KeePass vs Dashlane vs LastPass. Επιλέξτε τον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης

Σήμερα, σχεδόν κάθε χρήστης του δικτύου χρησιμοποιεί σε τακτική βάση 4-5 ηλεκτρονικές υπηρεσίες και αμέτρητους αριθμούς για την εκτέλεση εργασιών μίας ώρας. Κρατήστε όλους αυτούς τους κωδικούς πρόσβασης στο κεφάλι σας είναι απλά αδιανόητο, είναι επικίνδυνο να γράψετε σε χαρτί και δεν είναι πάντα βολικό να αποθηκεύσετε στο πρόγραμμα περιήγησης. Επομένως, οι ειδικοί διαχειριστές κωδικών πρόσβασης γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Βρήκαμε τα καλύτερα από αυτά και τα συγκρίνουμε.

KeePass

Μεταξύ όλων των συμμετεχόντων σε αυτήν την κριτική το KeePass είναι η μόνη εντελώς δωρεάν επιλογή. Διανέμεται με ανοικτή πηγή, οπότε κάθε ενδιαφερόμενος ειδικός μπορεί να βεβαιωθεί για την ασφάλεια και την αξιοπιστία του. KeePass λειτουργεί διατηρώντας όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους κωδικούς πρόσβασης τοπικά στον υπολογιστή σας ή / και την κινητή συσκευή, την προστασία του κρυπτογραφημένη βάση δεδομένων και κύριο κωδικό πρόσβασης, χωρίς την οποία κανείς δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα διαπιστευτήριά σας σε διάφορες ιστοσελίδες.

KeePass

Για να έχετε πρόσβαση στους κωδικούς σας από οποιαδήποτε συσκευή, μπορείτε να αποθηκεύσετε την τοπική βάση δεδομένων σε έναν από τους δίσκους που βασίζονται σε σύννεφο με συγχρονισμό, όπως το Dropbox.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε Windows, Linux, MacOS και κινητές πλατφόρμες Android, iOS, BlackBerry, έχει μια πολυγλωσσική διασύνδεση. Το KeePass σας επιτρέπει να οργανώνετε τους κωδικούς πρόσβασης σε ομάδες και υποομάδες, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν με ένα πολύ μεγάλο αριθμό. Προσφέρει επίσης εναλλασσόμενες συντομεύσεις για την αυτόματη συμπλήρωση των κωδικών πρόσβασης.

KeePass

Σε γενικές γραμμές, το KeePass είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αισθάνονται άβολα με τη σκέψη να εμπιστεύονται τους κωδικούς τους με υπηρεσίες τρίτων.

  11 συναρπαστικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στην εργασία σας

KeePass

Dashlane

Το Dashlane είναι μια σχετικά νέα υπηρεσία σε αυτή την κατηγορία. Αυτός ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης διακρίνεται από δύο παραμέτρους – είναι μια εξαιρετική εμφάνιση και απίστευτη ευκολία χρήσης.

Dashlane

Το Dashlane μπορεί να προσελκύσει τα εργαλεία του για να διευκολύνει τις αγορές στο δίκτυο. Έτσι, μπορεί να συμπληρώσει αυτόματα όλες τις απαραίτητες οικονομικές πληροφορίες για τα πατώματα των συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών των πιστωτικών καρτών και της διεύθυνσης παράδοσης, την πληρωμή και την παράδοση των κομματιών, τον υπολογισμό των μπόνους για τις ενεργές αγορές κλπ. Αλλά με συγχρονισμό μεταξύ διαφορετικών συσκευών, τα πάντα δεν είναι τόσο ομαλά – αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες του λογαριασμού premium που κοστίζει 29,99 δολάρια ετησίως.

Dashlane

Έτσι, αυτός ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης ταιριάζει καλύτερα σε εκείνους τους ανθρώπους που ασχολούνται με ενεργές ηλεκτρονικές αγορές και δεν πειράζει να πληρώνουν για τη βελτιωμένη έκδοση του Dashlane.

Dashlane

LastPass

Το LastPass είναι ένας από τους λίγους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε δωρεάν όλους τους κωδικούς πρόσβασης σας σε κρυπτογραφημένο χώρο που βασίζεται σε σύννεφο. Το πλεονέκτημα αυτής της λειτουργίας είναι ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από οπουδήποτε στον κόσμο, για τα οποία πρέπει να θυμάστε μόνο έναν κύριο κωδικό πρόσβασης για να μπείτε στον ιστότοπο.

LastPass

Αυτή η υπηρεσία μας παρέχει ένα μεγάλο αριθμό πρόσθετων χαρακτηριστικών και μέσων, συμπεριλαμβανομένης της πλήρωσης των εντύπων, γεννήτρια κωδικού πρόσβασης, ελέγχοντας την αξιοπιστία των λογαριασμών δημιούργησε ένα εικονικό πληκτρολόγιο, προστατεύονται σημειώσεις, οι έλεγχοι ασφαλείας ιστοσελίδες και ούτω καθεξής. Ένας τεράστιος αριθμός επιλογών σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά της υπηρεσίας στις ανάγκες σας και να αυξήσετε περαιτέρω την ασφάλεια της χρήσης της.

  4 επεκτάσεις Chrome που μεταφράζουν άμεσα το επιλεγμένο κείμενο

LastPass

Συμπέρασμα

Ενώ όλες οι διαχειριστές κωδικό πρόσβασης στο καλό τους, όλοι προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά τους, αλλά στις συνολικές δυνατότητες και την ευκολία στη χρήση LastPass επιλέγουμε ως το καλύτερο εργαλείο για να αποθηκεύσετε διαφορετικούς λογαριασμούς δεδομένων. Όλες οι κύριες και πιο δημοφιλείς λειτουργίες αυτής της υπηρεσίας είναι δωρεάν, και για μερικές επιπλέον ευκαιρίες, αν τις χρειάζεστε απότομα, μπορείτε να πληρώσετε.

KeePass Dashlane LastPass
Κρυπτογράφηση κωδικού πρόσβασης
Ναι. Ναι. Ναι.
Ενσωμάτωση με
Google Authenticator
Όχι Ναι. Ναι.
Δύο επίπεδα
επαλήθευση
Ναι. Απαιτεί κωδικό πρόσβασης των Windows
και ένα αρχείο κλειδιού.
Ναι.
Μέσω του Επαληθευτή Google
Ναι.
Μέσω του Επαληθευτή Google
Cloud storage Όχι, δεν είναι. Αλλά η φορητή έκδοση μπορεί να συγχρονιστεί μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Ναι (Μόνο στην έκδοση Premium για $ 29.99
ανά έτος)
Ναι.
Διασταυρούμενη πλατφόρμα Ναι. Ναι. Ναι.
Αυτόματη σύνδεση
Αυτή η λειτουργία μπορεί να προστεθεί χρησιμοποιώντας το ειδικό πρόσθετο KeePass Ναι. Ναι.
Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης
Ναι. Ναι. Ναι.


Και ποιος είναι ο πιο βολικός και ασφαλής τρόπος αποθήκευσης κωδικών πρόσβασης;

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top