Beatmaker – безплатен редактор за създаване на музика

Beatmaker е ново уеб приложение, което ви позволява да създавате и записвате качествени ритмични рисунки за вашите музикални композиции. След това ще можете да налагате на този запис и други музикални инструменти, вокални части, специални ефекти и да получите завършена работа в резултат на това.

Бетон: основен прозорец

Използвайте този редактор е много проста. На първо място, трябва да изберете подходящото темпо, като използвате падащото меню в горната част. След това трябва да зададете картина на звука за всеки от осемте инструмента, иконите, които ще видите в лявата колона. За да направите това, поставете цветните квадратчета в звуковото поле на редактора. Можете веднага да проверите резултата, като кликнете върху бутона за възпроизвеждане в горния ляв ъгъл.

Beatmaker: демонстрация

Въпреки очевидната простота, Beatmaker може да постигне забележителни резултати. Това се постига благодарение на факта, че библиотеката на този редактор има около 850 000 безплатни безплатни мостри, които можете свободно да използвате в работата си. В резултат на това можете да получите напълно различни композиции на изхода: от стръмен рап до спокойна къща.

Най-вероятно Beatmaker няма да може да отговори на високите изисквания на професионалните музиканти. Но за начинаещи и фенове този звуков редактор е подходящ, защото ви позволява да постигнете отлични резултати за кратко време и без допълнителни инвестиции.

Beatmaker →

  Как да научите как да направите уеб сайтове: 30+ урока

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top