5 egyszerű csomó, amit használhat

A mindennapi életben gyakran találkozunk annak szükségességével, hogy csomagoljunk valamit, rögzítsük vagy összeköthessük. Általában egy ilyen helyzetben, veszünk kezébe zsineg és elkezd jön hihetetlen lelkesedéssel szerkezet a csomópontok, csavarok és gubanc, amelyeket aztán teljesen lehetetlen megfejteni. Tehát megtanuljuk, hogyan kötjünk még néhány népszerű webhelyet.

Arbor csomópont

Ez az egyik legfontosabb csomó, amely időről időre megerõsítette az íjszálat. Néha a csomók királyának nevezik az egyszerűség és az egyetemesség érdekében. Szoros (!) Hurok kialakítása az egyenes kötelek végére, a kötelek gyűrűhöz vagy szemekhez való kötéséhez, a kötelek kötéséhez.

Arbor csomó, hogyan kötött

Egyszerű bajonett

Az “Egyszerű bajonett” csomó lehetővé teszi a szoros hurok megkötését, és elsősorban azokat a helyeket használja, amelyek különösen megbízható rögzítést igényelnek. Például az ilyen egységeket már régóta használják a flottában, hogy a kikötési végeket rögzítsék a kikötőberendezésekhez, a vontatókötelek és a nehéz teher biztosításához stb.

Egyszerű bajonett, hogyan kötött

Tautlayn

Ha kell csatolni semmit, de aztán be tudja állítani a kötél hosszát, jön a támogatás egy speciális egység, amely megváltoztatja az érték a hurok könnyen. Különösen gyakran használják a turisták, hogy telepítsék sátrak és húzza a sátrak.

Tautline Hitch Hogyan Kötött

nyolc

Ez egy hagyományos csomó, amelyet minden esetben használnak, amikor valamit hozzá kell kötni a kötélhez. Könnyű kötni, ellenállni a nehéz terheknek, és a jövőben egy ilyen csomó könnyedén eltávolítható, hogy felszabadítsa a kötelet.

Nyolc csomó, hogyan kötött

A “Nyolc” csomópontnak két lehetősége van. Az első abban az esetben alkalmazható, ha van egy szabad vége. Nagyon bonyolultnak tűnik, de miután megértette a cselekvés sorrendjét, hogyan fog kinézni önmagában.

A második lehetőség akkor használható, ha a kötél mindkét vége szabad. Ez a csomó olyan egyszerű, hogy zárt szemmel köthető, ugyanakkor teljesen megbízható.

Nyolcadik második lehetőség

A járművezető oldala

Igazán egy legendás oldal, amely sok különböző nevet és még gyakorlatias alkalmazást tartalmaz. Ezt az oldalt az építőiparban, a közlekedésben, a turizmusban és más olyan esetekben használják, ahol szorosan és szorosan rögzíteni kell egy dolgot.

Vezető csomó, hogyan kötött

Azoknak az olvasóknak, akik nehezen navigálnak animált rajzokon, van egy további utasítás, amely minden lépésről statikus fotókat tartalmaz. Ezt a linket megtalálhatja.

És milyen más csomópontokat tartasz praktikusan hasznosnak és szükségesnek a mastereléshez?