Hvordan man vælger en hat i form af et ansigt

Når man vælger en høst vinter hovedbeklædning, spilles den afgørende rolle ikke efter farve og stil. Hætten skal svare til proportionerne af ansigtet.

Sådan bestemmer du formen af ​​et ansigt

Der er forskellige måder. Den mest præcise – ved hjælp af et centimeter tape. Bevæbnet med hende og med en blyant for at skrive ned resultaterne. Stå foran spejlet og lav fire målere.

 1. Bredde af panden. Vedhæft en centimeter til midten af ​​panden. Udgangspunktet er over bøjlen til venstre øjenbryn, det endelige punkt er over højre bøjning (eller omvendt, hvis du er venstrehåndet).
 2. Ansigtsbredden. Mål afstanden mellem kindbenene: Fra den fremspringende del af den zygomatiske knogle fra den ene side til den anden. Normalt er disse punkter under yderens yderste hjørner.
 3. Hængelængdenes længde. Træk en centimeter fra spidsen af ​​hagen til vinklen på kæben. Multiplicer resultatet med to.
 4. Ansigtets længde. Mål afstanden fra toppen af ​​panden på hårlinjen til spidsen af ​​hagen.

De opnåede værdier korrelerer med de typiske former af ansigtet.

hvordan man henter en hat: ansigtsform
makefor.me
 • Ovalt ansigt. Længden er 1,5 gange bredden. Panden og hagen er omtrent det samme. Hairline og alle hjørner er afrundede.
 • Runde ansigt. Længden og bredden er omtrent ens. Hagen er afrundet, linjen af ​​hårvækst er bueformet.
 • Rektangulært ansigt (langstrakt). Længden er meget større end bredden. Panden og hagen er omtrent det samme.
 • Firkantet ansigt. Længden er lig med afstanden mellem kindbenet (plus eller minus få centimeter). Bredden af ​​panden og hakens linje er næsten ens.
 • Triangulært ansigt (“hjerte”). Bred pande og kindben, men smal spidshage. Linjen af ​​hårvækst er bueformet eller hjerteformet.
 • Pæreformet ansigt. En stor hak linje og en lille pande. Længden kan være enhver.
 • Ansigtet er diamantformet (“diamant”). Afstanden mellem kindbenene er mærkbart større end panden og panden. Længden er også vilkårlig.

  Sådan starter du en samtale med venner eller fremmede: 5 dokumenterede måder

Efter at have besluttet med ansigtets form, kan du gå i butikken til en hat.

Hovedbeklædning til ovalt ansigt

hvordan man henter en hat: et ovalt ansigt

opgave: Strek ikke ansigtet for længe.

Takket være symmetri er det ovale ansigt betragtet som et ideelt. Ejere af denne form har råd til næsten alt hovedbeklædning – fra hatte til strømper til hatte (forudsat at tangen ikke er meget bredere end kindbenet). Men det er bedre at undgå for høje hatte med store pompomer. På de ovale ansigtets asymmetriske modeller og modeller lukker panden ser godt ud.

Hovedbeklædning til rund ansigt

hvordan man henter en hat: et rundt ansigt

opgave: visuelt strække ansigtet.

Chubby kontraindiceret tætsluttende modeller og hatte, der dækker panden. Længde ansigtet vil hjælpe høje hætter med et stort pompon, voluminøse strikkede mønstre. Eventuelle vertikale mønstre er velkomne. Fidors, bjørne og kepi vil også passe. Brug kun dem bedre asymmetrisk og under alle omstændigheder ikke at skubbe på panden.

Hovedbeklædning til et rektangulært ansigt

hvordan man henter en hat: et rektangulært ansigt

opgave: visuelt reducere længden og glatte ud ansigtets vinkel.

Med opgavesættet vil de modeller, der skaber den vandrette linje, klare: afrundede hætter med volumetriske flapper, bundet hatte, hatte med lav krone og brede marginaler og også hætter. De giver dig mulighed for at skjule din pande og udjævne ansigtets forlængelse.

Hovedbeklædning til et firkantet ansigt

hvordan man henter en hat: et firkantet ansigt

opgave: Udvid ansigtet lidt og blødgøre dets funktioner.

Ejere af denne formular er ikke egnede hovedtøj og hovedbeklædning med stor indretning. Modeller med en rund silhuet hjælper med at aflede opmærksomheden fra den massive hage. Prøv på hat-binie, beret eller kepi med en kort visir. De bør bæres på vertexet uden at dække panden. Om vinteren vil hatteørets klapper med hængende ører samt kreative modeller med pigtails og hængende pom-poms, se godt ud.

  Sådan optages video fra iPhone eller iPad skærmen uden jailbroken

Hovedbeklædning til trekantet ansigt

hvordan man henter en hat: trekantet ansigt

opgave: fokus på kindbenet

Hatte er nødvendige for at dække panden. Det vigtigste er, at de ikke er for stramme. Hvis du har et trekantet ansigt, så er dit valg hatte med små felter, søde hatte med ører, bjørne med en pasform på panden eller på siden, fluffy pels modeller. Asymmetrisk snit er velkomment.

Hovedbeklædning til et pæreformet ansigt

hvordan man henter en hat: et pæreformet ansigt

opgave: visuelt udvide panden.

Folk med et pærlignende ansigt i efteråret skal købe en hat med lige eller hævede felter. Egnet fedora, homburg eller derby. Tromlerne skal være bredere end hæklinierne. Om vinteren vil hatterne fra den store parring og snuden, der nemt forkæler de massive kindben og fremhæve panden, se godt ud.

Hovedbeklædning til et diamantformet ansigt

hvordan man henter en hat: et diamantformet ansigt

opgave: Tilføj volumen til toppen af ​​hovedet.

Ejere af denne form for ansigt ved valg af hovedbeklædning bør styres af bredden af ​​kindbenet. Hatte må ikke være snævrere, men lidt større end dem. Passer alle hatte og hatte med lige marginaler, hvis du bærer dem, glider til den ene side. Hætter skal være omfangsrige. Hvis ansigtet ikke er for langstrakt, har du råd til at have hatte og andre høje pels modeller.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top