Skriv dit navn i forskellige stilarter og sprog

Se efter, hvordan du skriver dit navn i forskellige stilarter? Her er et par værktøjer, der hjælper dig med at gøre det meget nemt!

Sådan skriver du dit navn i forskellige stilarter og sprog

1. Google Transliterate

Indien er et flersproget land, og Googles onlineværktøj hjælper dig med at skrive dit navn på næsten alle sprog i dette land, herunder hindi, urdu, tamil og bengali.

2. Google Oversæt

Hvis du vil skrive dit navn på græsk, japansk eller kinesisk, skal du bare bruge Google Translate. Eller find nogen, der kender alle disse sprog. Enig, at den første mulighed er nemmere.

3. Elvis sprog

Hvis du er fan af “Ringenes Herre”, så er det kun for dig. Du kan generere dit navn i Elven-sprog ved hjælp af Tengwar-scriptet. Navnet skal indtastes på engelsk.

4. Braille Generator

Takket være denne service kan du se, hvordan dit navn er skrevet i Braille-sprog for personer med visuelle problemer.

Sådan skriver du dit navn i forskellige stilarter og sprog-1

5. Hobbit Runes

Disse runer blev brugt i det første århundrede f.Kr. og senere omdannet til det latinske alfabet. Dette værktøj hjælper dig med at skrive dit navn ved hjælp af gamle runer.

6. Babylon Tablets

Brug dette værktøj til at skrive dit navn i det allerførste kendte skriftlige sprog, der opstod under den babyloniske æra. Symboler blev skrevet på små ler tabletter, og derefter bagt i ovnen.

7. Morse Code

Ved hjælp af dette værktøj kan du skrive dit navn ved hjælp af Morse-koden, som blev mønter i det 19. århundrede e.Kr. for at sende information via telegrafen. Det mest populære ord, som næsten alle ved, er SOS “… – …” tre prikker, bindestreger, tre prikker.

  Køb ikke en mountainbike for at køre rundt i byen!

8. Gamle egyptiske

Dette værktøj hjælper dig med at skrive dit navn i oldtidens egyptiske. Gamle egyptere brugt til at skrive ordhieroglyffer – symboler og tegninger (ugle, krokodille osv.).

9. FDCA CYULICIC

Kan du huske hvad der blev skrevet på reklamen for filmen “Borat”? Ja, BORDT. Denne tjeneste vil oversætte alle dine ord i denne stil – en blanding af engelsk og russisk.

(Via)

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top