Codemonkey – вълнуващо учебно програмиране за деца

Всички родители знаят много добре колко трудно е да разкъсат децата си от играта и да ги настанат на уроци. Особено, когато трябва да изучавате нещо скучно и сложно, например програмиране. Въпреки това, създателите на сайта CodeMonkey реши да приближи процеса на учене от дясната страна и го превърна в вълнуваща игра. От такова програмиране ще бъде трудно да се разкъсат не само децата, но и техните родители.

CodeMonkey – това е проста онлайн игра, в рамките на която децата могат да се запознаят с основите на програмирането. Целият процес е разделен на отделни нива и е малко вероятно, че ще трябва да преминете всеки един повече от няколко минути. По всяко време можете да прекъснете преминаването (напредъкът е записан) или да се върнете на няколко крачки.

Levels CodeMonkey

По време на играта детето ще трябва да управлява малка маймуна, която се разхожда из игрището и събира банани. За да направите това, играчът трябва да състави верига от команди в десния текстов панел и след това да се стартира, за да се изпълни. На всяко ниво се дават съвети, така че дори учениците от по-ниските степени да могат да се справят със задачата. Освен това службата е русифицирана, а задачите много постепенно увеличават сложността си. Всичко започва с много прости действия, но след това детето ще се научи да прави наистина сложни алгоритми.

Програмиране на CodeMonkey

Като цяло този онлайн курс е много добър пример за това как изучаването дори на сложни неща може да бъде вълнуващо и вълнуващо. Силно ви препоръчваме да показвате CodeMonkey на детето си.

  8 търсачки, които са по-добри от Google

CodeMonkey

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top