5 hyödyllistä vinkkejä geolokaation käyttämiseen iPhonessa ja iPadissa

Yksi yksinkertainen seikka: iPhone ja iPad seuraavat jatkuvasti sijaintimme. Olen samaa mieltä, se kuulostaa pelottavalta, mutta toisaalta se on uskomattoman kätevää. Tässä artikkelissa puhutaan iPhonen ja iPadin GPS-ominaisuuksista karttojen tai navigaattoreiden käytön lisäksi.

Älä koskaan unohda mitään

Yksinkertaiset muistutukset eivät toimi, kun sinun on tehtävä jotain sitoutumalla tiettyyn paikkaan. Kun istut toimistossa, muistatte selvästi, että illalla sinun on ostettava maitoa kotiin, mutta kun tulet kauppaan, unohda se täysin ja muistan jo lähestymässä taloa. IPhonen avulla ongelma ratkeaa yksinkertaisesti.

ge0-01

Riittäessä, kun luot muistutuksen napsauttamalla “Muistuta paikalle” -valintanappia, valitse sijainti ja ilmoittakaa, milloin muistutetaan: saapumisen yhteydessä tai poistumisen jälkeen.

Kerro kaverille, missä olet

Selitä henkilölle, jossa olet itse, joskus on hyvin vaikeaa. Tällainen zamorochki ollenkaan mitään, jos sinä ja ystäväsi käyttävät iOS-laitteita.

ge0-02

Avaa chat-tiedot vain “Viestit” napsauttamalla “Details” ja napsauta “Send my current location”. Soittaja saa geo joka välittömästi voidaan tarkastella kohdassa “Kartat” ja nopeasti luoda reitin määränpäähän. Sen sijaan, että tuhat sanaa, kuten he sanovat.

Ole tietoinen ystäviesi liikkeistä

Laajennettu skenaario käyttää aiempia neuvoja, jotka säästävät vaimollesi tai tytöltäsi kutsumasta sinua ja kysyvät uudelleen, kuinka pian olet päivällisellä. Esiasennetun “Löydä ystävät” -sovelluksen ansiosta näet valitun yhteystiedon siirtämisen kartalla ja jakaa omasi.

ge0-03

“Löydä ystäviä” on ilmoitustoiminto, jonka avulla voit määrittää hälytyksiä, joiden perusteella henkilö on jättänyt tietyn paikan tai saapunut sinne. Upea kätevä asia perheelle tai koordinoimalle suurelle joukolle ihmisiä piknik-, juhla- ja muiden kokoontumisten aikana.

Saavu kokouksiin ajoissa

Kukaan ei pidä myöhästyneenä kokouksissa, vaan myös katoaa ennakoiden, tulevan tunnin aikaisin, hyvin harvat ihmiset haluavat. Jotta tällaisia ​​radikaaleja toimenpiteitä ei ryhdytä, riittää, kun käytetään tapahtumaa luotaessa “Aikataulut” -toiminto.

  Lukkojen avaaminen: kaikkien on tiedettävä tämä

ge0-04

Sinun tarvitsee vain avata sama nimi ja, lisäämällä määränpää ja lähtöpaikka, napsauta vaihtokytkintä. Voit myös asettaa hälytyksen, että on aika mennä. Järjestelmä lähettää ilmoituksen, johon sisältyy liikenneruuhkia, jos kaupunkisi tukee liikennetilannetta “Kartat”.

Poista vierailustasi koskevien tietojen seuranta käytöstä

Haluatko sen vai ei, oletuksena iPhone ja iPad valvovat paikkoja, joihin vierailet usein. Tämä tehdään parantamaan karttoja ja tarjoamaan sinulle mielenkiintoisia tietoja näiden tietojen perusteella. Jos et tarvitse sitä – voimme sammuttaa sen turvallisesti.

ge0-05

Tarvitsema vaihtokytkin on piilotettu geolokaation järjestelmäpalveluiden syvyyksiin. Tässä: “Asetukset” → “Tietosuoja” → “Maantieteelliset palvelut” → “Järjestelmäpalvelut” → “Usein vierailevat paikat”. Kääntäkää se “off” -asentoon, etkä voi enää pelätä erikoispalvelujen, Big Brotherin ja muiden kalliometsäämien valvontaa.

(Via)

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top