 34 cm erektiossa.

Venäjällä krooninen professori Kalinchenkon urologisti, urologisti, urologisti Evgeny Grekovin mukaan keskimääräiset luvut ovat hieman erilainen: 11-21 cm pystyasennossa keskimäärin noin 14 cm.

Peniksen kokoa ei ole levossa ja pystyssä.

Mikä tahansa penis, jos sen omistaja ei ole tehnyt mitään diagnoosia, joka vaikuttaa ruumiin työhön, pystyy suorittamaan kaikki sen toiminnot.

Miten peniksen koko vaikuttaa kykyyn antaa ja kokea orgasmin

Ei mitään. Ensinnäkin todistamme sen kyvystä kokea orgasmi ja siemensyöksy.

Nämä eivät ole vain prosesseja, jotka eivät ole riippuvaisia ​​toisistaan, ne ovat fysiologisesti erilaisia. Orgaanisuus on vastuussa aivoista, siemensyöksy – autonominen hermostoLevin R. Orgasmin fysiologia. In: Mulhall, J. P., Incocci L., Goldstein I., Rosen R., toimittajat. Syöpä ja seksuaaliterveys. Springer Science; New York: 2011. pp. 35-48 .

Miesten kyky kokea orgasmia riippuu samoista asioista kuin naiset: tunne mukavuudesta, rentoutumisesta, valmiudesta mitä tapahtuu, itseluottamusta ja kehoa sekä monia muita parametreja, jotka tietyn henkilön on tarvinnut saada orgasmiin.

Myös tutkimukset osoittavat, että orgasmi syvän eturauhasen hieronnasta on voimakkaampi ja pidempi kuin peniksen stimulaatiosta: 12Perry J.F. Onko miehillä G-pistettä? Aust Forum. 1988; ss. 37-41 lantion lihaksen supistukset vs. 4-8Hite S. Hite -raportti miesten seksuaalisuudesta. Ballantine Books; New York: 1981 .

Koska miehet voivat ejakulata ilman orgasmia, herää kysymys, mikä aiheuttaa siemensyöksyä? Ja jopa tiedemiehet eivät voi vastata siihen. Mutta he löysivät uteliaita yksityiskohtia.

Esimerkiksi tiedetään, että dopamiini on erittäin tärkeä ejakulaation kannalta. Tutkijat tekivät dopamiinin systeeminen injektio rotille mielen ja nukutettiin, ja molemmissa tapauksissa ejakulaatio tapahtui. Sama toimi muiden nisäkkäiden kanssa.

Näyttää siltä, ​​että ejakulaatio ei edes edellytä henkilön stimulaatiota ja erityistä puuttumista: se on monimutkainen prosessi, johon liittyy useita anatomisia rakenteita, joilla on laaja neurokemiallinen ja hormonaalinen säätely.

Joten, jos penisi on terve, se ejakuloi. Ehkä jopa ilman suostumustasi.

Orgasm on myös monimutkainen, mutta toinen fysiologinen prosessi, joka riippuu mielentilasta, halusta ja mukavuudesta. Ja täällä se voi vaikuttaa tyytymättömyyteen ruumiillesi.

Tämä on muistettava, puhumalla mahdollisuudesta tuoda kumppanin orgasmiin. Hänen orgasminsa riippuu myös psykologisista tekijöistä – tämä on ensimmäinen.

Toiseksi suurin osa hermopäätteistä on 1-3 cm etäisyydellä emättimen sisäänkäynnistä, joten monet naiset eivät periaatteessa tunne syvää tunkeutumista. Yksi tunkeutumisen iloisuuden osista on täyteyden tunne, ja se saavutetaan, jos hermopäätteet ovat mukana. On selvää, ettei ole mitään järkeä vaikuttaa alueisiin, joissa on hyvin vähän hermopäätteitä.

Ja yrittäen täyttää kaikki emätinavaruineen penisillansa, tohtori Lindsay Doe vitsi yhden videonsa: “Sieltä lapset tulevat ulos, et voi kilpailla sen kanssa kooltaan.”

Urologisti Eugene Grekov vahvistaa myös nämä tiedot: “Peniksen pituus ei vaikuta sukupuoleen. Mutta sen sitkeys ja keskinäinen suostumus prosessin osallistujat – vaikutus. Orgasmin suhteen tarvitaan kitkaa emättimen sisäänkäynnillä, ja tämä vaatii vain peniksen kovuuden. “

Tästä huolimatta kyselyn tulokset osoittavat, että vain 55%Peniksen koko. miehet ovat tyytyväisiä peniksen pituuteen ja ympärykseen (mielenkiintoisesti 85% naisista on täysin tyytyväisiä kumppanin peniksen kokoon).

Kuitenkin 19 senttiä pitemmät sukupuolielimet ovat vaikeampia kuin luulisi.

Kaikki kumppanit eivät suostu ottamaan suurta jäsentä, he voivat kirjaimellisesti vahingoittaa tarkkaa sukupuolta. Kun suuri jäsen vaikeutuu, ja joskus täysin suullinen seksi on suljettu pois. Ja vielä enemmän: itse ruumiin on vaikeampi “nostaa” sitä, eli täyttää veren ja johtaa erektioon. Lisäksi, jos seksielämäsi on rajoitettu käyttämään penis, se on tylsää.

Muista vain, että heteroseksuaaliset tytöt saavat orgasmeja vähemmänEroja orgasmin taajuudessa gay-, lesbo-, biseksuaali- ja heteroseksuaalien miesten ja naisten välillä Yhdysvalloissa Kansallinen näyte , kuin kaikilla muilla ihmisryhmillä. Ja tämä johtuu suoraan vähemmän suullisesta sukupuolesta tällaisissa pareissa.

Useissa foorumeissa tai saman Dr. Doe-videon alla ihmiset sanovat jotain tällaista:

“Mieluummin vietän enemmän aikaa hyvin ohjattuun pieni urheiluautoon kuin bussilla.”

“Hei, olin 23-vuotias 19-vuotiaana ja 7 cm leveä. Pääsen vain yhden vaiheen sukupuoleen: “Olin utelias.” Nyt olen 30 … Naiset eivät todellakaan halua tällaista suurta munaa. “

“Pojat pienillä jäsenillä, oletko vakavissani? Sinulla on myös ihanteellinen vaihtoehto suulliselle sukupuolelle. Ei ole väliä mitä porno osoittaa, ei ole paljon murskata jäsen, mutta melkein kaikilla on gag reflex. “