8 услуги за изпращане на писма до бъдещето

Писма до бъдещето са чудесен начин да си припомните стари мечти и преживявания или просто да споделите мисли и емоции, за които никой друг не може да говори. Lifhaker предлага списък с услуги, чрез които можете да пишете в бъдеще себе си или друго лице.

1. Бъдеща поща

писмо до бъдещето: бъдеща поща

Чрез тази услуга можете да напишете писмо със закъснение от 1 ден до 100 години – не само за себе си, но и за приятел или дори за непознат. До новините можете свободно да прикачите файл до 500 KB или снимка от уеб камера. След като сте платили 7 долара, е възможно да изпратите писмо на хартиен носител.

За да използвате сайта, той ще трябва да се регистрира. Също така в “Бъдеще-поща” има раздел с писма, които изпращачите предпочитат да не се крият от очите на обществеността.

Бъдеща поща →

2. MailFuture

писмо до бъдещето: MailFuture

Едно от най-простите услуги от този вид. Напишете съобщение, посочете името и имейл адреса на получателя, както и датата на доставка, след което изчакайте.

Писмото може да бъде изпратено за максимум 100 години предварително, но си струва да изберете по-малък период: сайтът се основава на чист ентусиазъм, така че по всяко време той може да престане да съществува. Въпреки това, авторите казват, че разходите за поддържане на услугата са минимални, така че е малко вероятно тя да приключи скоро.

MailFuture →

3. after year.rf

писмо до бъдещето: viagod.rf

Проектът от Санкт Петербург е роден съвсем наскоро и има много по-приятен дизайн от много други услуги. Сайтът подчертава, че писмата по него могат да се изпращат само една година предварително. Въпреки това ограничение, повече от 270 000 души са използвали услугата за няколко дни.

  10 полезни инструмента за писатели

throughgod.rf →

4. FutureMe

писмо до бъдещето: FutureMe

Услугата е на английски, но е лесна за разбиране, без да знае езика. На главната страница въведете текста на писмото, посочете датата на изпращане и пощенския адрес на получателя, определете поверителността на съобщението и кликнете върху бутона с ярък градиент.

Сайтът има секция, в която можете да четете публични писма. През 2018 г. трябва да има по-адаптивна версия Pro за учители, общности и марки.

FutureMe →

5. LetterMeLater

писмо до бъдещето: LetterMeLater

Този сайт е по-скоро като пълноправен пощенски клиент, а не само като услуга за изпращане на писма до бъдещето. Той ще трябва да се регистрира, но ще получите достъп както до адресната книга, така и до удобния редактор. В полето Кога да бъде изпратено, датата е посочена и можете също така да конфигурирате превоз на интервали. Тогава писмото ще дойде при вас с определена периодичност. Възможно е да прикачите файл към съобщението.

Първоначално услугата е безплатна, но за $ 20 на година можете да изпращате повече писма до по-голям брой хора и ограничението за размера на прикачените файлове ще нарасне до 50 MB.

LetterMeLater →

6. Писмо 2 Бъдеще

писмо до бъдещето: Писмо 2 Бъдеще

Служба, която съхранява всички писма в надеждна швейцарска служба за компютърна сигурност MOUNT10. Сайтът допълнително предлага услуга за изпращане на хартиени писма, която струва 6 долара.

В Писмо 2 Бъдеще има функция, която ви позволява да си дадете обещания: задавате си един въпрос и след определено време, честно отговаряйте по пощата. След това услугата ще осигури график, който ще покаже колко редовно спазвате обещанията си.

Сайтът може да работи бавно в Google Chrome, но в страниците на Microsoft Edge се зареждат без проблеми.

  6 уеб приложения за създаване на лога

Писмо 2 Бъдеще →

7. Yandex.Mail

писмо до бъдещето: Yandex.Mail

Писма до бъдещето могат да бъдат написани чрез някои традиционни пощенски услуги, например чрез Yandex.Mail. В прозореца на чертежа до жълтия бутон “Изпрати” е иконата с часовника. Кликнете върху него и изберете датата и часа, които сте изпратили. В линията на получателя въведете своя собствен адрес, така че писмото да достигне вашия имейл.

Yandex.Mail →

8. Gmail

писмо до бъдещето: Gmail

За да настроите забавено изпращане на поща в Google, ще трябва да инсталирате разширението Boomerang, което е достъпно за всички популярни браузъри. В прозореца за писане на писмо под синия бутон “Изпращане” се появява червеният бутон “Изпращане по-късно”. Напишете съобщение, посочете получателя, кликнете върху бутона и изберете датата и часа на изпращане.

Gmail →

Инсталирай Бумеранг →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top