7 καλύτερες θέσεις για το threesome σεξ

Το σεξουαλικό threesome είναι λίγο πιο περίπλοκο από το συνηθισμένο, αφού χρειάζεται να φέρεις τρία σώματα σε ισορροπία στο ίδιο κρεβάτι. Δεν είναι εύκολο φυσικά. Οι θέσεις που παρουσιάζονται παρακάτω θα είναι μια καλή βοήθεια για μια τέτοια περίπτωση και θα βοηθήσει να απολαύσετε όλους τους συμμετέχοντες της διαδικασίας.

Διπλό αναβάτη

θέτει για sex threesome: διπλό αναβάτη
bustle.com

Πώς να εκτελέσετε

Ο τύπος βρίσκεται στην πλάτη του (είναι καλύτερο να βάλετε ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι του). Ένας από τους συνεργάτες παίρνει τη θέση των αναβατών, ο δεύτερος κάθεται στο πρόσωπο του συνεργάτη.

Πλεονεκτήματα

Και οι τρεις είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Οι γυναίκες έχουν επίσης την ευκαιρία να χαϊδεύουν ο ένας τον άλλον ή να στρέψουν την κατάσταση ελαφρώς. Η τελευταία επιλογή μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που ένα από τα κορίτσια αισθάνεται μια πινελιά ζήλισης.

Voyeur

θέτει για sex threesome: voyeur
bustle.com

Πώς να εκτελέσετε

Ένας άντρας και μία από τις γυναίκες κάνουν σεξ σε οποιαδήποτε βολική θέση. Ο δεύτερος συνεργάτης παρακολουθεί τη διαδικασία και αυνανίζεται. Το σεξουαλικό παιχνίδι σε αυτή την περίπτωση θα είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη προσθήκη.

Πλεονεκτήματα

Αυτή είναι μια καλή επιλογή για άτομα που κάνουν σεξ για πρώτη φορά, ειδικά για ένα κορίτσι που προσκαλείται σε ένα ζευγάρι. Έτσι έχει την ευκαιρία να προθερμανθεί πριν συμμετάσχει πλήρως στο παιχνίδι.

Ένας εταίρος που θέλει να παρακολουθήσει, ή ένα ζευγάρι που ενθουσιάζει, όταν εξεταστούν, αυτή η θέση θα πρέπει επίσης να δοκιμάσει.

Διπλή διείσδυση

θέτει για sex threesome: διπλή διείσδυση
bustle.com

Πώς να εκτελέσετε

Ένα κορίτσι βρίσκεται από την άλλη σε μια ιεραποστολική θέση. Ο τύπος γονατίζει και εισχωρεί σε κάθε εταίρο με τη σειρά του.

  Πώς να κάνετε σεξ όταν έχετε παιδιά

Πλεονεκτήματα

Το Pose είναι ιδιαίτερα καλό για τις γυναίκες που θέλουν να δώσουν προσοχή ο ένας στον άλλο. Ένας άνδρας, εκτός από τη διείσδυση, μπορεί να παρατηρήσει, να χαϊδεύει τον εαυτό του ή έναν σύντροφο.

Διπλό στυλ Doggy

θέτει για sex threesome: διπλό σκυλάκι στυλ
bustle.com

Πώς να εκτελέσετε

Τα κορίτσια στέκονται μεταξύ τους στα γόνατα και στηρίζονται στα χέρια τους. Ο τύπος μπαίνει σε έναν από αυτούς από πίσω, χαϊδεύει επίσης το δεύτερο σύντροφο προφορικά.

Πλεονεκτήματα

Εξαιρετική θέση για όσους δεν τους αρέσει το σεξ με βανίλια. Επιπλέον, εάν ένας συνεχής συνεργάτης θέλει να μειώσει στο ελάχιστο την επαφή ενός άνδρα με ένα προσκεκλημένο κορίτσι, τότε αυτή είναι η καταλληλότερη επιλογή. Αλλά, βεβαίως, ορίστε το βαθμό συγγένειας με τον νέο συνεργάτη που χρειάζεστε εκ των προτέρων.

Μόνιμη συνεδρίαση

θέτει για sex threesome: στέκεται-συνεδρίαση-που βρίσκεται
bustle.com

Πώς να εκτελέσετε

Ένα από τα κορίτσια βρίσκεται στο κρεβάτι πιο κοντά στην άκρη. Ένας άνδρας στέκεται και διεισδύει σε αυτό. Ο δεύτερος σύντροφος κάθεται πρώτα στο πρόσωπό του.

Πλεονεκτήματα

Φαντάζεστε ιδιαίτερα σαν ένα κορίτσι που του αρέσει να κάνει cunnilingus και ταυτόχρονα θέλει να είναι το επίκεντρο του συνεργάτη. Και τα υπόλοιπα δεν θα χάσουν.

Doggy Deluxe

θέτει για sex threesome: doggy-deluxe
bustle.com

Πώς να εκτελέσετε

Ένας άντρας και μία από τις γυναίκες παίρνουν στάση σκύλου. Ο δεύτερος συνεργάτης βρίσκεται στην πλάτη της. Το πρώτο στοματικά χαϊδεύει το δεύτερο.

Πλεονεκτήματα

Αυτή η στάση συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των δύο προηγούμενων. Και δίνει στον άνθρωπο μια όμορφη θέα.

69 + 1

θέτει για sex threesome: 69 + 1
bustle.com

Πώς να εκτελέσετε

Τα κορίτσια είναι σε μια στάση 69. Ένας άνθρωπος διεισδύει σε έναν από αυτούς πίσω.

Πλεονεκτήματα

Παρόλο που η διάταξη αυτή μπορεί να απαιτεί δεξιότητες, επιτρέπει στους εταίρους να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Ωστόσο, οι γυναίκες σε αυτή τη θέση είναι πιο συγκεντρωμένες μεταξύ τους. Αλλά για πολλούς άνδρες αυτό είναι περισσότερο ένα πλεονέκτημα παρά ένα αρνητικό.

  Πώς να επικοινωνήσετε με συγγενείς αν δεν τους αρέσει


Εάν σκέφτεστε μόνο να κάνετε το σεξ μαζί με το threesome, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες μας σε αυτό το θέμα. Εκεί θα βρείτε απαντήσεις σε όλες τις σημαντικές ερωτήσεις και, ίσως, θα μπορέσετε να λάβετε τελική απόφαση σχετικά με το εάν αξίζει να ασκηθείτε αυτή τη μορφή οικειότητας.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top