Hvor hurtigt at skrælle hvidløg

Knivblad

Lad os starte med klassikerne. Denne metode bruges af mange professionelle kokke. Dens essens ligger i, at en hvidløgsklive skal sættes på et skærebræt og derefter trykke den med en kniv med et bredt blad. Derefter adskiller skindene let.

hvidløg
For at forhindre kniven i at bryde, læg hvidløgene tættere på håndtaget

Hvordan man finder hvide hvidløg og hvordan man betjener en kniv, beskrives detaljeret i den følgende video.

Minus af denne metode er, at hvidløg er let fladt og begynder at udskille saften. Hvis du har brug for hele tænder, er det bedre at bruge en anden metode.

ryste

Hvis du lægger dentiklerne i en metalskål og dækker en lille smule mindre på toppen og ryster voldsomt, så kan du i 10-20 sekunder rense den skrællede hvidløg i store mængder. Du skal kun vælge tandpartikler fra skallerne og afskære spidserne.

Sådan er det gjort.

For at fremskynde processen anbefales hvidløgshovedet at være opdelt i separate dentikler. Og i stedet for metalredskaber kan du bruge en almindelig glasburk.

Ulemper ved metoden: Shake intensivt, hænderne bliver hurtigt trætte; hvidløg kan rynkes. For at metoden skal fungere, skal hvidløgene også tørres godt. Hvis du opbevarer det i køleskabet, er det usandsynligt, at du vil lykkes.

Koldt vand

Denne metode er kun egnet til rengøring af en utilstrækkelig tør hvidløg. Hovedet skal opdeles i dentikler og sætte dem i en kop koldt vand i 10-20 minutter.

hvidløg
Skallet er gennemblødt og let aftageligt

Ulempen ved metoden kan kaldes det faktum, at for fjernelse af tynde fileter fra tænderne plejer stadig at bruge en kniv.

Der er også en metode, hvor hvidløg dyppes i et par sekunder i varmt vand. Men det er mere besværligt og er kun egnet, hvis hvidløg ikke behøver at blive skåret og dentiklerne bliver fuldstændigt varmebehandlet. For eksempel, når du forbereder hjemmelavede pickles.

  Nødnummer 112: Hvad skal du vide om ham

Mikrobølgeovn

For at huskene nemt skal forlade, kan hvidløg også sendes i 15-20 sekunder i mikrobølgeovnen.

Derefter kan du rense hvidløgene med dine hænder. Plus ved denne metode er, at du ikke behøver at opdele hovedet i tandprop på forhånd, men minus er det samme som med vand.

Hvidløg “enhed”

På Aliexpress og i almindelige hardwareforretninger sælger de sådanne silikonepiller til hvidløg.

hvidløg
Silikone Piller til hvidløg

Handlingsprincippet er simpelt: læg et par fed hvidløg inde og med et skub, som en rullestift, rul det rundt om bordet eller mellem palmerne. På vej ud får du hvidløg med skinkene adskilt fra den.

Mange anser denne “enhed” for en uundværlig assistent i økonomien. Det store plus er, at der på hånden er ingen hvidløg lugt. Det er ideelt, når du skal rense et par denticles, men hvis du har brug for en masse hvidløg, skal du tinker. Og i dette minus denne metode.

Nu kender du alle livhaki til rengøring af hvidløg. Vælg en metode til din smag. Kog hurtigt og lækkert!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤