Sådan lærer man at fløjte højt

Det viser sig, at fingrene er et nødvendigt “redskab” til at fløjte højt og piercing. Deres opgave er som følger. Først “tæmme” sproget. For det andet, tryk dine læber til dine tænder.

Lad os prøve at lære at fløjte sammen.

Trin 1 – lav et bogstav fra fingrene “A”

Sådan lærer man at fløjte højt

Fold midt- og indeksfingre i begge hænder med bogstavet “A” som vist på billedet. Denne kombination kan udføres med kun indeksfingre eller kun mellemfingre. Og du kan kun bruge en hånd og lukke en stor og pegefinger i ringen (som en gestus “OK”).

Trin 2 – tryk dine læber til dine tænder

Sådan lærer man at fløjte højt
Tryk dine læber på dine tænder, som om du er en tandløs gammel mand. Jo hårdere du “hærder” læberne i munden og trykker dem på tænderne, jo højere bliver fløjten. Fingre i denne position hjælper med at løse læberne.

Trin 3 – position af tungen

Sådan lærer man at fløjte højt

Skub fingrene, foldet i form af bogstavet “A”, i munden for omkring en falang (vask dine hænder!). Placer fingrene i midten af ​​munden – fingerspidserne skal pege i midten af ​​tungen. Tal sprog så meget som muligt. Mellem spidsen af ​​tungen og de forreste tænder skal være omkring en centimeter. For nemheds skyld skal du holde spidsen af ​​tungen med fingrene.

Trin 4 – fløjte

Sådan lærer man at fløjte højt

Sæt luften i lungerne. Hold dine fingre og tunge korrekt, luk dine læber som vist på billedet. Udstød dramatisk luften fra lungerne. Hvis du gjorde alt rigtigt, vil du føle en lille “chill” over underlæben – luften skal ikke komme ud af munden, men fra det hul, du lavede med fingre, tunge og læber.

Bare rolig, hvis det ikke virker første gang. Øv, praksis og øv igen! En gang på den 40. af dig, vil nattergalen røveren komme ud.

  58 måder at bruge kokosolie på

Tag kun pause mellem forsøg – hyppige dybe vejrtrækninger, og pludselige udåndinger kan føre til svimmelhed.

P. S. Jeg gjorde det! ????

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top