6 уеб приложения за създаване на лога

LogoEase

LogoEase

LogoEase е безплатна услуга, която ви позволява лесно да създавате различни лога. За да започнете да го използвате, кликнете върху бутона “Стартиране на логото” в лентата с инструменти на сайта и отворете редактора. След това изберете шаблон, който можете да промените: добавете собствен текст, изберете шрифт, променете мащаба, запълнете с различни цветове и много други. След това ще остане да изтеглите файла с логото в ZIP формат и да го използвате на уебсайта или блога си.

LogoEase →

LogoMaker

LogoMaker

Тази услуга е много подобна на предишната. Първо трябва да изберете подходяща категория, след това да вземете решение за една от многото проби и след това да я редактирате по свое усмотрение. Сайтът ви позволява да качвате до шест лога безплатно. В допълнение към това, потребителите могат да закупят файлове с висока разделителна способност, създадени с LogoMaker, които могат да се използват за печат, печатане на визитни картички и плакати.

LogoMaker →

CoolText

CoolText

CoolText – наистина готино нещо, което ви позволява да създадете грандиозно лого доста просто. Тази услуга работи само с текстови логотипи, но броят на възможните опции за дизайна им е толкова голям, че определено ще се окажете нещо, което ви харесва. Тук можете да получите резултат с няколко кликвания, за които ще ви е необходимо обучение и специални програми. Можете да изтеглите логото в различни графични формати, включително PNG, JPG и GIF. Можете също така да създавате бутони за сайтовете си и да изтегляте различни шрифтове от огромен списък.

CoolText →

FlamingText

FlamingText

Друг генератор на текстови лога. Не се притеснявайте от името: самото въздействие на пламъка не спира там. Тук има повече от 200 различни ефекти, а някои от тях са доста забавни. Алгоритъмът на работа е еднакъв: изберете ефекта, въведете желания текст, редактирайте свойствата, запишете. Между другото, в допълнение към вече познатите PNG, JPG и GIF, има и PSD.

  GeekBrains: къде да научите програмирането

FlamingText →

Logaster

//www.logaster.ru

Logaster е онлайн услуга за създаване на лога и корпоративни стил елементи. Шест милиона потребители вече са оценили ползите от работата с тази услуга. Логос, разработено с негова помощ, се появи в 167 страни по света по всичко – от визитки и бланки до уеб сайтове и билбордове.

Логастър →

Онлайн лого машина

Онлайн лого машина

Този редактор създава впечатление благодарение на дизайна и броя на наличните функции. Създаването на лого включва избора на обширна библиотека на услугата за необходимите елементи, добавянето на надписи, а след това тяхното редактиране и персонализиране. Можете да запишете логото в PNG формат. Разбира се, платената тарифа осигурява много по-обширна библиотека от елементи и допълнителни функции.

Онлайн лого машина →

И трябваше да използвате автоматични генератори на лога?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top