Hvordan opretholder man et forhold på afstand?

Vi mener, at blandt vores læsere en masse mennesker, der er åben for dialog, der rejser meget, så i hvert fald er der dem, der være sket, når kærligheden til livet, som er skæmmet kun ét problem – med en elsket du er adskilt af tusinder af kilometer. Nogle gange virker det, at et sådant forhold er dømt til at mislykkes, men vi tænke anderledes og finde en samling af tips til, hvordan man kan opretholde og udvikle et harmonisk forhold på afstand.

1. Prøv så ofte som muligt (bedre hver dag) at kommunikere via SMS, opkald, Skype og e-mail. Det er vigtigt at holde kontakten og indtage et vigtigt sted i hinandens dagligdag.

2. I begyndelsen af ​​et forhold spørg hinanden vigtige spørgsmål for at sikre, at du begge forventer det samme fra dem. Bestem, hvem du er til hinanden: Du mødes, eller du er kun bekendtskaber, der er glade for at møde, når de er i samme by, eller du er forlovet. Måske tror en af ​​jer, at du er klar til brylluppet, mens den anden ikke er klar til at erklære et så seriøst forhold. Ja, disse spørgsmål er akavede og vanskelige at spørge, men de er nødvendige for at undgå misforståelser og fornærmelser. Du kan diskutere, om en af ​​jer er klar til at flytte til en anden by af hensyn til bryllupper og samliv, og også diskutere, hvad hver af jer søger i et forhold. Efter at have sagt i starten om dit mål, vil du hjælpe både dig selv og en elsket til at handle i overensstemmelse med personlige ønsker og drømme.

er kærlighed mulig i en afstand

3. Udfordre afstanden og lav nogle ting sammen. Tænk trods alt, at elskere, der bor ved siden af ​​hinanden, tilbringer det meste af tiden ikke på samtaler, men på en slags fælles tidsfordriv. Og på afstand er det også muligt, for eksempel, ser samtidig et og samme program eller film, spille et spil på nettet, lave mad, taler på samme tid på Skype, synge den samme sang i karaoke eller læse den samme bog.

hvordan man holder kærlighed på afstand

4. Kommuniker på alle mulige måder. Da du ikke kan se hinanden hver dag, er det vigtigt at opretholde en følelsesmæssig forbindelse. Det betyder ikke, at du skal tale meget længe på telefonen om aftenen. Del korte beskeder ved hjælp af instant messengers. Skriv om dine små sejre, glæder og problemer. Spørg råd fra hinanden. Men e-mails er bedre at skrive mere omtankefulde og lange, så din elskede kan se, hvad du synes om ham, og har brugt lidt tid til at skrive dette brev. Skriv romantiske kærlighedsbreve. Send små gaver, blomster og kort uden grund. Mængden i dette tilfælde er ikke mindre vigtig end kvaliteten. Og selvfølgelig forsøger du ikke at glemme vigtige og endda ikke meget vigtige, men dine generelle datoer. Det er bedre at straks sætte dig selv en påmindelse om hver af dem.

  Hvordan man vælger vintersko

forhold, afstand

5. Husk de fordele, der giver lang distance forhold: du kan bruge meget tid med venner og familie, behøver du ikke skændes husholdningsartikler nipsgenstande (ligesom flaske shampoo er nødvendigt at lukke), hver af dit møde er fuld af følelser, behøver du ikke rive hans vrede på en elsket, selvom du troede, han gjorde en uhøflig brev til dig, kan du tænke lidt, før du skriver en uhøflige svar. Du kan læse brevet flere gange og analyseret, vil du indse, at der ikke er noget offensiv i det der. Og vigtigst af alt – stadig langt fra hinanden, du holder din individualitet, i modsætning til par, der bor sammen og tilbringer sammen næsten al sin fritid.

hvordan man opbygger relationer

6. Du skal have fælles interesser, og du skal hele tiden diskutere dem. Kan du lide at samle frimærker? Diskuter udseendet af et nyt unikt eksempel i din samling. Kan du både lide at cykle? Synkroniser og skøj på samme tid, og ring og del følelser. Når du bruger tid til din fælles hobby, vil du huske din elskede.

mand, pige, kærlighed

7. Prøv ikke at kontrollere din partner. Mens du er interesseret i et forhold, vil du støtte dem. Men så snart en af ​​jer beslutter, at hans forhold ikke er opfyldt, eller blot i sit liv, andre mennesker vil, forholdet slutter, uanset du bor 3000 km fra hinanden, i samme by eller i samme rum.

råd om forhold på afstand

8. Gør noget for hinanden. Det betyder ikke, at vi skal kaste alt på relationerens alter. Men måske er der ting, du gerne ville gøre i lang tid, men du manglede motivation. I så fald kan du begynde at gøre det for din partners skyld. For eksempel lidt at trække op i figuren eller forbedre deres kulinariske færdigheder. Når du møder, vil du være glad for at vise hinanden om dine præstationer, og du vil være i stand til at diskutere, hvordan ubehagelige du fik nogle øjeblikke.

  Procrastination: 7 enkle tips

kærlighed, forhold, rådgivning

9. Diskuter dine fælles planer for fremtiden for at vide, hvad du er ved at forstå, for hvad du nu forsøger og oplever vanskeligheder og problemer med relationer på afstand.

jalousi, mistillid, forhold

10. Husk: mange ting bliver bedre med tiden, og forholdet bliver bedre og varmere. Det er nødvendigt at håbe.

hvordan man holder kærlighed

11. Oftere mødes. Forhold kan ikke udvikle sig harmonisk, hvis du kun kommunikerer via telefon. Brug enhver lejlighed til at se hinanden. Planlæg regelmæssige besøg og overholder strengt planen. Kun en klar tidsplan hjælper dig med at opretholde et forhold.

Er det værd at være jaloux af en elsket til venner?

12. En af de enkleste måder at ødelægge selv det smukkeste forhold er at forgifte dem med mistillid og jalousi. Når du starter langsigtede relationer på afstand, skal du være forberedt på de problemer, der er forbundet med dem. Du skal være a priori sikker på din partners ærlighed og uskyld. Hvis din elskede er gået til en fest med dine venner, behøver ikke at arrangere efter afhøring, hvorfor han ikke ringer, når han kom hjem, kastede han ingen sms, hvorfor dvælede så sent om morgenen, og hvorfor ikke samle op. Det er ikke nødvendigt at tro, at forholdet sætter det sædvanlige liv i en pause. Giv ikke op med underholdning, mød med venner, nyd livet. Men for at opretholde en balance, er det ikke nødvendigt at være helt naiv og blinde øje til de åbenlyse fakta, der taler om ændringen af ​​din partner, men ikke ødelægge dine nerver og hans overdrevne mistænksomhed.

jalousi og relationer

13. Hold en positiv holdning, lad ikke dig selv fokusere et øjeblik på de negative aspekter af et forhold fra en afstand. Ja, du er langt fra din “konfetochki”, men du kan være mere opmærksom på arbejde, hobbyer, dine interesser. Derudover tvinger sådanne relationer dig til konstant at opfinde nye kommunikationsformer, de afslører din kreative side, hvilket vil påvirke alle aspekter af livet positivt. Din positive vil blive overført til din elskede person, du vil føle støtte til hinanden.

  Farve i webdesign: hvordan man får brugeren til at få de rigtige følelser

hvor længe kærligheden ikke køler ned på afstand

14. Giv din elskede nogle personlige trinket, som han kan bære med ham og røre det på et vanskeligt tidspunkt og føle din varme. Sådanne søde ting giver følelser af lykke og får dig til at tænke over dig.

er der et forhold på afstand

15. Harmoniske relationer er hårdt arbejde. Og det er vigtigt, at begge partnere forstår dette og stræber efter fordelene ved forbindelser, der nødvendigvis skal bygges på et solidt fundament af tillid, gensidig forståelse og beslutsomhed. Glem ikke rimeligheden af ​​forventningerne. Hvad vi talte om i andet afsnit. Og fra tid til anden skal du stille spørgsmål igen for at forstå, hvad der er ændret, og om du har mistet interessen i hinanden.

hvordan man holder kærlighed i et forhold på afstand

16. Lav din egen liste over grundlæggende oplysninger, som forholdet skal bygges til og abonnere på. Dette vil være et fælles mål, som du vil arbejde sammen om. Hvad kunne være på listen? Nå, for eksempel: accepter hinanden som de er; Forsøg at være ærlig og stole på hinanden; stræbe efter et kompromis søge åndelig enhed tale offentligt om deres problemer og utilfredshed i forholdet.

17. Husk at du stadig har et forhold. Og du skal støtte din elskede. Hvis han har problemer, hvis han har problemer, skal du gøre alt for at være tæt på dette tidspunkt, i hvert fald skal du altid være i kontakt. Når alt kommer til alt, hvis al din modgang du vil overvinde alene, hvorfor har du brug for et forhold?

Er det værd at flytte til en anden by for kærlighedens skyld

18. Da du sjældent ser, skal du udnytte så stor gavn og fornøjelse fra muligheden for at være alene sammen. Og det er meget vigtigt at forblive attraktivt for hinanden, følelsen af ​​spænding forsvinder til sidst, hvis den ikke understøtter det.

kærlighed, forhold, jalousi, rådgivning

Ethvert forhold er et vanskeligt job. Forhold på afstand er et arbejde, der er vanskeligere flere gange. Men selvfølgelig kan hver af jer fortælle mindst en historie om et par, der har været glade i lang tid, på trods af at kærester er opdelt tusinder af kilometer væk. Vi håber, at vores artikel vil hjælpe dem, der måske er begyndt at blive trætte og fortvivlede. Tænk positivt og vær glad!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top