Sådan rengøres hvide sneakers for at få dem til at se ud som nye

Fremstilling af

Før du starter operationen for at vende tilbage til fortiden, skal sneakersne være forberedt. Dette gøres simpelt:

 • Fjern snavs og støv med en tør børste, svamp eller mikrofiberdug. Udsæt ikke rengøring i morgen, det er bedre at gøre det straks efter en tur.
 • Hvis du af en eller anden grund måtte gå i hvide sneakers for tungt snavs, vent indtil det tørrer. Og så prøv at slippe af med de beskidte pletter ved hjælp af en normal børste og en pensel til ruskind.
 • Tag snøre og indersål ud: de vaskes bedst separat med vaskesæbe, pletfjerner eller blegemiddel.
Sådan rengøres hvide sneakers
flickr.com

Håndrensning

Budget mulighed

tandpasta

Klem en lille smule af pastaen fra røret (det er bedst at bruge blegning uden imprægneringer), gælder for et snavset sted og gnid det i en cirkulær bevægelse med en tør tandbørste. For at vaske af pasta er det nødvendigt at fugte et serviet eller en svamp i varmt vand.

Bagepulver

Bland det med vand, så det bliver til en pasta. Påfør på sko, gnid med en tandbørste, lader straks og skyll derefter med en serviet eller svamp. For en mere håndgribelig effekt kan sodavand blandes med tandpasta.

Eddike, sodavand, vaskepulver, 3 procent hydrogenperoxid

Bland i følgende proportioner: 2 spiseskefulde eddike, 1 tsk sodavand, 2 spiseskefulde vaskemiddel, 1 spiseskefulde peroxid. Den resulterende pasta gnider ind i overfladen af ​​skoene og efterlades i 10-15 minutter, skylles derpå med vand.

Citronsaft

Hvis skoen efter ovenstående manipulation og ikke blive snehvide, bland 2 spsk frisk citronsaft med den samme mængde vand, vådt håndklæde og gå det hen over overfladen.

Kartoffelstivelse og mælk

For hvide lædersko velegnet pasta af kartoffelstivelse, fortyndet mælk i et forhold på 1: 1. Spread dette klister tykt overflade og derefter tørre klud dyppet i varmt vand.

Blegemidler og pletfjernere på iltbasis

I deres sammensætning er der en note Oxi. Velegnet til sko fremstillet af stof. Bland legen med lidt vand, applicer til sneakers i 15 minutter, skyll derefter.

En anden mulighed: sæt dine sko i et par timer i vandet med blegemiddel eller pletfjerner, og gå derefter på overfladen med en pensel med tandpasta eller sodavand. Endelig akkord: Skyl grundigt.

Hvis der er net på sneakers, skal rengøringen udføres mere omhyggeligt: ​​Brug ikke aggressive blegemidler, lad skoene være med papirservietter, så produktet ikke kommer ind.

Aceton og eddike

Bland acetone og eddike i lige store mængder. Våd blandingen med en bomuldspude eller serviet, gå på skos overflade. Efter behandling skylles det med vand.

Husholdnings sæbe

Fugt baren, børste det godt og arbejde på overfladen af ​​sneakers. Skyl derefter grundigt.

Micellært vand

Passer ikke kun til fjernelse af make-up, men også til fjernelse af små snavs fra hvide sko. Damp bomuldsstykket i vandet, tør forsigtigt de beskidte steder.

Væske til fjernelse af lak eller Pemolux

Med deres hjælp kan du rense de hvide såler. Påfør væske eller renere på overfladen, vask efter 30 minutter.

For at gøre sålen mindre snavset, kan du dække den med flere lag farveløst neglelak.

Sådan rengøres sneaker sålen
flickr.com

Sikkerhedsregler

 • Gør al håndtering i handsker for at beskytte hænderne.
 • Brug ikke rengøringsmidler, der er designet til VVS: de har en hvidtning, men er meget aggressive og lugter stærkt (normalt baseret på klor). Så du risikerer at beskadige overfladen af ​​dine sko.
 • Prøv først folkemidlet på et lille stykke sneakers for ikke at risikere dit elskede par.

Dyrt mulighed

Specialiserede produkter sælges i fodtøj og sportsforretninger. Denne mulighed er egnet til hvide sneakers af ægte læder eller ruskind.

Brug disse værktøjer nemt: våd børsten, anvend produktet og gnid på overfladen af ​​sneakers. Det resulterende skum bør fjernes med en mikrofiberdug eller en børste fugtet med vand.

Sådan vasker du hvide sneakers
cleandaylondon.tumblr.com

Bilvask

 • Stof sneakers kan vaskes i en skrivemaskine. Men kun i tilfælde af at du er sikker på deres kvalitet (efter vask, kan kanalen afpudses).
 • Før du lægger sneakers i maskinen, blød dem i et par timer i varmt vand med en blegemiddel eller pletfjerner. Sæt derefter skoene i en hvid pudebetræk eller vask med håndklæder.
 • Brug ikke almindeligt pulver. Det er bedre at tage en pletfjerner eller en væskeblegemiddel.
 • Nå, hvis vaskemaskinen har en tilstand af “sportssko”. Hvis den ikke er til stede, skal du indstille “manuel vask” samt en intensiv skyllemåde, så der ikke er nogen gule pletter tilbage. Men klemning og tørring skal være slukket.

Hvad skal man gøre efter rengøring eller vask af sneakers

 • Skyl grundigt det lægemiddel, du brugte.
 • Brug læder sneakers med en tør klud. Overfladen kan behandles med en farveløs skopuds.
 • Sæt ikke sko på batteriet, ikke udsæt for solen. Det er bedre, hvis de tørrer sig selv i et godt ventileret rum eller udendørs.
 • Inden i skoene, læg hvide papirhåndklæder, som fjerner fugt og giver sneakers en ensartet.
 • Sæt i sneakers i et par timer med naturlige smag, som f.eks. Appelsin eller mandarinskræl. Også med en dårlig lugt er et godt stykke rå kartofler.