8 najboljih usluga za sastavljanje popisa

Wunderlist

Kako napraviti popis na mreži: Wunderlist

Wunderlist je jednostavna, ali funkcionalna usluga. Radovi na uređajima sa sustavom iOS, Android i Windows imaju web verziju. Sinkronizira podatke između svih platformi.

Možete stvoriti bilješke za svaki zadatak, definirati prioritete, dijeliti popise s drugim ljudima, postaviti vremenske okvire, diktirati tekst.

Izvrstan za izradu popisa zadataka, kupovinu, potrebne stvari i tako dalje.

Wunderlist →

Todoist

Kako napraviti popis on-line: Todoist

Zadaci ovdje stvaraju se u okviru projekata. U Todoistu možete dodijeliti različite prečace i filtre, poredati njihove zadatke, pozivati ​​druge ljude na projekte. Stvaranje podsjetnika je prikladno: usluga razumije ruski jezik, možete unijeti, na primjer, “sutra u pet uvečer”.

Todoist je dostupan na većini platformi i ima tehničku podršku na ruskom jeziku. Slobodna funkcionalnost dovoljna je za prikladnu organizaciju popisa. Plaćena verzija prikladnija je za prilagodbu datoteka.

Todoist →

Google Keep

Popis zadataka u Google Keepu

Google Keep jedan je od najpopularnijih besplatnih mrežnih prijenosnih računala. Kombinira jednostavnost i napredne postavke.

Prvo, moguće je da ne samo uobičajene bilješke, ali i provjeriti popise, bilješke s prilozima, slikama (u Google Keep ugrađen jednostavan uređivanje) i glasovne datoteke. Ako vam se ne sviđa pločasti prikaz, možete uključiti standardni vertikalni popis. Označite zadatke s različitim bojama i prečacima ili ih uvezite u Google Dokumente.

Drugo, osim uobičajenih funkcija rassharivaniya zadataka, možete staviti podsjetnike (sinkronizirane s „kalendara”) ne samo vrijeme nego i položaj. Na primjer, čim dođete na posao, nadoknadit ćete podsjetnik.

Treće, Google Keep ima automatsko pametno pretraživanje. Nakon što stvorite bilješku, sama usluga će ih distribuirati po kategoriji, primjerice, „Popisi”, „boje” (ako postoje poslovi koji su označeni bojom), „Slike”, „hrane” (ako imate nešto napisati o hrani). Vrlo povoljno.

  Usluga YouTube saznala je kako prevesti titlove

Google Keep →

Trello

Napraviti popis u Trellou

Još jedna usluga koju mnogi vole za odličnu besplatnu funkcionalnost. Općenito, Trello nije zapravo on-line bilježnica, ali kanban ploča. Često se koristi za upravljanje projektima. Ali i za sastavljanje popisa, također je vrlo pogodna.

Radno okruženje u Trello pločama. Svaki od njih može stvoriti bilo koji broj stupaca i stavljati i povući karte u stupce.

Možete postaviti rokove, dodijeliti boje naljepnice, priložiti datoteke s računala, Dropbox, Google Drive «” i OneDrive, dodati ostale članove. Kartice filtriranja prema bojama, naljepnicama ili kalendaru.

Trello →

Any.do

Da biste popis učinili on-line u Any.do

Any.do je jedan od najboljih mobilnih planera s minimalističkim, ugodnim dizajnom. Korisnici su dostupni na Androidu, iOSu i Chromeovom proširenju. Ima web verziju.

Popisi su organizirani prema kategorijama i mapama, dodani su podtaskovi i opisi. Novi zadatak spada u popis “Danas”, ali možete promijeniti datum.

Any.do →

Zapamti Mlijeko

Sklapanje popisa u Zapamti Mlijeko

Zapamtite da je mlijeko jedna od najstarijih usluga ove kategorije. U njemu također možete širiti popise po kategorijama (osobni, poslovni, kupovni, itd.) I sortirati neriješene zadatke do krajnjeg roka.

Zadaci mogu biti prioritetni, ponavljajući. Možete dodati bilješke svakom od njih i odgoditi izvršenje. Vrlo povoljna opcija je podsjetnik. Na primjer, za poštu ili kalendar na Gmailu ili Skypeu.

Zapamtite Mlijeko →

Popis obveza usluge Gmail

Popisi obveza na usluzi Gmail: Google zadaci

Na Gmailu prema zadanim postavkama postoje popisi zadataka koji se sinkroniziraju s kalendarom. Ako se ne prikazuju na Gmailu, morate ih omogućiti klikom na gumb “Mail” u gornjem lijevom kutu i odabirom stavke “Zadaci”.

  4 Chromeova proširenja koja trenutačno prevode odabrani tekst

Google Zadaci imaju web verziju. Također možete instalirati proširenje “Nova kartica za zadatke”, a zatim će se popis prikazati svaki put kad otvorite novu karticu Chrome.

Google zadaci →

WorkFlowy

Izrada popisa u programu WorkFlowy

WorkFlowy je dizajniran za ljude koji vole slobodan prostor, čiste listove papira i samo najvažnije stvari pred vašim očima.

Prikazat će vam se prazan bijeli okvir u kojemu možete izraditi popise i bilješke. Kada zadržite pokazivač miša iznad svake stavke, pojavljuju se kontrolni gumbi, koji omogućuju zatvaranje zadatka, dijeljenje i izvršavanje drugih radnji.

Usluga se ne može nazvati intuitivno, ali ima detaljnu pomoć na engleskom jeziku s uputama za videozapise.

WorkFlowy →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top