OS X El Capitanin yleisimmät ongelmat ja niiden ratkaisu

Syyskuun viimeisenä päivänä Apple julkaisi OS X El Capitanin lopullisen version. Uusi käyttöjärjestelmä julkaisuhetkellä oli vakaampi kuin edellinen, mutta valitettavasti sillä ei ole puutteita. Jotkut käyttäjät kohtaavat erilaisia ​​ongelmia sen jälkeen, kun päivitettiin OS X El Capitanille. Tässä on viisi yleisintä ongelmaa ja tapoja ratkaista ne.

1. Päivitysprosessin virheet

oireet

Kun olet asentanut OS X El Capitan -asennusohjelman Mac App Storesta ja käynnistämässä sitä, tapahtuu virhe, joka keskeyttää asennuksen.

syistä

Useimmiten tämä johtuu käynnissä olevista sovelluksista ja prosesseista, joilla ei ole tukea OS X El Capitanille. Toinen syy on sovellusten yhteensopimattomuus System Integrity Protectionin kanssa.

Ratkaisu

Tässä tapauksessa tavallinen uudelleenkäynnistys tai sammuttaminen / käyttöönotto auttaa. Käynnissä olevat prosessit valmistuvat ja asentajan on ansaittava se. Edistyneemmissä tapauksissa sinun on käynnistettävä turvallinen tila, joka käyttää vain tärkeitä OS-komponentteja ilman kolmannen osapuolen laajennuksia. Voit tehdä tämän pitämällä vaihtonäppäintä samalla, kun lataat Macia.

2. Ongelma Spotlightin kanssa

oireet

Spotlight on entistä paremmin integroitu järjestelmään ja verkkopalveluihin, joten joskus asennuksen jälkeen, CPU: n käyttöaste ja resurssien kulutus lisääntyvät.

syistä

Normaalikäytössä Spotlightin pitäisi indeksoida kaikki tiedot, ja yleensä vahingoittuneet tietokannat luodaan aiemmin.

Ratkaisu

Kokeneet makovodov jättävät tietokoneensa puolitoista tuntia heti asennuksen jälkeen, jolloin Spotlight ja järjestelmä suorittavat kaikki tarvittavat toimenpiteet. Mutta jos tämä ei auta, sinun on ryhdyttävä radikaaleihin toimenpiteisiin ja poistettava tietokanta käsin. Voit tehdä tämän aloittamalla “Terminal” ja kirjoittamalla vuorotellen seuraavat komennot:

mdutyyli-Ea
mdutil -ai pois
mdutil-ai on

Ensimmäinen komento poistaa olemassa olevan tietokannan ja toinen ja kolmas irrottautuvat ja aloittavat palvelun heti uudelleen. Sen jälkeen Spotlight luo uuden tietokannan ja aloittaa sen indeksoinnin. Prosessi vie aikaa, joten sinun on odotettava.

3. Microsoft Office -sovellusten 2016 lähdöt

oireet

Word, Excel, PowerPoint tai Outlook-sovellukset kaatuu tai kaatuu.

  Kuinka menestyä Tinderissä: opas miehille

syistä

Microsoft vahvisti, että viruksen (tai useita) Office 2016 ei toimi OS X El Capitanissa. Ja riippumatta siitä, onko puhdas asennus vai päivitys tehty.

Ratkaisu

Tällä hetkellä Microsoft on parhaillaan tekemisissä tämän ongelman kanssa, joten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin käyttää vaihtoehtoisia ratkaisuja, kuten Google Docs tai Open Office.

4. Sovellukset eivät toimi oikein

oireet

Yksi tai useampi sovelluksesi toimisi hyvin OS X Yosemite -ohjelmassa, mutta päivittämisen jälkeen OS X: lle El Capitan ei toimi oikein tai se ei toimi ollenkaan.

syistä

Oikeastaan ​​voi olla paljon syitä. Yleisin ongelma on ohjelmiston yhteensopimattomuus, rajoitukset tai käyttöjärjestelmän ominaisuudet.

Ratkaisu

Ensimmäinen vaihe on tarkistaa tietyn sovelluksen yhteensopivuus OS X El Capitanin kanssa, käymällä kehittäjän virallisella verkkosivustolla. Suurin osa niistä yrittää valmistaa yhteensopivan version uuden OS X: n julkaisemiseen, mutta joskus se voi kestää jonkin aikaa, erityisesti yhden pelaajan kehittäjien ja pienyritysten kanssa. Pääsääntöisesti sinun on vain odotettava sovelluksen uutta versiota.

5. Ongelmat käyttäjän tilin määrittämisessä

oireet

Asennuksen tai lopullisen vaiheen aikana käyttäjää pyydetään antamaan salasana hänen tililtään, mutta järjestelmä ei hyväksy sitä, vaikka salasana olisi syötetty oikein.

syistä

Tämän ongelman luonne ei ole täysin ymmärrettävää, koska se syntyy satunnaisesti pienestä määrästä käyttäjää. Jotenkin asennusprosessi keskeytyy ja sitä ei voida täydentää.

Ratkaisu

Kuten luultavasti olette arvanneet, ei ole muuta tapaa kuin käynnistää asennus uudelleen. Sinun on käynnistettävä Mac tai, vielä parempi, sammuta se ja käynnistä se uudelleen ja käynnistä sitten uudelleen asennus.


Tässä luettelossa kerätään perusongelmia, mutta tietenkin niitä voi olla enemmän. Jos olet havainnut muita ongelmia ja tietää ratkaisun, muista kirjoittaa kommentit!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤