Kuinka menestyä Tinderissä: opas miehille

Monet meistä tietävät hakemuksesta Tinder, joka mahdollistaa uusien tuttavuuksien muodostamisen.

Äskettäin julkaistiin tämän hakemuksen omistettu e-kirja. Kirjan kirjailija tunnetaan nimellä Max. Max väittää, että hänen kirjansa on kirjoitettu “yleisesti hyväksyttyjen viettelyjen psykologian” perusteella (se kuulostaa kauniilta, mitä se tarkoittaa).

Ensisilmäyksellä näyttää siltä, ​​että kirja on luotu nimenomaan nouto-taiteilijoille, jotka pyrkivät käyttämään jotain päiväkirjoitusohjelmaa lisäämällä luetteloaan heikosta naisten sydämestä.

Mutta kirjan kirjoittaja sanoo, että näin ei ole. Sen pääasiallinen tarkoitus – säästää ihmisten aikaa ja estää käyttäjiä kiusallista, että usein liittyy uusia tuttavuuksia. Taula uskoo Max ei ole vain hakemuksen ohikiitävä ja merkityksetön kokouksissa, vaan myös hyvä tapa tavata naisia, joihin et olisi uskaltanut mennä tosielämässä.

Tässä ovat perusvihjeitä miehille, jotka haluavat tutustua Tinderiin.

1. Tinder ei ole vain satunnainen tapaus

Max kertoo, että monet ihmiset kuvaavat Tinderia yhtiökokouksessa. Mutta tämä on väärässä: Tinderissä ei ole yksinomaan seksitietoisia nuoria naisia. Itse asiassa Tinderin tapaamat tytöt eivät ole kovin erilaisia ​​kuin tytöt, joita olisi tavannut esimerkiksi baarissa.

“Ymmärtää, että puoleensa tyttö, joka pidät, vuonna Tinder on paljon vaikeampaa kuin jos olet tavannut hänet esimerkiksi yksinäinen tylsää baarissa.

Kuvittele: sinun täytyy vakuuttaa tyttö, joka ei koskaan nähnyt sinua henkilökohtaisesti, viettää aikaa yksityisten kanssa. Ja kyllä, älä unohda, että nainen haluaisi mieluummin tavata kokouksesi tutun henkilön kanssa tai miljoonien muiden kavereiden kanssa, jotka ovat myös Tinderin käyttäjiä.

Mutta on hyviä uutisia: suurien lukujen mukaan sinulla on paljon enemmän menestystä Tinderissa kuin baarissa. Lisäksi on useita vinkkejä, joiden avulla voit lisätä menestymismahdollisuuksia. “

2. Ole ihanteellinen rakastaja

“Haluan mainita yhdestä kaverista, jonka kanssa minulla oli mahdollisuus keskustella verkossa. Hänen nimensä on Ryan Gosling. Hänet kasvatettiin siten, että hän ei edes ajatellut rikkomalla naisia ​​millään tavalla, ja hän yritti aina huolehtia ja hoitaa heitä kaikin mahdollisin tavoin.

  Mac ylikuumenee? Mitä tehdä

Miehet kuten Ryan, joka on niin arvostettu naisia, niiden luonne voi olla erittäin arkoja ja koskaan uskalla tulla ja tutustua nainen kadulla ja alkaa flirttailla hänen kanssaan baarissa.

Tämä on tyyppi, jota miljoonat naiset unelmoivat, mutta tosielämässä he harvoin kiinnittävät huomiota häneen. Jos käytät “ihanteellista rakastaja” -lähestymistapaa, voit nauttimaan miellyttävän naisen.

Tämä lähestymistapa onnistuu, koska se soveltuu useimmille tytöille. Älkää unohtako, että verkostoitumisen jälkeen tapaat tytön tosielämän, ja sitten Ryan Goslingun tulee muuttua James Bondiksi. “

3. Aseta optimaalinen hakualue

Älä kiirehdi etsimään ystävääsi tuhansia kilometrejä sinulta. Aloita pieni ja lisää hakualuetta vähitellen. Joten et priorisoi ja moninkertaistat mahdollisuuksiasi menestyä.

4. Tee laadukas kuva profiiliisi

Tällöin Max kertoo profiilikuvauksesta.

Älä kirjoita valokuvia:

 • Jos se näyttää vain kasvosi.
 • Kehyksessä pysyt jonnekin kaukana.
 • Et ole keskittynyt.
 • Olet rakentanut erittäin vakavan kaivoksen.
 • Olet sinetöity toisen henkilön kanssa.
 • Kuva näyttää epäselväksi. Jopa tytöt ovat jo lopettaneet tämän tylsän vaikutuksen.
 • Pimeät valokuvat ja valokuvat, joiden päällä on silmälaseja. Mustavalkoiset valokuvat eivät ole tervetulleita.

Sen sijaan:

 • Ota valokuva, joka on vain sinä. Valokuvassa ei ole vieraita, joten kukaan ei häiritse katsojia.
 • Vältä yksinomaan muotokuvia.
 • Kuvassa kannattaa katsoa kameraa.
 • Hymyilee luonnollisesti, mutta ei väärennetty.
 • Ei ole kiellettyä käyttää erilaisia ​​valokuvien muokkaimia korjata pieniä ulkonäön vikoja, kuten pimpeleitä tai korjata valokuvan kirkkautta. Mutta älä liioittele sitä: tietenkin sinun pitäisi olla paras versio itsestäsi, mutta yritä varmistaa, että muukalainen, joka on katsellut valokuvasi Tinderissä, voisi myöhemmin tunnistaa sinut kadulla.
 • Liitä tietty viesti kuvaan. Osoita, että olet tyylikäs henkilö, osoita, että matkustat paljon tai osoitat erinomaista fyysistä muotoilua.

5. Pyyhkäise sen sijaan, että napsautat ristin tai sydämen

Max neuvoo olemaan napsauttamatta ristiä tai sydäntä, mutta kääntämällä – vie vähemmän aikaa. Kirjassaan Max tutkii näiden menetelmien etuja ja haittoja. Mutta huolimatta siitä, että svaypin käyttö on suositeltavaa, Maxin mukaan tällä menetelmällä on joitain haittoja. Vietämme vähemmän aikaa yrittääksesi tutustua käyttäjän kuvaan, ja voimme laittaa tykkäämme tai tyytymättömiämme puhtaasti intuitiivisesti, epäröimättä ja jättää huomiomme ansaitseva henkilö.

  10 vinkkejä tuoreiden leikkokukkien elinajan pidentämiseen

6. Älä mene Tinderin liian usein

“Tietenkin voit katsella valokuvia ja laittaa tykkää milloin tahansa päivällä tai yöllä. Tämä on kuitenkin parasta tehdä vapaa-ajallasi, kun odotat jotain tai joku. Tai kun et yksinkertaisesti löydä hyödyllisempää tapaa viettää aikaa.

Jos yhdistät Tinderin tapaamiset tärkeisiin asioihin, et anna toiminnalle asianmukaista huomiota sovelluksessa.

Huolimatta siitä, että Tinder ei vie paljon aikaa, älä anna sen häiritä jokapäiväisen elämänne kulkua. Älä jätä tänne tunneina, ja palaa joka toinen tai kaksi päivää.

Tällaiset aikajaksot ovat myös hyvät, koska se sallii sovelluksen valita aktiivisimmat käyttäjät sinulle. Lisäksi jotkut ihmiset voivat tarkastella viimeisen puhelunneaikaa Tinderissa. Ja kun huomaat, että henkilö tulee viiden minuutin välein, sovellus heti ajatus, kuten “Joka, mitään muuta tekemistä?”, “Will olen jatkuvasti saada ikuisen verkossa” ja vastaavat.

Anna tytöille aikaa, älä pommittaa niitä tykkäämään, vaan odota, kunnes he alkavat antaa sydämesi sinulle. Joten olet ehdottomasti hevosella. “

7. Älä ole liian picky

Olla rehellinen: Tinderissä tytöt eivät ole yksinomaan mallinnettuja. Lisäksi miehet pyrkivät kohottamaan ulkonäköään unohtaen, että he itse ovat myös kaukana ihanteesta.

Joten älä liian nirso, ja jos kaikki näyttää samalta niin tärkeä sinulle, niin rekisteröityä arviointiasteikko 1-10 ja merkitse vain ne naiset, jotka voivat tarjota korkein (tai lähes korkein) arvio sen laajuuden.

8. Paras aika kommunikoida Tinderin kanssa

Tinderissä Maxin mukaan on paras aika:

 • Maanantaista torstaihin klo 19.00-23.00;
 • Perjantai – lauantai klo 15.00-21.00;
 • Sunnuntaina klo 16.00-23.00.

Esimerkiksi sunnuntai on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja jotkut eivät vaivaudu pidät Tinder toimintaa. Tämä on täydellinen päivä varata ensi viikolla, koska se oli sunnuntai niin tytöt eivät useinkaan kaihda yhteydessä sinuun izlyubennoy lause, “Anteeksi, olen kiireinen juuri nyt.”

  Kuinka puhdistaa valkoiset lenkkarit, jotta ne näyttäisivät uudelta

Satoja tyttöjä eri kaupungeista seurasivat ystävän neuvoja ja asensivat Tinderin viikonloppuna. Sunnuntaina sinulla on paljon vapaata aikaa tutustua “vastavalmistuneisiin” nuoriin naisiin.

9. Selvitä kuka juuri tavannut tyttösi

Tinderin profiiliin sisältyvät tiedot eivät selvästikään riitä täydelliseen kuvaan henkilöltä ja ymmärtämään, onko se kiinnitettävä huomiota. Mutta on olemassa yksinkertainen ratkaisu: löydä tyttö, jonka tapasit Facebook-sovelluksen kautta. Joten voit selvittää hänen etunsa, ymmärtää, mitä ihmiset hän haluaa kommunikoida ja nähdä myös enemmän hänen valokuvistaan.

10. Älä kiirehdi asioita

Max kertoo: “Älä aja, älä aja hevosia. Älä vaadi tapaamista heti viiden minuutin kirjeenvaihdon jälkeen. Kyllä, on täysin mahdollista, että tyttö, jonka kanssa sinulla on keskinäinen myötätunto (vaikka virtuaalinen on virtuaalinen), näkee sinut potentiaalisena kumppanina. Mutta jos aloitat välittömästi yksiselitteisten vihjeiden tekemisen ja yllyttävät kiinni kokouksesta, niin saat useimmissa tytöissä epätoivon ja vieraantumisen. “

11. Piquant-kuvat eivät ole ilmeisiä

Maxin kirja kertoo, että hän aina ajatteli, että mausteisten kuvien lähettäminen on paljon Internetin peruttimia ja muita seksuaalisesti ahdistuneita ihmisiä. Mutta sitten hän mainitsee miehen, joka oli hänen kumppaninsa yhdessä hänen matkastaan. Tämä henkilö lähetti säännöllisesti läheisiä kuvia Tinderin tytöille – ilmeisesti, suurella menestyksellä.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top