5 egyszerű csomó, amit használhat

A mindennapi életben gyakran találkozunk annak szükségességével, hogy csomagoljunk valamit, rögzítsük vagy összeköthessük. Általában egy ilyen helyzetben, veszünk kezébe zsineg és elkezd jön hihetetlen lelkesedéssel szerkezet a csomópontok, csavarok és gubanc, amelyeket aztán teljesen lehetetlen megfejteni. Tehát megtanuljuk, hogyan kötjünk még néhány népszerű webhelyet.

Arbor csomópont

Ez az egyik legfontosabb csomó, amely időről időre megerõsítette az íjszálat. Néha a csomók királyának nevezik az egyszerűség és az egyetemesség érdekében. Szoros (!) Hurok kialakítása az egyenes kötelek végére, a kötelek gyűrűhöz vagy szemekhez való kötéséhez, a kötelek kötéséhez.

Arbor csomó, hogyan kötött

Egyszerű bajonett

Az “Egyszerű bajonett” csomó lehetővé teszi a szoros hurok megkötését, és elsősorban azokat a helyeket használja, amelyek különösen megbízható rögzítést igényelnek. Például az ilyen egységeket már régóta használják a flottában, hogy a kikötési végeket rögzítsék a kikötőberendezésekhez, a vontatókötelek és a nehéz teher biztosításához stb.

Egyszerű bajonett, hogyan kötött

Tautlayn

Ha kell csatolni semmit, de aztán be tudja állítani a kötél hosszát, jön a támogatás egy speciális egység, amely megváltoztatja az érték a hurok könnyen. Különösen gyakran használják a turisták, hogy telepítsék sátrak és húzza a sátrak.

Tautline Hitch Hogyan Kötött

nyolc

Ez egy hagyományos csomó, amelyet minden esetben használnak, amikor valamit hozzá kell kötni a kötélhez. Könnyű kötni, ellenállni a nehéz terheknek, és a jövőben egy ilyen csomó könnyedén eltávolítható, hogy felszabadítsa a kötelet.

Nyolc csomó, hogyan kötött

A “Nyolc” csomópontnak két lehetősége van. Az első abban az esetben alkalmazható, ha van egy szabad vége. Nagyon bonyolultnak tűnik, de miután megértette a cselekvés sorrendjét, hogyan fog kinézni önmagában.

A második lehetőség akkor használható, ha a kötél mindkét vége szabad. Ez a csomó olyan egyszerű, hogy zárt szemmel köthető, ugyanakkor teljesen megbízható.

Nyolcadik második lehetőség

A járművezető oldala

Igazán egy legendás oldal, amely sok különböző nevet és még gyakorlatias alkalmazást tartalmaz. Ezt az oldalt az építőiparban, a közlekedésben, a turizmusban és más olyan esetekben használják, ahol szorosan és szorosan rögzíteni kell egy dolgot.

  Mi a teendő, ha találkozunk egy kóbor kutyával: biztonsági szabályok és védelem

Vezető csomó, hogyan kötött

Azoknak az olvasóknak, akik nehezen navigálnak animált rajzokon, van egy további utasítás, amely minden lépésről statikus fotókat tartalmaz. Ezt a linket megtalálhatja.

És milyen más csomópontokat tartasz praktikusan hasznosnak és szükségesnek a mastereléshez?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top